• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Selam kader arkadaşlarım:)
Yarın sabah 7.25 te NY a uçuyorum. Bugün doktora gidip raporumu aldım. Herşey yolunda çok şükür. Orada da internetim olacak. Yine doğuma kadar ve sonrasında beraberiz inşallah. Yeri geldi eşimizden, annemizden daha çok şey paylaştık. Sizleri seviyorum.
Birkaç gün sonra görüşmek üzere...
Iyı yolculuklar tatlım .. İnşallah herşey çok güzel olacak senin için , hepimiz için .. Sağlıkla git ve gel , oğluşunla :) bizi habersiz bırakma , kendine çok dikkat et. Oraların da tadını çıkar ...

Ay kızlar doktordan sonra işe dönünce acip bakamadim.. sonra eve gel, yemek ye, haftasonundaki organizasyom icin komsuyla konus derken simdi firsat buldum. Devlet Hastanesi kabustu.. hemen aldılar muayeneye ama doktor cok lakayit bi adamdi, inanilmaz giciklandim.. 32. Haftam bitti diyorum, yok bu cocuk 34 diyo.. dedim tup bebek gunu saati belli, hala 34 diyo.. oglum biraz iri dedim, ozellikle kafasi kocaman.. usg de hic bir sey gostermedi, zaten küçük ekranli eski cihazlardan. FL ölçüsünü verdi cikti olarak.. hic bir sey sormadım ben de.. nasilsa cumartesi gunu doktoruma gidicem.. sonra nst isredi.. maşallah cok iyi dedi sonucuna.. rapor oglen cikar, cikinca arariz dediler.. me arayan var ne soran.. bakalim yarin ben aricam, ulasabilrsem tabii. Sonuc olarak, 20 dakika oğluşun kalp atisini dinledim ve boyunun 44 cm oldugunu hesapladim :KK70:
Lulinda Lulinda iyi yolculuklar canim.. amerikadan Guzel hikayeler ve fotolar bekliyorum.. ay yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sanki.. nasil da gecti zaman..
gelisimcii gelisimcii benim tup bebek yaptigimi cumle alem biliyordu neredeyse.. bu yuzden ilk testten bu gune kadar herkese rapor verdim :KK70: hala veriyorum. Whatsapp ta grup kurdum kolay oldu.. ama sen söylememişsin kalp atisini bekle bence..
internetten gecelik almak isteyenlere son sozum, tozlu.com da guzel gecelikler var.. fiyati da uygun.. ben siparis edicem.. markafoniden aldigim bugun geldi ama sansima beyaz siparis etmistim pembe geldi.. nerdeyse 5 senedir alisveris yaparim ilk oldu bu.. oglan doguracam pembe giyemem tribinden dolayi geri gondercem.. Halbuki cok güzeldi. Kismet iste..
ay cenem düştü.. cevabını alamayan varsa seslensin.. gozden kaçırmış olabilirim.. :KK66:

Masallah bebisinize.. Tozlu coma bende baktim pijama icin fiyatlar uygun acaba kaliteleri nasil versek pisman olmayiz insallah. Gittigidiyordada var lohusa pijamalari gayet guzeller ordanda dusunuyorum sizde bakin , Ben alisverisi 28. Haftadan sonradan diye sartladim hep biraz daha zaman insallah basliycam almaya

kızlar günaydın. kaç gündür giremedim nete. bi yandan iş yoğunluğu bi yandan haftasonu yoğunluğu. bi yandan yakın bir aile dostunun vefatı falan derken sanırım baya bişey kaçırdım. Lulinda Lulinda gitti galiba. hayırlı yolculukları ve sonrasında sağlıklı doğumu olsun inşallah. sanırım sonlara geliyoruz. gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum ben de ve bu beni zorlamaya başladı. Nefes almakta zorlanıyorum bazen kafasını yukarı doğru ittirdiğinde. neyse sağlıkla doğsunlar da uyku, beslenme, kaka konuşacağımız günler de yakındır;)

öptüm hepinizi.

hee bir de sanırım pozitifi gören bir arkadaş var. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı bekleyen herkesin başına...

