• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Şükürler olsun iyiyim canım. 20 ocakta randevum var tüp bebek doktorumda. Sonra başka kadın dogumcuda devam edeceğim ınş. Senin başladı mi bulantilar

Canim sabahları kahvaltı hazırlarken çok fena oluyorum bir yumurta kizartiyorum ama tereyağ kokusu beni mahfediyor belli bir süre yatağa uzanmak zorunda kalıyorum su icemiyorum çok fazla. Iştahsızlık çok var doğru düzgün yemek yiyemiyorum Nasipse yarın kalp Atislarini duymaya gideceğim inşallah

Hello kizlaaarrr...
biz de bugun kalp atislarimizi duyduk sukur.. ben de yeni doktora basladim, keseden sonra tup bebek doktoruyla anlasmamiz bitmisti, gebelik takibi de yapiyorum devam edelim dedi ama doktorun muayenesi 300 TL, kredi karti bile gecmio:KK53:
bir de ozellikle ilk aylar perinatolog izlesin istedim, neyse yeni doktorumuzu da sevdik..

Neyseki kızlar bu iştahsızlık bulantılar 3 aya kadar böyleymiş hatta bu sürede çok fazla kilo veren bile oluyormuş ama bu kritik zaman geçtikten sonra da sürekli yiyecekmişiz ve verdiğimizin bir kaç katını alacakmışız zaten şimdi bebişlerimiz depodan beslendiği için yemek olayını abartmamak lazım tabi

fıstıklar günaydın. Bugün kalp atışı duyacaklardan tecrübeleri bekliyoruz. Benim de şafak 3 :KK66: yavaştan yavaştan iki gündür mide yanmaları başladı. sık sık ve az az yemeye çalışıyorum başka türlü olmuyor. genelde tuzlu şeyler midemi bastırıyor. kokuya karşı aşırı hassasiyet oluştu. dayanamıyorum koku duymaya. bi de o iki gün öncesine kadar olan iştah miştah kalmadı. aman ii oldu. ne yiyodum bee. bi kilo vermişim bile iki üç günde. ii oldu şişkinliklerim de azaldı. bu hamilelik çok acayip bişeymiş:KK64: bi günü bi gününü tutmuyo.

Hello kizlaaarrr...
biz de bugun kalp atislarimizi duyduk sukur.. ben de yeni doktora basladim, keseden sonra tup bebek doktoruyla anlasmamiz bitmisti, gebelik takibi de yapiyorum devam edelim dedi ama doktorun muayenesi 300 TL, kredi karti bile gecmio:KK53:
bir de ozellikle ilk aylar perinatolog izlesin istedim, neyse yeni doktorumuzu da sevdik..

cnm çok sevindim. ben de yeni doktora gitmek istiyorum ama tüp bebek doktorum ilaçları kesmeden falan başlamam heralde. bu da sanırım 12. haftaya kadar sürecek. Kalp atışlarını duydun mu gördün mü? Karından mı baktı ? bi de tam olarak kaç hafta kaç günlük olduğunu söylüyor mu? hadi detay ver bize:)

image.webp
Günaydın güzel anne adayları, karlı Istanbul Dan günaydınnnn:)

cnm çok sevindim. ben de yeni doktora gitmek istiyorum ama tüp bebek doktorum ilaçları kesmeden falan başlamam heralde. bu da sanırım 12. haftaya kadar sürecek. Kalp atışlarını duydun mu gördün mü? Karından mı baktı ? bi de tam olarak kaç hafta kaç günlük olduğunu söylüyor mu? hadi detay ver bize:)

valla karından baktı, normalde 6+3 olması gerekiyordu 6+1 dedi ama vaginal usg ile baksam daha net söylerdim bir iki gün degişebilir su an dedi.
kalp atışlarını da ben nefesimi tutunca cok net duyduk, daha net istiyorsanız vaginal bakalım dedi biz de nasılsa duyduk diye istemedik.
ilaçlara devam ettiriyor, bir vitamin ekledi bir de 5 günde bir oldugun prulutonu bıraktırdı.
benim tüp bebekçinin doğum ücretinin 16.200 TL oldugunu öğrendiğimden beri 12. haftaya kadar bile ona gitmekten vazgectim :KK17:

