• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bende 50 kiloyla hamile kaldm suan 56yim ama ilk 3 ay 2 kilo vermistm bulantidan sonradan almaya basladim kiloyu pek takmiyorum yaa verilir diye dusunuyorum sakinmiyorm valla herseyi yiyorm amaaann yiyin bosverinn ;)

gucci85 gucci85 86umut86 86umut86 kankalarim benim beeee.... hahahahah.. arkadan bakinca veya masada otururken hamile olduğum anlasilmiyor. Yüzümde kollarda bacaklarda bi sey yok.. ama gobek maşallah, 9. Haftamda belliydi hamile oldugum :D simdi sanirsin yarin dogurcam.. fuze gibi sivrildi gidiyo bakalim.. ama pek hevesliydim karnimi cikara cikara gezmeye, hic sikayetci degilim. Benim kilo almam diyabetten de olabilir sanirim.. seker yuklemesini ihmal etmeyin bence.. 50 gr seker bir kutu gazozda da var.. bi seycik olmaz evelallah.. yapilmazsa daha riskli bence..

4kilo aldım ama 3 ay doğru düzgün bi şey yemedim mide bulantısı yasayanlar yoğunsa tabi az alıyor galiba ,şimdi normal yiyorum 2aydır ama tatlı fazla yemiyorum bence sonradan iyice şişicez dikkat etmeliyiz ağırlaşmak kötü olur bizler için..pirinç ekmek tatlı vb uzak durmak lazım..

ben ilk 3.5 ay su içince bile kustum..çok zor geçti..hiç bişey yiyemedim..sonra bir anda aldım.ekmek yemiyorum sevmem, makarna pilav çok nadir yerim tatlıyla aram yok çok..anlamadığım bir kilo artışı oldu o da göbişten :))

ay bi an korktum en kötü örnek ben miyim diye ama senin yazının görünce bi ohh çektim :)
58 le başladım şuan 71 falanım, kafadan 13 kilo yani :)
olsun sağlık olsun hiç önemli değil :)
aynen öyle çok yemiyorum zaten çalışıyorum.. metrobüs le gidip geliyorum işe..normal insanlar gibi yiyorum ..aynen öyle yeter ki bebişlerim sağlıklı olsun valla kilo hiç problem değil.. :) bende göbek aldı başını gidiyor :))

gucci85 gucci85 86umut86 86umut86 kankalarim benim beeee.... hahahahah.. arkadan bakinca veya masada otururken hamile olduğum anlasilmiyor. Yüzümde kollarda bacaklarda bi sey yok.. ama gobek maşallah, 9. Haftamda belliydi hamile oldugum :KK70: simdi sanirsin yarin dogurcam.. fuze gibi sivrildi gidiyo bakalim.. ama pek hevesliydim karnimi cikara cikara gezmeye, hic sikayetci degilim. Benim kilo almam diyabetten de olabilir sanirim.. seker yuklemesini ihmal etmeyin bence.. 50 gr seker bir kutu gazozda da var.. bi seycik olmaz evelallah.. yapilmazsa daha riskli bence..

aynen bende haftaya tam kan tahlili idrar , idrar kültürü şeker yüklemesi yaptırcam..salı günüde detaylım var inşallah herşey yolundadır..

Yemekten sonra biz.. bence icerde 2 tane bunlar.. biri bi yerlere saklandi..
(Bu arada cepten yukleyince yan cikiyo fotolar sinir oldum)

