• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Inşallah canım ya pazar günü katlanırsa eğer tekrar yaptırmama gerek varmı yani beklemelimiyiz yine salı gününü test için
Pazar günü yaptırırsan zaten bi sonraki test günün salı oluyor. Toplamda bizde iki gün arayla üç test yaptırmıştık değerler katlanıyorsa sıkıntı yok demektir.

bizde geldik ela hanim cok şükür iyi 2084 gr 44 cm olmus masallah dr isiniz var sizin bu kizla hic durcagi yok bunun dedi damarları ya tekmeliyo ya cekiliyor cok tatli bi kixim var teyzeleri artik haftada 1 gidicez sun 15 günude Allahın izniyke atlattikmi tamamdir dedi bakalim
Maşallah canım yaa kızını neyle besliyosun öyle :KK72: teyzeleri öpsün onu yanaklarından bu yaramazlıkla duramaz erken gelmeye de kalkar. Çok şükür bundan sonra sırayla doğum haberleri alıcaz.
asmakilit asmakilit ben şimdi markafoniye bakıyorum da beden konusunu nasıl ayarlayıp alıcaz :)

Pazar günü yaptırırsan zaten bi sonraki test günün salı oluyor. Toplamda bizde iki gün arayla üç test yaptırmıştık değerler katlanıyorsa sıkıntı yok demektir.

Maşallah canım yaa kızını neyle besliyosun öyle :KK72: teyzeleri öpsün onu yanaklarından bu yaramazlıkla duramaz erken gelmeye de kalkar. Çok şükür bundan sonra sırayla doğum haberleri alıcaz.
asmakilit asmakilit ben şimdi markafoniye bakıyorum da beden konusunu nasıl ayarlayıp alıcaz :)
Valla canim ben mankenin tipine bakip aliyorum.. manken 36 beden oluyo.. uzerinde dokumlu duruyorsa 40 beden veya M beden aliyorum.. yok mankende biraz dar gibiyse 42 beden veya L beden alıyorum. Ben simdi 74 kiloyum.. muhtemelen ordakinlerden alsam 40-M beden alirdim. Kompedandan aldiklarim L acayip dökümlü.. dogumdan sonra da az da olsa ufalirim diye düşünüyorum..

sevcanf sevcanf o kızını minciklarim.. Allah esirgesin maşallah.. ay sona yaklasiyor muyuz ne.. ay heyecan basti yine.. ben de pazartesi gunu devlet hastanesine gidicem rapor icin.. muayene eder inşallah.. bi gorurum kuzumu.. doktor randevumuz 1 hafta sonra çünkü..

gulsennnn gulsennnn @opera kontrol ıyı geçti kızlar çok Sağolun :) sadece gitgel sonrasında fırsat bu fırsat deyip alışveriş de yaptık annemle epey yorulmuşum yine ağrılarla geçen bir gece oldu , giremedim İnternet'e . Kilosu 1550 olmuş , boyu 39 cm , ama yüzünü göstermedi . Hatta doktorum dedi ki bugün cuma ve başta dalga geçerdim ama cuma günü bebeklerin %90 ı secdede gibi duruyor ve kendini göstermiyor dedi . Neler yaptık dönmedi . Şu hazıranı bir atlatsam , erken doğum olabilir ihtimali var ya , 34ü dolduralım kendini kurtarır dedi . Inşallah . Ben de toplamda 8,5 kilo almışım , çok iyi dedi .

bizde geldik ela hanim cok şükür iyi 2084 gr 44 cm olmus masallah dr isiniz var sizin bu kizla hic durcagi yok bunun dedi damarları ya tekmeliyo ya cekiliyor cok tatli bi kixim var teyzeleri artik haftada 1 gidicez sun 15 günude Allahın izniyke atlattikmi tamamdir dedi bakalim

Hem size hem bebelerinize maşallah kızlar.

Dün dişimin kaplaması düştü. Bugün 15.30 diş hekimine gidiyorum. En geç Pazartesi akşamına yapabilirler inşallah.