Herkese selaaaa:)) bugün saat 2 ye randevu aldım , kalp atışı için bekleyemeyecrğim haftaya kadar , dahs çok stres oluyorum 6+6 dayım bugün . İnşallah duyulur , dua edin nolur :)) kalp atışı duyanları da tebrik ederim tekrar ... Kahkaha seslerini de duyalım hayırlısıyla :))

Herkese selaaaa:)) bugün saat 2 ye randevu aldım , kalp atışı için bekleyemeyecrğim haftaya kadar , dahs çok stres oluyorum 6+6 dayım bugün . İnşallah duyulur , dua edin nolur :)) kalp atışı duyanları da tebrik ederim tekrar ... Kahkaha seslerini de duyalım hayırlısıyla :))

Duyarsın mutlaka canım,
bekleyip stres yapmaktansa gitmek en iyisi...

valla karından baktı, normalde 6+3 olması gerekiyordu 6+1 dedi ama vaginal usg ile baksam daha net söylerdim bir iki gün degişebilir su an dedi.
kalp atışlarını da ben nefesimi tutunca cok net duyduk, daha net istiyorsanız vaginal bakalım dedi biz de nasılsa duyduk diye istemedik.
ilaçlara devam ettiriyor, bir vitamin ekledi bir de 5 günde bir oldugun prulutonu bıraktırdı.
benim tüp bebekçinin doğum ücretinin 16.200 TL oldugunu öğrendiğimden beri 12. haftaya kadar bile ona gitmekten vazgectim :KK17:

yuh 16.500 ne yaa. farklı napıyomuş alt tarafı doğum:) iyi yapmışsın:) şu iki gün bir an önce geçse de ben de duysam kuzumun kalbini artık. 7+5 te olucak benim hesabıma göre. bir daha ne zamana randevu verdi sana? İğneyi kesmesine de sevindim. darısı başıma. 40. iğneyi olucam bugün:KK17:

yuh 16.500 ne yaa. farklı napıyomuş alt tarafı doğum:) iyi yapmışsın:) şu iki gün bir an önce geçse de ben de duysam kuzumun kalbini artık. 7+5 te olucak benim hesabıma göre. bir daha ne zamana randevu verdi sana? İğneyi kesmesine de sevindim. darısı başıma. 40. iğneyi olucam bugün:KK17:

15 gun sonra gel dedi, ben her gun 5 dk ugrasam dedim ahahahahaa :)
Valla sendeki sabra da hayranim yani..insallah igneleri birakirsin ama 12 hafta dolana kadar crinone jele devam etcem ben de, vucut progesteron hormonu nasilsa disardan geliyor diye salgilamayi birakti, ilavi birakirsan vucudun yeniden uretime gevmesi 5-10 gunu bulur, su donemde onu riske atamayiz dedi.
bu arada sende de vajina-rahim agrisi oluyor mu boyle adet zamani gibi?.

15 gun sonra gel dedi, ben her gun 5 dk ugrasam dedim ahahahahaa :)
Valla sendeki sabra da hayranim yani..insallah igneleri birakirsin ama 12 hafta dolana kadar crinone jele devam etcem ben de, vucut progesteron hormonu nasilsa disardan geliyor diye salgilamayi birakti, ilavi birakirsan vucudun yeniden uretime gevmesi 5-10 gunu bulur, su donemde onu riske atamayiz dedi.
bu arada sende de vajina-rahim agrisi oluyor mu boyle adet zamani gibi?.

yaa enteresandır geçen sabah bi kasık ağrısıyla kalktım aynı adet ağrısı gibiydi çok korktum. 5 dakika falan sürdü ama şiddetli baya. Sonra 8 haftalık gebeliği okurken internetten orda gördüm. gebeliğin ilk dönemlerinde adet gününe denk gelen günlerde rahim otomatik olarak kasılıp ağrı yaparmış. okuyunca rahatladım.

