Canım bir sene boyunca aynı Duyguları bende yaşadım hep hamilelik belirtisi yaşadım her sederinde test yaptım hep negatifti ama ikinci çizgiyi hayal olarak bir tek ben görüyordum burda resmi paylaştığım da kimse çizgiyi görmüyordu bir ben görüyordum ama yine de kendimi pozitif e inandırıyordum ve sonunda hasta oluyordum umudumu kaybedersem herşeyimi kaybederim her zaman umutlu oldum ama isyan edecek kadar kendimi mahvedecek kadar üzülmedim hiç bir zaman. Ne geliyorsa Allahtan Allah en uygun zamanını biliyor şimdi ben kendimi kandırıp olmayacak biliyorum dersem yalan söylemiş olurum kendime çünkü mutlu başlamak istiyorum sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan
Canım ahsencim sağol çok güzel anlatmışsın ben de pendik kurtköyde oturuyorum yakın olduğu için emsey yasa ersoy düşünüyorum. Adetim 2-3 günü gidilcekse ağıstosta da yaptıramam eylüle kalacak o zaman. Bi de ücret fazla geldi devlet hiçbişeyi karşılamıyo mu? Eşimde sperm sayısı gayet iyi hız da fena değil ama morfoloji sıkıntılı.aşılama yaparlar diye düşünüyorum olmazsa para biriktirip tüp bebeğe geçeceğiz. Olayı da merak ettim anlat canımahsen su
Canım ahsencim sağol çok güzel anlatmışsın ben de pendik kurtköyde oturuyorum yakın olduğu için emsey yasa ersoy düşünüyorum. Adetim 2-3 günü gidilcekse ağıstosta da yaptıramam eylüle kalacak o zaman. Bi de ücret fazla geldi devlet hiçbişeyi karşılamıyo mu? Eşimde sperm sayısı gayet iyi hız da fena değil ama morfoloji sıkıntılı.aşılama yaparlar diye düşünüyorum olmazsa para biriktirip tüp bebeğe geçeceğiz. Olayı da merak ettim anlat canımahsen su
21 :) senin
Bende haziranda aşılama yaptırdım tutmadı depresyona girdim . Çok inanmıştımTombkcim hadi hayırlısı plsun bebeğim ilk defa mı yaptırıcan
Ben kendimi çok kaptırmıştım . Çünkü hiç bir sorun yoktu bende kafamda kesin olur gibi düşündüm . Sonra kan sonucu elime gelince yıkıldım tabi. Bidaha aşılama istemiyorum resmen tiksindimAy bebeğim üzülme ilk aşılama nın tutma ORANI daha azmış bende ilk Mayıs da yaptırmıştım olmadı ikinci de bu ay kısmetseMK128
Tamam arkadasım okurumBi problem yoksa doğal yolla olur inş kuzum Meryem Suresi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?