Günaydın kızlar dün elektrikler kesildi giremedim. Lulinda Lulinda yola çıkmışsın hayırlı yolculuklar canım. İnşallah rahat bir yolculuk olur. Vedalaşmıyorum nasılsa hep burda birlikteyiz. Yiyip içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat :D
gelisimcii gelisimcii ben bütün aileye 10. Haftamda söylemiştim. Kalp atışını ve keseyi 6.haftamda görmüştüm. Herkese söylicem dedim eşim izin vermedi. Ona kalsa bebeğin cinsiyetinide öğrenip öyle söyleyecektik ama cinsiyet müjdesiyle birlikte bütün aileye alınacaklar listesi de verdik. Beşik,araba,kıyafetler,mama sandalyesi,oto koltuğunu almayı herkese paylaştırdık ben fazla bi masraf yapmıcam. 4 yıldır torun bekliyorlardı alsınlar işleri ne :D

Kızlar selam, bebeklere nasıl bir yatak aldınız? Yatak işi biraz karışık galiba, yüzlerce çeşit, yüzlerce de fiyat var. Başına 'bebek' gelen her ürüne, bir anda 3 katı fiyatına satılıyor. Kazıklanmak da istemiyorum, çocuğa yanlış birşey almak da istemiyorum.

yefens yefens biz okadar bekleyemeyiz herhalde canım eşim benden sabırsız. Çok güzel düşünüp yapmışsınız ama sonuçta hediye gelicekse ihtiyaç doğrultusunda gelmeli. Bizim iki tarafında ilk torunu olucak inş olursa

Kizlar selam..
Kontrolumuz guzel gecti, 1300 gr olmus, gerci 10 gun once de 1256 gramdi pek kilo almamis. Boyu posu kilosu hep haftasiyla uyumlu. 3 gun onden gidior su an. Ters donmus artik, dogum yoluna girmis ama degisebilirmis. Gorduk geldik oglumuzu yani, 26si gibi yine gelin dedi.
cikista arkadasimin ofisine ugrayip cay ictim, lrdan nisantasinda baska bi arkadasimla ogle yemegi yedim, ordan eve gelip komsumu kahveye cagirdim gorusemiyorduk ne zamandir. Simdi yorgunum ve uykum geldi ama yemek yapmam lazim. Size yazayim da yemek isine giriseyim dedim :KK66:
@gulsenn sana da cok sevindim bak nasil yoluna girdi her sey :nazar::nazar: hep boyle guzel devam etsin insallah..
Gözün aydın canım maşallah oğluşuna kiloya fazla takılma biz bir hafta gidiyoruz 50gr almış diğer hafta gittiğimizde 200gr almış bazen ölçümler oynaya biliyor

Selam kader arkadaşlarım:)
Yarın sabah 7.25 te NY a uçuyorum. Bugün doktora gidip raporumu aldım. Herşey yolunda çok şükür. Orada da internetim olacak. Yine doğuma kadar ve sonrasında beraberiz inşallah. Yeri geldi eşimizden, annemizden daha çok şey paylaştık. Sizleri seviyorum.
Birkaç gün sonra görüşmek üzere...
Hayırlı yolculuklar canım allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde Alini kucağına alır dönersin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Selam kizlar..
buralar tenha bugun. Ben istanbul foruma gittim geldim, arkadasima dogum gunu hediyesi, yegenime karne hediyesi, kedilere mama, biraz temizlik malzemesi aldim ama cok yoruldum.
ayaklarim buyudugu icin ev terligi ve sandalet baktim, sandaletler ya yuksek taban, topuklu ya da cok bantli. Sade ve konforlu bir sey bulamadim.ev terliginde twigy terlikler gorseniz plastik pazar malindan beter 55 tl.den basliyor. Kendime hicbi sey alamadan dondum yani :KK43:

