• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

gece acildeydim kizlar dun arkadasima brbek görmeye gittim ordan anneme hediye almaya ordan gekdim dus alip dugune gittim eve geldim belim kasiklarim cok agridi hareketlerinide az hissettim bütün gece bekledim ama gram uyumadim en son gece saat 4 de esimi kaldirdim gittik acile baktik uyuyomus hanfendi daha dr yattım basladi vurmaya sagol annem dedim ya aklimi aldim dr cok sukur Bisi yok hareketki masallah solunumuda yapiyo dedi damarlardada sorun yok gelisimide guzel 1115 gr olmus hanfendicim
Geçmiş olsun, herşey yolunda çok şükür. Yorulunca onlar da yoruluyor. Bugün ben de evden 10.00 çıktım, 19.00 döndüm eve. Bütün gün ayakta. Bizimki de uykuda sanırım:)

Evet geldim sonunda eve size seker macerami anlatayim once az karnina kan verdikten sonra ictim 2 bardak suyu kusucam diye korktum ama ilk etapta kusmadim tam 1. Saat doldu kan vericekken cok kotu oldum ve dayanamdm direk cikardim ictigim suyu tam 1 saat olmstu zaten hemen kan aldilar doktrmla gorstm yapck bisey yok tokluga baktirip bildirirsn bana dedi simdi 1.saat sonucuma baktm 118 cikmis iyi galiba dimi 2.saate bakilamadi ama sanirim bisey yok gibi buarada kan degerimde cok cok dusukmus doktormdan gene firca yedm nerdeyse kan vericez sana dedi yani okadar moralm bozldu biraz ama et ve siyah uzum dedi bide kan hapimi 2 ye cikardi gunde bakalm hayirlisi
Gözün aaydın valla, çok iyi çıkmış değerlerin.

Bu sitede lohusa pijamaları var bana uygun geldi. Sizin aldıklarınız nasıldı bunlara benziyormuydu http://www.lohusasepeti.com/kategori/lohusa-pijama/2
Bu ürünlerin aynıları var orada. Aşağı yukarı 20-25tl daha ucuz. Git-gel yorgunluğa nazaran alınabilir internetten. Bugün opera opera ile Altını üstüne getirdik hanın. Şansen benim anam ağladı:)
Yanlız bazı modelleri denemek lazım. Mesela kare yaka gibi olanlar göğsün çok sağında solunda olabiliyor. Emzirirken çıkartmak zor. En Güzeli düğmeler ortadan açılan ve göğüs altına kadar inen düğmeliler veya omuzdan açılanlar.

Günaydın herkese ... Her sabah bel ağrısıyla kalkıyorum şu anda da var... Karnımda da sanki taş bağlamışım gibi ağırlık .. Ama çooook şükür çok dua ettim bugünler için :)

Gunaydiiiin rahim kasilmasi dedikleri seyin ne, nasil bir sey oldugunu öğrendim.. Karnimiz birden sertlesip kaskati oluyor ya, oymuş meğer :) ben de icimde bi seyler büzüşecek falan saniyordum :D

nasıl yani?? rahim kasılmasında karın mı sertleşiyormuş?
o zaman karın kasılması desinler adına ahahah :KK70:

Sonunda bitti.. tek eksiğimiz gözlerimiz :D

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-12-10-29-50.webp
    Screenshot_2015-05-12-10-29-50.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2015-05-12-10-29-42.webp
    Screenshot_2015-05-12-10-29-42.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 61
Bu kansizlik beni cok korkutuyo ya hemoglabin degerm 9 cikmis acayip halsizim yaa siyah uzum yiyorm simdi insalah toparlrm

Back
X