• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hoşgeldin:) Ne zaman kontrolun? 6+6 da duymuştum ben kalp atışını.
6 Ocak dedi kalp atışı ve kontrol icin , bana da gec gibi geldi ama bilemiyorum vardır bir bildigi herhalde . Testlerimi de yapacakmış o gün , birkaç kan testi dedi . Daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum , senin kaçıncı gün embriyosuydu ? O yüzden mı farklı acaba , benim 3. Gündü .

Benim de 7+6 :) 13 ağustos doğum dendi ama 7 sinde sezaryenle alırız dendi :) ignelerle jellerle boğuşuyorm
Aaa ne guzel , sezaryen tarihini bile vermişler ;))) hayırlısıyla ınsallah... Bende iğne ve jel yok , sadece progestan fitil kullanıyorum.esteofem kullanıyordum , onu da keseyi gördükten sonra bıraktırdı doktorum . Bunca emek , stres, bekleyiş .. Sonu cok guzel olacak ınsallah :) hastane ve doktorun kim?

Hoşgeldin:) Ne zaman kontrolun? 6+6 da duymuştum ben kalp atışını.
@lulindacim bende geldim salı kalp atışıni duymaya gideceğim inşallah Allahın izniyle Şuanda 6+6
Kalp atışı icin karından mı baktılar , aşağıdan mı? Benim kese isin aşağıdan baktılar ama kalp atışı bilemedim nasıl olur ?

Merhaba kızlar bende geldim 8+4 günluguz bugün muhtemel.dogum tarihim 6 ağustos allahın izni ile ama gebe takibe bu çarşamba gidicem daha net ogrenirim herseyi herhalde ; ) tüp bebek doktorumuz artık bizi bıraktı benden bu kadar dedi gerisi başka doktor tarafından takip edilecek bakaljm hayırlısı olsun hakkımızda :)

Merhaba kızlar bende geldim 8+4 günluguz bugün muhtemel.dogum tarihim 6 ağustos allahın izni ile ama gebe takibe bu çarşamba gidicem daha net ogrenirim herseyi herhalde ; ) tüp bebek doktorumuz artık bizi bıraktı benden bu kadar dedi gerisi başka doktor tarafından takip edilecek bakaljm hayırlısı olsun hakkımızda :)

Amin canım benim Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun evlatlarimizi hayırlı saglikli bir sekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

merhaba akadaslar :)siz nereye ben oraya ;)ama yalniz hangi topikte takilicaz sasirdim,kafam karisti kizlarr :) beniimde muhtemelen 4eylul sanirim daha 5.haftamdayim haftaya paazartesi 5ocakta bizde keselere bakicaz insanlah ozaman dahabi netlesir

Hayırlı olsun ağustos anneleri topiği arkadaşlar; umarım diğer aylara da taşıp dolar buralar hamişlerle. Ben de bu hafta cuma kalp,kese kaç haftalık o zaman net öğreneceğim benim doktorum alttan bakmıyor onun için 3d ultrasona giricem.

Hayırlı olsun ağustos anneleri topiği arkadaşlar; umarım diğer aylara da taşıp dolar buralar hamişlerle. Ben de bu hafta cuma kalp,kese kaç haftalık o zaman net öğreneceğim benim doktorum alttan bakmıyor onun için 3d ultrasona giricem.
evet canim benim drumda asagidan bakmiyor ,idrara sikisip ve ac karnina gelmemi soyledi,alttan bakmak herzaman icin risklidir,ama bazi dr lar bakiyor yinede, herkes icin hayirli olur insanlh, rabbim tum cocuk sahibi olmak isteyenlerin tez,zamanda kucaklarini doldursun insanlah :)

Sağlıkla buyutursun , buyuturuz ınsallah :) her doktor farklı farklı sekilde yapıyor , usulleri farklı ... Hepimiz icin hayırlısı olsun

evet canim benim drumda asagidan bakmiyor ,idrara sikisip ve ac karnina gelmemi soyledi,alttan bakmak herzaman icin risklidir,ama bazi dr lar bakiyor yinede, herkes icin hayirli olur insanlh, rabbim tum cocuk sahibi olmak isteyenlerin tez,zamanda kucaklarini doldursun insanlah :)
Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Senin transfer ne zamandı sanki aynı zamanlardayız gibi?

Sağlıkla buyutursun , buyuturuz ınsallah :) her doktor farklı farklı sekilde yapıyor , usulleri farklı ... Hepimiz icin hayırlısı olsun
Amin ne güzel işte hep beraber büyütürüz buralarda artık alıştık ya daha iflah olmayız doğsunlar bir hele bak neler neler yok şöyle yaptı yok böyle yapmadı:))

canim ikimiz ayni zamannda transfer olduk sanirim,benim transfer tarihim 16aralik 5.gun embriyolariydilar,sen nezaman oldun
11 aralık benim. Bir tane 5. Gün embriyosuydu cnm. 5 gün var aramızda. Tahlil tekrarı yaptın mi sen ? :KK71:Benim 3 kat artıyor normal mi ki acabao_O

Back
X