16 Aralik canim,senin ?Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Senin transfer ne zamandı sanki aynı zamanlardayız gibi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 Aralik canim,senin ?Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Senin transfer ne zamandı sanki aynı zamanlardayız gibi?
dr tahlil tekrarina gerek gormedi,10.gun 207cikti sonucum cok iyi dedi 10gun sonraya randevu verdi. Gayet iyi bence 3kat artmasi sorun olacagini sanmiyorum11 aralık benim. Bir tane 5. Gün embriyosuydu cnm. 5 gün var aramızda. Tahlil tekrarı yaptın mi sen ?Benim 3 kat artıyor normal mi ki acaba
![]()
Sağol cnm. Inşallah dediğin gibi olurdr tahlil tekrarina gerek gormedi,10.gun 207cikti sonucum cok iyi dedi 10gun sonraya randevu verdi. Gayet iyi bence 3kat artmasi sorun olacagini sanmiyorumicin rahat olsun
Günaydın:)6 Ocak dedi kalp atışı ve kontrol icin , bana da gec gibi geldi ama bilemiyorum vardır bir bildigi herhalde . Testlerimi de yapacakmış o gün , birkaç kan testi dedi . Daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum , senin kaçıncı gün embriyosuydu ? O yüzden mı farklı acaba , benim 3. Gündü .
Canım ben kese görmeye hiç gitmemiştim. Testten sonraki 15. Günde alttan kalp atışını duyduk.Kalp atışı icin karından mı baktılar , aşağıdan mı? Benim kese isin aşağıdan baktılar ama kalp atışı bilemedim nasıl olur ?
Hoşgeldin:)Benim de 7+6 :) 13 ağustos doğum dendi ama 7 sinde sezaryenle alırız dendi :) ignelerle jellerle boğuşuyorm
Hoşgeldin:)Merhaba kızlar bende geldim 8+4 günluguz bugün muhtemel.dogum tarihim 6 ağustos allahın izni ile ama gebe takibe bu çarşamba gidicem daha net ogrenirim herseyi herhalde ; ) tüp bebek doktorumuz artık bizi bıraktı benden bu kadar dedi gerisi başka doktor tarafından takip edilecek bakaljm hayırlısı olsun hakkımızda :)
Teşekkürler canım :))Gozun aydin:) degerin guzel katlanir insallah.
Eylul u eklemeye calisirim. Telefondan yapamiyorum.
Gözün aydın. Değerin kat kat artacak inşallahKeşke başlığı düzeltip eylülü de eklesek :))
Sonucum olumlu galiba ama katlanması gerekiyormuş inş...Allah herkese nasip etsin ben hislerime kelime bulamıyorum şu an mutluyum :)
Lulinda cım bu başlık çok iyi olmuş ellerine sağlık
ben de cuma kalp atışına gidicem inşallah. ilaçları bırakmasını ümit ediyorum çünkü maşallahım var:) sanırım estrofem iiden iiye şişirdi beni. mide bulantım falan da yok çok şükür ama sık sık yemeye çalışıyorum çünkü hemen yanma yapıyo. şu 12 haftayı bir atlatsak hayırlısıyla....
Lulinda cım bu başlık çok iyi olmuş ellerine sağlık
ben de cuma kalp atışına gidicem inşallah. ilaçları bırakmasını ümit ediyorum çünkü maşallahım var:) sanırım estrofem iiden iiye şişirdi beni. mide bulantım falan da yok çok şükür ama sık sık yemeye çalışıyorum çünkü hemen yanma yapıyo. şu 12 haftayı bir atlatsak hayırlısıyla....
Canim yarın da ben gideceğim kalp atışıni duymaya Rabbim o güzel sesi duymayi nasip eder hepimize inşallah dualarinizi esirgemeyin kızlar
Tüp bebek doktorum aynı zamanda kendi ayrı muayenehanesi olan bir doktor , tüp bebek merkezinin ortaklarından , once ona gitmiştim o merkeze yönlendirdi , o yüzden doktoruma devam Edicem , herhangi bir bulantı vb var mı ? Bende hic yok .. Arada ağrım oluyor o kadarGünaydın:)
5. Gün embriyosuydu. Ondandır fark. Ben de bu Cumartesi 2. Kontrole gideceğim. Herhalde artık göbekten bakar. Tüp bebek doktorunu bırakacak mısın?
benim 6 aralıktı canım16 Aralik canim,senin ?
Bulanti aksamlari biraz var. Yemek yemekten nefret ediyorum:) 2 kilo vermisim. Zorla 3 ogun yiyorum. Tatli gormeye tahammulum yok. Butun bunlar 4-5 gundur basladi.Tüp bebek doktorum aynı zamanda kendi ayrı muayenehanesi olan bir doktor , tüp bebek merkezinin ortaklarından , once ona gitmiştim o merkeze yönlendirdi , o yüzden doktoruma devam Edicem , herhangi bir bulantı vb var mı ? Bende hic yok .. Arada ağrım oluyor o kadar
Ben de geldimsüper olmuş.buradan artık bol bol dertlesiriz. Akşamları bulantim oluyor sabahları iyiyim şükürler olsun. Sudan tiksindim resmen. İlaçları bile içmek istemiyorum. 12. Hafta kontrolumuz var.ınş her şey yolunda gider