Selam kizlar..
buralar tenha bugun. Ben istanbul foruma gittim geldim, arkadasima dogum gunu hediyesi, yegenime karne hediyesi, kedilere mama, biraz temizlik malzemesi aldim ama cok yoruldum.
ayaklarim buyudugu icin ev terligi ve sandalet baktim, sandaletler ya yuksek taban, topuklu ya da cok bantli. Sade ve konforlu bir sey bulamadim.ev terliginde twigy terlikler gorseniz plastik pazar malindan beter 55 tl.den basliyor. Kendime hicbi sey alamadan dondum yani :KK43:
ben kendime birkenstock terlik aldım.rahatça dışarda giyerim diye çok rahatlar.sandalet yerine rahatça onu giyerim derim.anneler gününde internetten kendime almıştım :)

Selam kizlar
Evde olunca telden fazla yazamiyorum ama takip ediyorum. Lulinda Lulinda sana hayirli yolculuklar hayirli dogumlar canim. Ben dogum cantami yarin hazirlayacagim persembe cuma gibi anneme ttansfer olmayi dusunuyorum :) cuma da kontrol var bakalim nasila bizim bebisler. Kismetse ben hepinizden once dogurucam gibi. Ama kismet bakalim.

kızlar ilk babalar günü için birşey düşündünüz mü?

Anneler gununde ne gorduk ki, babalar gununu kutlayalim. Normalde kahvaltiyi hazirlayan adam onu bile hazirlamamisti. Babalar gunu intikam gunu benim icin :KK62:

ben kendime birkenstock terlik aldım.rahatça dışarda giyerim diye çok rahatlar.sandalet yerine rahatça onu giyerim derim.anneler gününde internetten kendime almıştım :)

Benim ayaklarim normalde 38, birkenstock 39 var. Ayakta durursam falan o da dar geliyor, 40ini da almak istemiyorum, yazin elbise altina falan duz deri sandalet istiyorum. Evde giymek icin de ceyo bakicam artik twigye o kadar para hayatta vermem:KK20:

Anneler gununde ne gorduk ki, babalar gununu kutlayalim. Normalde kahvaltiyi hazirlayan adam onu bile hazirlamamisti. Babalar gunu intikam gunu benim icin :KK62:

Benim ayaklarim normalde 38, birkenstock 39 var. Ayakta durursam falan o da dar geliyor, 40ini da almak istemiyorum, yazin elbise altina falan duz deri sandalet istiyorum. Evde giymek icin de ceyo bakicam artik twigye o kadar para hayatta vermem:KK20:
hım anladım canım birkenstockları bi numara küçük alın diyolar bide.bende tam ayak numaramı aldım 36 şuan azcık büyük şişerse giyerim diye düşündüm.
ev için ceyo en mantıklısı hem uzun seneler dayanıyo

marpesa marpesa bn de kndime anneler gununde birken altirrtim esime :) we ozmn da tembhledim sakin olaki bnm anneler gunumu atlama wesakin olaki gidip anneler gununde bna mutfak esyasi fln alma diye :)
Lulinda Lulinda cnm hayrli yolculuk coming home as three pozu bekliyoruz ali pasa pusetinin icindeyken :)

G gelartikannecim aynı şeyi aldırmışız desene :) benimki genelde bana sorar zaten ne istiyosun ne alıyım diye :)
Aynen bnmkide oyle cnm. Hatta hamile kalmadan once kndim cikip bol bol takildigim zmnlrda al kredi kartimi kndine hediye al a kdr cikmistik :) bu ctsi de eminonundeykn gozluk aldirdim karne wercez donem bitiyo karne hefiyesi diye :) cnku biliyrm bebegin aliswerisine kalkisinca kndime ilk etapta cok ayiramicam ;)

Aynen bnmkide oyle cnm. Hatta hamile kalmadan once kndim cikip bol bol takildigim zmnlrda al kredi kartimi kndine hediye al a kdr cikmistik :) bu ctsi de eminonundeykn gozluk aldirdim karne wercez donem bitiyo karne hefiyesi diye :) cnku biliyrm bebegin aliswerisine kalkisinca kndime ilk etapta cok ayiramicam :KK66:
aynen doğru düşünmüşsün canım bebek alışverişi başlayınca kendini düşünmüyosun zaten her kıyafete de giremediğimiz düşünülünce ikinci planda kalıyoruz :) gözlüğünüde güle güle kullan:KK3:

Back
X