• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Aynen yaa beni tarif ettin uykusuzlktan ölüyorm ama nerdee yatktan kalkiyorm yuruyorm gerdiriyorm yok gecmiyo sicak iyi gliyosa bi deniyim bende sagol canim

kalsiyum eksikliğinden olabilir mi canım? doktor günde 4 porsiyon süt ürünü tüketmem gerektiğini söyledi bana. sabah bir kibrit kutusu kadar peynir, ara öğünde küçük bir yoğurt (sütaşın falan var minik kutuda) öğlen yemekle birlikte yoğurt ya da yayla çorbası falan da olabilir. akşam da artık ayran, süt, cacık ne bulursam... her gün kalsiyumu 4 porsiyona mutlaka tamamlamaya çalışıyorum. kas ağrıları kramplar ve özellikle dişler için. bi de tabi bebişin kemik gelişimi

günaydın kızlar,
benim şeker 172 çıkmıştı doktor yüksek haftaya aç karnına gel 100 lük yapacağız kesin tanıyı onunla koyacağız dedi,
o da yüksek çıkarsa sonum diyet sanırım, bakalım hayırlısı,
pazartesi de 2.tetanoz aşımı vurulacağım,
bana yürüyüş yolculuk ilişki yasak bu arada :) hergün 300 gr et yemelisin dedi.

Ben pazartesi gidicem 100 gr lik test icin bakalim ne olacak.. ayin 12si ile bugun arasinda 1.2 kg almisim kafayi yicem yaa.. hem diyet hem yürüyüş yine de aliyorum..

Yatinca fişini çekiyorum ama yine de zarari olur mu ki??
İçindeyken çalıştırmak çok zararlıymış. Fişini çekince bi sorun olmaz sanırım. Ben sabaha kadar kapatmıyordum zararlı olduğunu öğrenince kaldırdım zaten bozulmuştu.

Herkese tek tek çoook çok teşekkürler ... Bir ümit bekliyoruz ... Kötü bir rüya gibi geliyor , inşallah torununu görüp büyütmek nasip olur .
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin seni çok iyi anlıyorum benim ablamda Ankara da şu anda kalbinde problem var bana söylemediler gittiğini üzülmeyeyim diye iyi olunca söylediler rabbim bütün hastalara şifa versin

kızlar geldim ben.. anca eve girebildim.
detaylımız şükür ki sorunsuz geçti. 20 dk kadar sürdü, her seyi normal değerlerde dedi.
bir dönemeci daha sağ salim atlattık şükür..

sonra hastanede doğum katını, odaları, doğumhaneyi, yeni doğan ünitesini falan gezdik. hastane çok içimize sindi, kendi doktoruma da ayak üstü sonucumu gösterdim.

şimdilik iyiyiz, bir de oğlana isim bulaydık...
darısı basımıza canım..
senin mi toksoplazma testin negatifti hatırladıgım doğruysa evdeki kedilerini sevince elini ne şekilde dezenfekte ediyorsun tekarlattın mı bu testi kafam karıştı bahcede kedi bakıyorum doğum yaptı da süekli ilgileniyorum eldiven kullanmayı unutum dün gerçi elimi ıslak mendille silip sonra eve gelince yıkadım ama nette ürkütücü seyler var 2.trimestrde virüs bebege daha hızlı geçiyormuş 3.trimesterde daha da hızlı ama vicdanen bırakamıyorum kedişleri..

günaydın kızlar,
benim şeker 172 çıkmıştı doktor yüksek haftaya aç karnına gel 100 lük yapacağız kesin tanıyı onunla koyacağız dedi,
o da yüksek çıkarsa sonum diyet sanırım, bakalım hayırlısı,
pazartesi de 2.tetanoz aşımı vurulacağım,
bana yürüyüş yolculuk ilişki yasak bu arada :) hergün 300 gr et yemelisin dedi.
daha iyi canım diyetle kilo almazsın artık fazla yasaklar sanırım ikiz gebeliklerde mecburi cünkü rahmimiz 2 kat ağırlık taşıyor ve vücudumuz 2 kat yorgun..

