- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eet cnm ben sabah aç gittim önce açlık baktılar. Sonra bi bardak şekerli su ve bi saat bekledikten sonra yeniden kan aldılarmerhaba.canım açlık şekerini çlçtürmek için tamamen açmı gidiyoruz ?nasıl bakılıyo aç tok?tşk
Tesekkut ederim canimmEet cnm ben sabah aç gittim önce açlık baktılar. Sonra bi bardak şekerli su ve bi saat bekledikten sonra yeniden kan aldılar
Çok beğendim. Güle güle kullansınlar sağlıkla büyüsünler inşallah :)Cicilerimiz![]()
Geçmiş olsun, herşey yolunda çok şükür. Yorulunca onlar da yoruluyor. Bugün ben de evden 10.00 çıktım, 19.00 döndüm eve. Bütün gün ayakta. Bizimki de uykuda sanırım:)gece acildeydim kizlar dun arkadasima brbek görmeye gittim ordan anneme hediye almaya ordan gekdim dus alip dugune gittim eve geldim belim kasiklarim cok agridi hareketlerinide az hissettim bütün gece bekledim ama gram uyumadim en son gece saat 4 de esimi kaldirdim gittik acile baktik uyuyomus hanfendi daha dr yattım basladi vurmaya sagol annem dedim ya aklimi aldim dr cok sukur Bisi yok hareketki masallah solunumuda yapiyo dedi damarlardada sorun yok gelisimide guzel 1115 gr olmus hanfendicim
Gözün aaydın valla, çok iyi çıkmış değerlerin.Evet geldim sonunda eve size seker macerami anlatayim once az karnina kan verdikten sonra ictim 2 bardak suyu kusucam diye korktum ama ilk etapta kusmadim tam 1. Saat doldu kan vericekken cok kotu oldum ve dayanamdm direk cikardim ictigim suyu tam 1 saat olmstu zaten hemen kan aldilar doktrmla gorstm yapck bisey yok tokluga baktirip bildirirsn bana dedi simdi 1.saat sonucuma baktm 118 cikmis iyi galiba dimi 2.saate bakilamadi ama sanirim bisey yok gibi buarada kan degerimde cok cok dusukmus doktormdan gene firca yedm nerdeyse kan vericez sana dedi yani okadar moralm bozldu biraz ama et ve siyah uzum dedi bide kan hapimi 2 ye cikardi gunde bakalm hayirlisi
Bu ürünlerin aynıları var orada. Aşağı yukarı 20-25tl daha ucuz. Git-gel yorgunluğa nazaran alınabilir internetten. BugünBu sitede lohusa pijamaları var bana uygun geldi. Sizin aldıklarınız nasıldı bunlara benziyormuydu http://www.lohusasepeti.com/kategori/lohusa-pijama/2
Kız için çok güzel şeyler var, içim gidiyor benim de:) Ne güzel ikisinden de alabiliyorsun:)Cicilerimiz![]()
Sonunda bitti.. tek eksiğimiz gözlerimiz![]()
çok güzel olmuşşşşSonunda bitti.. tek eksiğimiz gözlerimiz![]()
Kisa kollu uzun bi gecelk aldm uzernde bebek resmi var krem rengi aldm hepsini okadar halsizimki suan usenmesem resmini cekerdim de dermanim yokCok guzeller..
Gecelik hangisini aldin?
Tesekkulr canim hepimizin ki insalah..Çok beğendim. Güle güle kullansınlar sağlıkla büyüsünler inşallah :)
Tesekkurler canim ya kiz olmasa aynen benim de cok gozum kalirdi cok sukur oyuzdenKız için çok güzel şeyler var, içim gidiyor benim de:) Ne güzel ikisinden de alabiliyorsun:)
Güzel günlerde kullansınlar inşallah.
Çok güzel olmuş. Benim de laf aramızdaSonunda bitti.. tek eksiğimiz gözlerimiz![]()