Eklentiler

• IMG_20150414_211327.webp
    IMG_20150414_211327.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 112
günaydın kızlaar... iyi göbek yapmışsınız maşşallah:) ben de 6 kilo aldım toplamda ama son ay 2,5 kilo aldım diye doktor birazcık karbonhidratı azaltsan iyi olur dedi. şimdi öğünlerde birer dilim ekmek yiyorum. maksimum bir buçuk. bir de pirinç yerine bulguru tercih ediyorum. ara öğünlerde de meyve ve küçük yoğurtlardan yiyorum iş yerinde. tatlıyla falan zaten aram yok da işte kırk yılda bir canım isterse. baktım bu tempoda geçtiğimiz hafta hiç kilo almamışım ;) akşamları da hep ev yemeği tercih ediyorum. doktorun dediği bi kabak dolması yapıp üzerine yoğurt döksen zaten istediğimiz vitamini proteini kalsiyumu hepsini alırsın. ben de öle yapıyorum;)

aynen öyle çok yemiyorum zaten çalışıyorum.. metrobüs le gidip geliyorum işe..normal insanlar gibi yiyorum ..aynen öyle yeter ki bebişlerim sağlıklı olsun valla kilo hiç problem değil.. :) bende göbek aldı başını gidiyor :))
Ikiz olunca zaten yemesen bile oturdugun yerden kilo aliyorsun, dogru mantik midir bilmiyorum ama zaten erken dogum olacagi icin birazda yemeye calisiyorumki onlarda iyi beslensin kilo alsinlar diye

gucci85 gucci85 86umut86 86umut86 kankalarim benim beeee.... hahahahah.. arkadan bakinca veya masada otururken hamile olduğum anlasilmiyor. Yüzümde kollarda bacaklarda bi sey yok.. ama gobek maşallah, 9. Haftamda belliydi hamile oldugum :KK70: simdi sanirsin yarin dogurcam.. fuze gibi sivrildi gidiyo bakalim.. ama pek hevesliydim karnimi cikara cikara gezmeye, hic sikayetci degilim. Benim kilo almam diyabetten de olabilir sanirim.. seker yuklemesini ihmal etmeyin bence.. 50 gr seker bir kutu gazozda da var.. bi seycik olmaz evelallah.. yapilmazsa daha riskli bence..
aynen aynen ilk 3 ay saklayamadık yani hamile olduğumuzu :) amaann boşverin göbeğimizi gere gere gezelim tadını çıkaralım,
bu arada şeker yüklemesine karşı değilim tabiki yaptırıcam, yaptırmamak bi risk bence.

Ikiz olunca zaten yemesen bile oturdugun yerden kilo aliyorsun, dogru mantik midir bilmiyorum ama zaten erken dogum olacagi icin birazda yemeye calisiyorumki onlarda iyi beslensin kilo alsinlar diye

aynen öyle hamile mantığıyla yemiyorum standart bi insan ne yerse onu yiyorum..ara öğünüm yok zaten iş yerinde ne yiyebilirim ki en fazla 1 elma 3 gibi yiyyorum 5 te işten çıkıyorum..bakalım belli olur haftaya şeker mi yüksek ondan mı oluyor..aman sağlık olsunda bebeişlerim sağlıkla gelsinde dünyaya ben kilo almışım çok bişey mi :)

Günaydın kızlar,
1 haftada 3 kilo almışım. Toplam 7 kilo şuan. Şoktayım. Biraz börek, dondurma çekmişti geçen hafta. Abartmışım galiba. Bu kadar alınır mı bir haftada yahu:) Dünden beri dikkat ediyorum.

Günaydın kızlar,
1 haftada 3 kilo almışım. Toplam 7 kilo şuan. Şoktayım. Biraz börek, dondurma çekmişti geçen hafta. Abartmışım galiba. Bu kadar alınır mı bir haftada yahu:) Dünden beri dikkat ediyorum.

Bir haftada 3 kilo muuuuuuu :KK57::KK57::KK57:
Bir yanlışlık vardır o işte.. 5 ayda 4 kilo bir haftada 3 kilo...
kıyafetlerinle mı tartıldın? tartın mı bozuldu?

Günaydın kızlar,

bende öyle bi anda aldım kiloyu bir ayda 6 kilo almıştım.. şimdilik bu ay 3 te kaldım inşallah artmaz

Back
X