Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geldim :)) ben 6+5 teyim . Tahmini tarih ise 19 Ağustos . Simdi kalp atışı icin gün sayıyorum .Merhabalar,
8 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarıhim 9 Ağustos. Gelin beraber gün sayalım:)
Hoşgeldin:) Ne zaman kontrolun? 6+6 da duymuştum ben kalp atışını.Ben de geldim :)) ben 6+5 teyim . Tahmini tarih ise 19 Ağustos . Simdi kalp atışı icin gün sayıyorum .
6 Ocak dedi kalp atışı ve kontrol icin , bana da gec gibi geldi ama bilemiyorum vardır bir bildigi herhalde . Testlerimi de yapacakmış o gün , birkaç kan testi dedi . Daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum , senin kaçıncı gün embriyosuydu ? O yüzden mı farklı acaba , benim 3. Gündü .Hoşgeldin:) Ne zaman kontrolun? 6+6 da duymuştum ben kalp atışını.
Aaa ne guzel , sezaryen tarihini bile vermişlerBenim de 7+6 :) 13 ağustos doğum dendi ama 7 sinde sezaryenle alırız dendi :) ignelerle jellerle boğuşuyorm
Hoşgeldin:) Ne zaman kontrolun? 6+6 da duymuştum ben kalp atışını.
Kalp atışı icin karından mı baktılar , aşağıdan mı? Benim kese isin aşağıdan baktılar ama kalp atışı bilemedim nasıl olur ?@lulindacim bende geldim salı kalp atışıni duymaya gideceğim inşallah Allahın izniyle Şuanda 6+6
Kalp atışı icin karından mı baktılar , aşağıdan mı? Benim kese isin aşağıdan baktılar ama kalp atışı bilemedim nasıl olur ?
Merhaba kızlar bende geldim 8+4 günluguz bugün muhtemel.dogum tarihim 6 ağustos allahın izni ile ama gebe takibe bu çarşamba gidicem daha net ogrenirim herseyi herhalde ; ) tüp bebek doktorumuz artık bizi bıraktı benden bu kadar dedi gerisi başka doktor tarafından takip edilecek bakaljm hayırlısı olsun hakkımızda :)
canim ikimiz ayni zamannda transfer olduk sanirim,benim transfer tarihim 16aralik 5.gun embriyolariydilar,sen nezaman oldunMerhabalar.Ben daha keseyi bile görmedim ama tahmini doğum 31 ağustos
![]()
evet canim benim drumda asagidan bakmiyor ,idrara sikisip ve ac karnina gelmemi soyledi,alttan bakmak herzaman icin risklidir,ama bazi dr lar bakiyor yinede, herkes icin hayirli olur insanlh, rabbim tum cocuk sahibi olmak isteyenlerin tez,zamanda kucaklarini doldursun insanlah :)Hayırlı olsun ağustos anneleri topiği arkadaşlar; umarım diğer aylara da taşıp dolar buralar hamişlerle. Ben de bu hafta cuma kalp,kese kaç haftalık o zaman net öğreneceğim benim doktorum alttan bakmıyor onun için 3d ultrasona giricem.
Sağlıkla buyutursun , buyuturuz ınsallah :) her doktor farklı farklı sekilde yapıyor , usulleri farklı ... Hepimiz icin hayırlısı olsunHayırlı olsun ağustos anneleri topiği arkadaşlar; umarım diğer aylara da taşıp dolar buralar hamişlerle. Ben de bu hafta cuma kalp,kese kaç haftalık o zaman net öğreneceğim benim doktorum alttan bakmıyor onun için 3d ultrasona giricem.
Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Senin transfer ne zamandı sanki aynı zamanlardayız gibi?evet canim benim drumda asagidan bakmiyor ,idrara sikisip ve ac karnina gelmemi soyledi,alttan bakmak herzaman icin risklidir,ama bazi dr lar bakiyor yinede, herkes icin hayirli olur insanlh, rabbim tum cocuk sahibi olmak isteyenlerin tez,zamanda kucaklarini doldursun insanlah :)
Amin ne güzel işte hep beraber büyütürüz buralarda artık alıştık ya daha iflah olmayız doğsunlar bir hele bak neler neler yok şöyle yaptı yok böyle yapmadı:))Sağlıkla buyutursun , buyuturuz ınsallah :) her doktor farklı farklı sekilde yapıyor , usulleri farklı ... Hepimiz icin hayırlısı olsun
11 aralık benim. Bir tane 5. Gün embriyosuydu cnm. 5 gün var aramızda. Tahlil tekrarı yaptın mi sen ?canim ikimiz ayni zamannda transfer olduk sanirim,benim transfer tarihim 16aralik 5.gun embriyolariydilar,sen nezaman oldun