2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bu arada saglik ocagi demir damlasi verdi.. 5. Ay kontrolune kadar kullanmayim diyorum. Zaten popo hasarli oglan ikinip duruyo. Bi de demir verip kabiz etmeyim cocugu.. siz ne dersiniz??

saçlarım cok dökülüyor dedim ya dr gittum bi sürü test istedi bide koltuk altimda bi süredir iltihapli sivilce cikiyodu patliyo lendi kendine sonra yine cikiyo gosterdim bi hastaliktan supheleniyorum ama ailede meme kanseri falan varmi dedi hastakigi testler ve bi uktrason yapalım aonra söylüycem dedi ama cok canim sıkıldı insallah kötü bişi yoktur kizim cok küçük ama yaaaa:cry::KK42:

saçlarım cok dökülüyor dedim ya dr gittum bi sürü test istedi bide koltuk altimda bi süredir iltihapli sivilce cikiyodu patliyo lendi kendine sonra yine cikiyo gosterdim bi hastaliktan supheleniyorum ama ailede meme kanseri falan varmi dedi hastakigi testler ve bi uktrason yapalım aonra söylüycem dedi ama cok canim sıkıldı insallah kötü bişi yoktur kizim cok küçük ama yaaaa:cry::KK42:
yaaaa bu nasil bi dr cnm ne sacmaliyo bozma moralni bak sutun kesilir.canm benmde saclarm avuc avuc dkuluyo hele yikarkan koca yumak kopuyo sacimdan bebk emzryoz vitamnsz kalyrz ondandr. nasil kizdm bu dktra boylelerini dr yapanda kabahat benmde bazen oyle sivlce oluyo inan seni teselli icin soylemiyorm sade sivilceyle oynama yeter aklina kotu seyler getrme ltfen ve koltuk altndan gogsune dogru elinle kontrol et bakalim.aklina bile getrme boyle seyleri su dr numarasini ver bi ona frca atym cok sinrlendim:mad::mad:

Bu arada saglik ocagi demir damlasi verdi.. 5. Ay kontrolune kadar kullanmayim diyorum. Zaten popo hasarli oglan ikinip duruyo. Bi de demir verip kabiz etmeyim cocugu.. siz ne dersiniz??
Kesinlikle baslama bencede doktorunla gorusmeden doktormz bize 6 aya kadar baslatmadi

Yoktur bisey canim hemen kotuye yorma tedbir amacli demistir belkii saclarim obek ibek kopuyo benimde

Canim sac dokulmesi hepimizde var. Hamilelik boyunca dokulmedi şimdi o dokulmeyenler de dokuluyor. Sivilceye gelince benim bikini bolgemde oluyor surekli.. yani bu dertler hep var.. doktoruna ben de Cok kızdım yanii.. sıkma canini.. pek pimpirikli bence doktorun..

yaaaa bu nasil bi dr cnm ne sacmaliyo bozma moralni bak sutun kesilir.canm benmde saclarm avuc avuc dkuluyo hele yikarkan koca yumak kopuyo sacimdan bebk emzryoz vitamnsz kalyrz ondandr. nasil kizdm bu dktra boylelerini dr yapanda kabahat benmde bazen oyle sivlce oluyo inan seni teselli icin soylemiyorm sade sivilceyle oynama yeter aklina kotu seyler getrme ltfen ve koltuk altndan gogsune dogru elinle kontrol et bakalim.aklina bile getrme boyle seyleri su dr numarasini ver bi ona frca atym cok sinrlendim:mad::mad:

ay n3 bilim ya basim ağrıdı stresten ama ya valla

I imgednz momfortbaby bendede var aldigimda iki bucuk aylikti yenidogan aparat almadim.cok uzun sure kalmadin disarda ama eve yaki marketr falan giderken gayet isimi goruyo rahat elizde uyuyo icine gomulup ;)
sevcanf sevcanf sıkma canini sac dokulme herkestr oldgu gibi bendede var hatta gittin kestirdim saclarimi uzun uzun dokulmesini gormiyim diye

