• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar hepinize sağlıklı güzel günler ablam dün sabah 8 de ameliyata girdi akşam üstü 5 de çıktı şu an yoğun bakımda uyutuyorlar sizlerden rica etsem onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim hepinizden razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın
Rabbim tez zamanda agrisiz, acisiz kuş gibi ayaga kalkmasini nasip etsin insallah.. gecmis olsun..

Kızlar hepinize sağlıklı güzel günler ablam dün sabah 8 de ameliyata girdi akşam üstü 5 de çıktı şu an yoğun bakımda uyutuyorlar sizlerden rica etsem onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim hepinizden razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın

rabbim sifasini versin bütün hastalarimiza insallah canim saglikla sihhatle bir an once sagliklarina kavussunlar

Ben.. (temsili)
:D

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-29-14-56-52-1.webp
    Screenshot_2015-04-29-14-56-52-1.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 68
Kontrolden geldik cok sukur bi sorunumuz yok sagdaki kizimmis soldaki oglummus :KK66: kizim 578 oglum 682 grmis.. Kizim kucukmu kalmis :KK43: ikeaya gidip besik bakicaktm eve zor attim kendimi valla

Maşallahh :nazar::nazar::nazar:
Yat dinlen hemen, bir güne iki iş yetişmiyor artık, gücümüz kalmıyor.

Ya kafama takildi ultrasona gore kizim 23+1 hafta 578 gr, oglum 24+1 682gr.. Adetime gore haftam 23+4.. Doktor gelisimleri guzel erkek biraz iri olabilir normaldir dedi ama sanki kiz biraz kucukmu kalmis uzuldum yaa sizce normalmi

Ya kafama takildi ultrasona gore kizim 23+1 hafta 578 gr, oglum 24+1 682gr.. Adetime gore haftam 23+4.. Doktor gelisimleri guzel erkek biraz iri olabilir normaldir dedi ama sanki kiz biraz kucukmu kalmis uzuldum yaa sizce normalmi

normal canım merak etme, aynı cinsiyette bile agırlık ve gelişim farklılıkları olabiliyor ama bir kız bir erkekse erkek hep kızdan iri ve gelişim yönünden önde oluyor.

normal cnm, ikizlerde her zaman biri daha büyüktür, kilosu boyu birbirine denk olacak diye birşey yok,
benimde oğluş 3-4 gün geriden geliyor,

Doğum için önü açılan gecelik mi almak lazım? Sen bilirsin talkative_844 talkative_844 cim:)
Bir arkadaşım mutlaka kalın çorap al demişti. Dogumhane soğuk oluyormuş yaz olsa bile.
emzirme uyumlu pijama almistim ben..Göğüs bölümü cit citli..gecelikle pek rahat edemem..yüksek belde kilot almistim..ama benim sezeryandi tabi..sezeryan yeri sargiliydi zaten. .ama normal doğum yapaarsaniz gecelik belki daha sağlıklı olur..zaten hastanede pek yatmazsinizda..ama emzirme citciti olsun mutlaka..emzirme sütyen i yerinede atleti daha mantıklı bence.

ameleyathaneden ciktigimda bildigin titriyordum..çok usudum..ustume 2 battaniye ortturmustum..corap belki dogum aninda giyilmezde çıkışında biri hemen gitlydirmeli..

Ben de kontrolden geldim. Yarın uçuş olduğu için rapor aldım. Rahim ağzı Kontrolü yaptı doktor. Hersey yolunda. Velet 760gr olmuş. Artık doğum pozisyonuna girmiş gibi duruyormuş. Kafa sağ altta bacaklar yukarda. Bu sefer yüzünü dönmedi. Ensesini göstermeyi uygun gördü kendileri:)

emzirme uyumlu pijama almistim ben..Göğüs bölümü cit citli..gecelikle pek rahat edemem..yüksek belde kilot almistim..ama benim sezeryandi tabi..sezeryan yeri sargiliydi zaten. .ama normal doğum yapaarsaniz gecelik belki daha sağlıklı olur..zaten hastanede pek yatmazsinizda..ama emzirme citciti olsun mutlaka..emzirme sütyen i yerinede atleti daha mantıklı bence.