Ben pazartesi gidicem 100 gr lik test icin bakalim ne olacak.. ayin 12si ile bugun arasinda 1.2 kg almisim kafayi yicem yaa.. hem diyet hem yürüyüş yine de aliyorum..
bebek alıyor kordonu ağırlaşıyor ve suyu artıyor canım yemenden degildir hepsi..şişlik de vardır belki benim elim ve ayaklarım tombişledi şişkooo duruyorlar kendimi tanıyamıyorum eski ayakkabılarım asla olmuyor..yüzüklerim de..

Kızlar mrb.uzun zamandır kulübü ziyaret edemedim.normal doğum ttarihimiz eylül ama doktorumuz erken doğum riskin war dedi.rahime dikiş atacakmış.aranızda dikiş attıran warmı.yada erken doğum riski olan.lütfen bana Moral werin 3 gündür cok kötüyüm.4lü tarama testimin sonucundan sonra dikiş atılcak.bebeğim biricik kızım beni bırakmasın dua edin lütfen
ben sürekli kontroldeyim canım dikiş gerekir mi diye bakılıyor en geçç dikiş 24.haftada sart..
arkadasıma atıldı 15.haftada 2cm di rahim boyu fakat arkadasımın önceki tüp bebegi 16.haftada rahimden atılmıştı yani ona şarttı şimdi içi rahat anesteziyle 15dakikada atılır anı gün cıkarsın biter korkma önlem almak mantıklı lazım olmasa asla atmazlar..senin kaç cm rahim boyun alttan mı bakıp karar verdi ..4lü teste niye gerek duydu 2li temizse genelde yapmıyorlar ben yaptırmadım.acilse beklemesinler 4lüyü ..

daha iyi canım diyetle kilo almazsın artık fazla yasaklar sanırım ikiz gebeliklerde mecburi cünkü rahmimiz 2 kat ağırlık taşıyor ve vücudumuz 2 kat yorgun..
diyet yapmak da hiç bana göre bişey değil ama bakalım nasıl yapıcaz :)
şuan 13 kilodayım bakalım kaç kilo ile bitireceğiz,
zaten ikiz olunca daha hassas oluyoruz yorulmak yok, bol bol dinleneceksin dedi, dinlendikçe çocuklar büyüyecek dedi,
hakkımızda hayırlısı artık

diyet yapmak da hiç bana göre bişey değil ama bakalım nasıl yapıcaz :)
şuan 13 kilodayım bakalım kaç kilo ile bitireceğiz,
zaten ikiz olunca daha hassas oluyoruz yorulmak yok, bol bol dinleneceksin dedi, dinlendikçe çocuklar büyüyecek dedi,
hakkımızda hayırlısı artık
evet canım hayırlısı 35.haftayı görmek tek dileğim inan ki..bana da dinlen dedi ben de 5kilo aldım su ana kadar diyet derken karbonhidratı kesersin tatlı ekmek hamur işi falan sebze et kalsiyum bol alırsın cok daha saglıklı bebeşler için..

kalsiyum eksikliğinden olabilir mi canım? doktor günde 4 porsiyon süt ürünü tüketmem gerektiğini söyledi bana. sabah bir kibrit kutusu kadar peynir, ara öğünde küçük bir yoğurt (sütaşın falan var minik kutuda) öğlen yemekle birlikte yoğurt ya da yayla çorbası falan da olabilir. akşam da artık ayran, süt, cacık ne bulursam... her gün kalsiyumu 4 porsiyona mutlaka tamamlamaya çalışıyorum. kas ağrıları kramplar ve özellikle dişler için. bi de tabi bebişin kemik gelişimi
Olabilir tabi canim zaten simdi doktormdan geliyorm hem detayli hemde kan idrar sonuclarimi gosterdimde kansizim tabiki ve kalsiyum eksikligi cikti kan hapi verdi ona baslicam yogurt pek yiyemiyorm ya nedense ama süte abanmam lazim artik herseyler bebisler icin zaten..

Back
X