Kizlar çıktık hastaneden
1350gr 42 cm dr iki hafta oncesine göre seni çok çok iyi gördüm dedi. 4gun geriden geliyorduk ya 2gune düşmüş çok şükür hersey yolunda. Su oranı ise aynı azalma yok şuanda temmuz ayi gibi doğum görünmüyor. 8agustos istiyorum dedim evlilik yil dönümü. Burada sezaryen olcakmisim. Bu şekilde beslenmeye devam edeceğim çok mutluyuz eşimle hepinizi öpüyorum kızlar alışverişe gideceğim. Buarada teyzeler bizim inatçı oğlan yüzünü elleriyle kapadı foto alamadık iyi olsunda hiç önemli değil. kontrolden gelen arkadaşlarıminda gözleri aydin çok şükür

Kizlar çıktık hastaneden
1350gr 42 cm dr iki hafta oncesine göre seni çok çok iyi gördüm dedi. 4gun geriden geliyorduk ya 2gune düşmüş çok şükür hersey yolunda. Su oranı ise aynı azalma yok şuanda temmuz ayi gibi doğum görünmüyor. 8agustos istiyorum dedim evlilik yil dönümü. Burada sezaryen olcakmisim. Bu şekilde beslenmeye devam edeceğim çok mutluyuz eşimle hepinizi öpüyorum kızlar alışverişe gideceğim. Buarada teyzeler bizim inatçı oğlan yüzünü elleriyle kapadı foto alamadık iyi olsunda hiç önemli değil. kontrolden gelen arkadaşlarıminda gözleri aydin çok şükür
Mutluluğunuz hep böyle sürsün canım. Sen merak etme bu gidişle 8 Ağustos ta bile doğar minnakın.

Kizlar çıktık hastaneden
gözün aydın canım çok sevindim inşallah hep bu şekilde sürer.doktorunda güzel şeyler söylemiş:KK49:

bebislerini görenlere gözün aydin diyim..masallah hepsine..bizde perşembe bi gitcz bakalim dr a..sonra 1 hafta bende yazliga gidicem. .valla cuma günü gittim Müdüre rest cektim..sinifin yarısı yok bu halde hergün okadar yol geliyorum..derss mers islenmio ben paztsi de itibaren gelmiom dedim gobegimi çıkara çıkara:63:o da ztn paztsi tatil 3 gün gelme rapor al..ama karneyi dagitmaya gel cuma dedi..bende tabiiki kabul ettim:KK76:

ama grip oldum ben..dun boğazım acimaya basladi..bugün burnum musluk gibi..her yerim agrio..benim rapor gercek oldu heralde..

benimde dolgum kırıldı ya gitsem mi bilemedim..icine bisey girince çok acio..uyusturmasi gerekio heralde..bi sıkıntı olur miki
canım benim hamilelik boyunca iki dişimde sorun oldu.ikiside dolgulu dişimdi kırık oldu.bitanesinde uyuşturma yapmadan dolguyu değiştirdi sadece.diğerinde çürüme başladığı için uyuşturma yaptı sormuştum bnde çok hafif bi uyuşturma olduğunu bebeğe bi zararı olmadığını sölemişti.eğer gelmeseydin hamilelik boyunca ikiside daha çok çürürdü kaybedebilirdin dişini dedi,zatan çok ağrı yapıyodu dayanamazdım.o yüzden bence git gerekirse kadın doğum doktoruna sorup öyle git.

Maşallah kuzuya ... Sağlıkla kucağına aldığını da anlatacaksın bize Allah'ın izniyle :)

Inşallah canım ya pazar günü katlanırsa eğer tekrar yaptırmama gerek varmı yani beklemelimiyiz yine salı gününü test için
Ben 3 kere yapmıştım . 10-12 ve 14 te . 10. Gün kendi bildiğime yaptığım için doktor esas yapılması gereken günlerde de istemişti , muhtemelen senin de isteyebilir artışı görmek için :) ama inşallah iyi olacak zaten

Sağol canım benim Allah razi olsun :)
maşallah canim maşallah.. evlilik yıldönümü guzel denk gelmis.. o gun herkes birbirine hediye alacak desene :D
talkative_844 talkative_844 bebisler buyudu artık cok sukur.. o kadarcik uyusturmanin zarari olmaz diye düşünüyorum. Kuzenim 5 aylik hamileyken kist ameliyatı oldu rahimden.. bebiş 5 yasinda simdi maşallahi var..

o zaman benim diş iiçten içe çürümeye başlamıştır..baya oldu çünkü. .gideyim madem bu aciynan yasanmio zaten..

Kizlar çıktık hastaneden
Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Bebek zamanında doğacak inşallah. Beslenme şekline hayran kaldım. Ben vitamin içmekten başka bişeye fırsat kalmıyo.

benimde dolgum kırıldı ya gitsem mi bilemedim..icine bisey girince çok acio..uyusturmasi gerekio heralde..bi sıkıntı olur miki
Canım geçmiş olsun yazın grip çekilir gibi değil ilaçta kullanamazsın anca ballı ıhlamur iyi gelir. Dişini ihmal etme doktorum hamileyken diş sorunların olursa mutlaka git ihmal etme demişti.

Back
X