ameleyathaneden ciktigimda bildigin titriyordum..çok usudum..ustume 2 battaniye ortturmustum..corap belki dogum aninda giyilmezde çıkışında biri hemen gitlydirmeli..
Sağol canım. Peki emzirme sütyenini ya da atletini. Şu anki göğüsten 1 beden büyük mü alalım? Süt dolunca daha büyür herhalde.

Kontrolden geldik cok sukur bi sorunumuz yok sagdaki kizimmis soldaki oglummus :KK66: kizim 578 oglum 682 grmis.. Kizim kucukmu kalmis :KK43: ikeaya gidip besik bakicaktm eve zor attim kendimi valla
Gözün aydın. Maşallah çok iyi kiloları ikizler için.

Ben de kontrolden geldim. Yarın uçuş olduğu için rapor aldım. Rahim ağzı Kontrolü yaptı doktor. Hersey yolunda. Velet 760gr olmuş. Artık doğum pozisyonuna girmiş gibi duruyormuş. Kafa sağ altta bacaklar yukarda. Bu sefer yüzünü dönmedi. Ensesini göstermeyi uygun gördü kendileri:)

Canim maşallah tütü. Bende iki gün önce gittiğimde elleriyle gözlerini kapiyordu şu hamilelik takvimindeki gibi bi göremedim.Birde birsey sormak istiyorum ben enson gittiğimde 24+0dim. Kilosu 650 gramdi bana az gibi geldi. Acaba suyu biraz az dedi ondan mi dersin :( aklıma takıldı yaa acaba bebeğim yeterli besliyemedim mi?
Benim de 9unda uçuşum var 13unde döneceğim ama takipte olacağım sizleri

Sağol canım. Peki emzirme sütyenini ya da atletini. Şu anki göğüsten 1 beden büyük mü alalım? Süt dolunca daha büyür herhalde.
söyle diyim canım. .benim mandalinacik göğüslerim 90 olmuştu. .2 bedeni bile kaldirabilir..tabi kisiden kisiye degisir ama göğüsü küçük olanlar 2 beden büyük alsın bence.

gözün aydin cnm. ..kilolari gayet iyi sakın düşünme. .eee 2 kişi paylasiolar besinleri. .kardeş payi..ama oğlan daha uyanık olcak heralde:KK4:

gözün aydın. .artik yavaş yavaş hazirlaniolar tabi..ama oyle hemende havalara girmesin daha 3 ay var. ..

söyle diyim canım. .benim mandalinacik göğüslerim 90 olmuştu. .2 bedeni bile kaldirabilir..tabi kisiden kisiye degisir ama göğüsü küçük olanlar 2 beden büyük alsın bence.

benim de göğüslerim normalde küçüktür, 80 B kullanıyordum, cok da üzüm tanesi değildi yani.
şimdi pentinin balensiz sporcu sütyeni gibi bir sütyeni var, onlardan aldım 3 tane beyaz gri siyah. ya S/M ya L/XL oluyordu, büyük olanını aldım ben de. doğumda 90'ı geçer mi acaba? Pamela Anderson'a bağlayacak mıyım :KK31:

Bir sorum olacak;
Yarın sabah 09.00'da randevumuz var, sonrasında da şeker yüklemesi yapılacak. 09.30da ilk kanı versem 10.30da 2. kanı vermiş olurum.
ben sabah gözümü açtıgım an yemek yiyen biriyim, açlığa özellikle sabah açlığına dayanamıyorum, naparım diye düşünüyorum şimdiden..
bu endişelerimi eşime söylediğimde, hastanede o kadar uzun sürmez işimiz bir saat neden bekletsinler hemen alırlar ikinci kanı da dedi koptum :KK70::KK70:

Back
X