Progestan olayına da şaşırdım sen öle diyince o zaman benim progestan iğnenin doktorun dediği gibi en az 12. haftaya kadar yolu var. vay başıma gelenler... jel de kullanıyorum bant da.

bu arada bende son dönemdeki sabrıma hayranım:KK48: sen de bu gidişle eve usg cihazı alırsın gibime geliyor. bi araştır istersen fiyatlarını :KK48:

yaa enteresandır geçen sabah bi kasık ağrısıyla kalktım aynı adet ağrısı gibiydi çok korktum. 5 dakika falan sürdü ama şiddetli baya. Sonra 8 haftalık gebeliği okurken internetten orda gördüm. gebeliğin ilk dönemlerinde adet gününe denk gelen günlerde rahim otomatik olarak kasılıp ağrı yaparmış. okuyunca rahatladım.

Progestan olayına da şaşırdım sen öle diyince o zaman benim progestan iğnenin doktorun dediği gibi en az 12. haftaya kadar yolu var. vay başıma gelenler... jel de kullanıyorum bant da.

bu arada bende son dönemdeki sabrıma hayranım:KK48: sen de bu gidişle eve usg cihazı alırsın gibime geliyor. bi araştır istersen fiyatlarını :KK48:
Adet ağrısı gibi ağrılar bende de var. Bu haftalardaki Bebeğin büyümesi çok hızlı olurmuş. O Yüzden yeri büyüdüğünden Ağrı yapabilirmiş. Tamamen normal dedi doktor. Ben sadece günde bir crinone jel kullanıyorum 10 gündür, bir de vitamin.

12.haftaya kadar puregestan ilacı kullanıcaz heralde.bende cuma günüilk randevuma gidicem kese için.Ben puregestan fitil kullanıyorum cuma günü keseyi görürsem inşallah bıraktırır diye düşünmüştüm ama bu durumda bırakılmıyo heralde.Fitilde çok kaşıntı rahatsızlık yapıyo artık ya.crinone jel nasıl acaba daha rahat ise doktoruma onu söylesem.artık iğneye bile razı olcam fitil çok kaşıntı yapıyo

ya evet iğne olurken falan acımıyo zaten ama sonrasında olduğun yerlerde ilaç toplanıyo heralde yağ bezesi gibi şişlikler oluşuyo. ağrı yapıyo. onlar yine bişey diil de çalışan insana zor. şimdi eve gidiyorum akşam. yemek vs. tam oturup keyif yapıcaz haydiii hastaneye. iş çıkışı da her yerde trafik kilit gidilmiyo. o sıkıntısı var. ama kuzu ii olsun gerisi hikaye ;)

12.haftaya kadar puregestan ilacı kullanıcaz heralde.bende cuma günüilk randevuma gidicem kese için.Ben puregestan fitil kullanıyorum cuma günü keseyi görürsem inşallah bıraktırır diye düşünmüştüm ama bu durumda bırakılmıyo heralde.Fitilde çok kaşıntı rahatsızlık yapıyo artık ya.crinone jel nasıl acaba daha rahat ise doktoruma onu söylesem.artık iğneye bile razı olcam fitil çok kaşıntı yapıyo[/QUOT

ya evet iğne olurken falan acımıyo zaten ama sonrasında olduğun yerlerde ilaç toplanıyo heralde yağ bezesi gibi şişlikler oluşuyo. ağrı yapıyo. onlar yine bişey diil de çalışan insana zor. şimdi eve gidiyorum akşam. yemek vs. tam oturup keyif yapıcaz haydiii hastaneye. iş çıkışı da her yerde trafik kilit gidilmiyo. o sıkıntısı var. ama kuzu ii olsun gerisi hikaye :KK66:
evet canım doğru diyosun.transferden sonra 5 gün banada iğne vermişlerdi ozamn fitile ara vermiştim.dediğin gibi iğneyi yaparken acımıo ama üç gün ağrısı fena olmuştu üstüne yatamıyodum.ama şimdi fitil çok fazla kaşıntı yapıo iğneye razıyım diyorum.jel nasıldır bilmiyorum.ama dediğin gibi bende çalışıyorum hastaneye git iğneyivurdur zor oluyodu

Back
X