• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben de cuma günü kese ve kalp atışı için randevu almıştım ama sanırım hastane tatil olacak tıp fakültesi de benimki.Bu arada sana katılıyorum bu fitil ve kaşıntısı bende de fenalaştı gece uykuda bayağı tahriş etmişim ama çok tatlı bir kaşıntıyla başlıyor sonrası çok kötü oluyor, sürekli belden aşağımı yıkıyorum ne yapsam geçmiyor kaşıntı en azından yıkamak biraz durduruyor.12.haftaya kadar ne yaparız hiç bilmiyorum
Kaşıntı jelin posası geri gelip birikince oluyor ben bazen kulak çubuguyla temizliyorum dikkatlice anında yanma geçiyor...sizde jel sarı bi şekilde geliyo mu akıntı gibi sarı geliyo korkutuyo bazen..

Ayni seyleri yasiyoruz valla canim beni gece uykumdan kaldiriyo resmen uyuyamiyorum dedigin gibi yikamak az biraz anlik rahatlatiyor.bende uykumdan kalkil yikiyorum ama 12.haftaya kadar cidde dayanmam cok zor olur gittigimde bu kasinti olayini doktora solucem devam ediceksem en azndan kullanabilcegim krem yada ilac isticem yoksa igneye gecmeye bile raziyim okadar kotu oldum artik.bi yerde sirkeli su ile silin yaziyrdu onu denedm bugun bakalim bilmiyorum uykumdan kaldircak mi yine
Kaşıntı içten vajina girilinde malesef jel tortusu geri gelip birikiyo bazen silmekle geçmiyor onları temizlemek lazım ilk günler çok çektim ben de..

Kaşıntı içten vajina girilinde malesef jel tortusu geri gelip birikiyo bazen silmekle geçmiyor onları temizlemek lazım ilk günler çok çektim ben de..
canım benimkisi jel değil.progestan hapı fitil olarak kullanıyorum.iki kutu biticek neredeyse artık iyice kaşıntı had safhaya ulaştı.cuma günü doktora gidicem.ozamn sölücem doktora

yaa kaşınıyo kaşınıyo dediniz bende de kaşıntı başladı... psikolojik midir nedir:) şimdiye kadar hiçbir şeyim yoktu:)

Günaydın kızlar,
2015 e hamile olarak giriyoruz farkında mısınız?:) Saat 24.00 u vurduğunda bütün dileklerimiz aynı olacaktır sanırım. Sağlıklı bebeklerimizi en sorunsuz geçen hamilelikte kucaklarımıza almak. Bütün anne adaylarının yeni yılını kutluyorum.
image.webp

amin canım hoş geldin. senin bebişler ne alemde?
Benim bebişler 4oldu pazartesi günü redüksiyon yapılacaktı ama bir tanesinin kalbi durmuş şimdi beklemedeyiz hepimizin kuzuları allaha emanet yeni yılın kutlu olsun canım 2015 bizim yılımız olsun bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah

Benim bebişler 4oldu pazartesi günü redüksiyon yapılacaktı ama bir tanesinin kalbi durmuş şimdi beklemedeyiz hepimizin kuzuları allaha emanet yeni yılın kutlu olsun canım 2015 bizim yılımız olsun bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah

Vallahi hep aklimdasin, sormak da istemiyorum, sen gelismeleri bildir bize.
hayirlisi ne ise o olsun..

lulinda hayırlı olsun topiğin..
çok sevindim açmana..
bene bu cumrtesi miniğimi gördüm
sonsuz kere şükürler olsun.kalbide atıyordu.çok şükür..
Allahım sağlıklada kucağımıza alırız inşallah...hayırlısıyla..
tek dileğim..
Gözün aydın canım. Benim de 2. Kontrolüm var bu cumartesi. 9 haftalık olacak:)

Haftayı nasıl hesaplamalıyım transferim 19aralıktı son adetim 28kasım çizelgemdeki uydurmasyon biraz galiba.

Back
X