kızlar nolmuş böyle yaa. bir haftadır giremiyordum. hepsini de okuyamadım tabi çok birikmiş. Geçmiş olsun kuzulara. gulsennnn gulsennnn gyilmaz1982 gyilmaz1982 asmakilit asmakilit Allah beterinden saklasın. Gülüşleri hiç eksilmesin inşallah. bizim mutluluklarımız, sevinçlerimiz uykularımız da onların olsun. Yeter ki onlar mutlu sağlıklı olsun.
sevcanf sevcanf cnım benim de saçım avuç avuç dökülüyor. 3. aydan 6.-7. aya kadar her annenin dökülüyormuş. Bir de asmakilitin dediği gibi kasık bölgesinde ve koltukaltında çok oluyo o sivilcelerden bende de var. doktorlar kötü seneryo çizmeye pek meraklı nedense. hiç sorumluluk almak istemiyorlar sanırım. ben söyliyim de nolur nolmaz diyip en kötüsünü dan diye söylüyorlar. sakın moralini bozma böyle birşey için.

bir de kızlar coolfire coolfire ın bebeği yoğun bakımdan çıktı mı haberiniz var mı? göremedim okuduğum kadarıyla.

Merhaba kızlar meteyi gördüm geldim yavrum antibiyotiklerden şişmiş yine baya..uyutuluyor hala..refleks olarak gözlerini açıyor...yarın solunum cihazını çıkartmayı deneyecekler solunumu iyidir inş..durum iyiye gidiyor sukur.. Daha bir ameliyat daha gözüküyor ama ciğerleri toparlandı dediler ne zaman bilmiyorum.. Hayırlısı....

Merhaba kızlar meteyi gördüm geldim yavrum antibiyotiklerden şişmiş yine baya..uyutuluyor hala..refleks olarak gözlerini açıyor...yarın solunum cihazını çıkartmayı deneyecekler solunumu iyidir inş..durum iyiye gidiyor sukur.. Daha bir ameliyat daha gözüküyor ama ciğerleri toparlandı dediler ne zaman bilmiyorum.. Hayırlısı....

ayy.cnm benim insallah makine olmadanda nefes alabilecek gücü kuvveti versin rabbim fındıga bunu bi atlatsinda hayırlısı ile gerisini dusunme canim benim

6. Ayda genel bir kan tahlili dönemi varmış. Orda demire falan bakıyorlar. Eksikse başla bence. Ne gerek var gereksizse başlamaya.

Mete ye buradan kucak dolusu öpücükler. Bir sürü teyzesi var onun burada. Hergün onu düşünen, onun iyi olmasını dileyen, dua eden. Güzel günler gelecek:KK68:

coolfire coolfire cok sevindim iyiye gitmesine. inşallah yarın solunumu da sapasağlam olur :)
sevcanf sevcanf ne biçim doktormuş o yaa.. sen hiç üzme kendini, bana da lisedeyken dudak kanseri demişlerdi, uçukmuş meğer :)

gulsennnn gulsennnn su gibi geçsin inşallah.... Ultrafobik olduğumdan iğneli her konuda yaklaşımlarım akıllara zarar durumda. Dilerim kolay geçsin, sonuçları da sizi ürkütmesin sevindirsin...

Kızlar Merhaba ya ben yanlış anlamışım flash bilmen neydi adi onu yaptık kablolu birsey ama iğne batirmiyorlar sonuç perşembe günü cikacak sağolun öpüyorum furki uyandı :)

en kısa zamanda kuzucuğu sağlıkla kucağına aldığın, gülücükler saçtığı günler de gelecek inşallah. Çok büyük bir sınavdan geçiyosun mükafatı büyük olacaktır. Musmutlu günleriniz olsun.. Hep dua ediyorum..

ben kullaniyorum cnm dr da kullan dedi 4 aya kadar bebek anneden aldigi depo ile devam ediyormus ama 4 aydan sonra disardan takviye 1 yaşına kadar özellikle cok onemli dedi bende cocuklugumdan beri kansizlik var sac dokulmem bu kadar cok olmasida dekir eksikligi muhtemelen 6 yada 8 ayda kan sayimi yapilcak o zaman gerek olmazsa kullanmazsin dedi paraben var a falan diyimce o kadar paraben inanki herseyde var ama bi dene yan etkisi olursa degistiririz ilaci dedi

Back
X