2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun dikkat edin kendinize....Bende korkuyorum acaba iyi mi,sağlıklı mı, herşey yolunda mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum,ona bişey olacak diye korkuyorum..Hamd olsun bir sorun çıkmadı şu ana kadar inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz hayırlısıyla...

Ben sabahlari ve aksamlari sutumu iciyorum.sabahlari haslanmis yumurtamida yiyorum. Hala migde bulantim bas donmem ve as ermem yok kizlar annem hamilevolduguna eminmisin diyor :)

Ayaklarinmda corapla uyuyorum valla uyurken ayaklarimi yorgandan cikarirsam usutmeyeyim diye yoksa adat sancisina benzer sancim oluyor

Kizlar slmlar benimde ikiz bebisler var fulya bahcecide erbil yagmur doktorumdu 8 haftamin icindeyim.yanliz 1aydir calismadim sikildimda..iznimde bitmek uzere calisan varmi acaba..yoksa tupbebekle hamile kalip tek calisan ben. I olcamm. Cevap veriseniz cok sevincemm

Kizlar slmlar benimde ikiz bebisler var fulya bahcecide erbil yagmur doktorumdu 8 haftamin icindeyim.yanliz 1aydir calismadim sikildimda..iznimde bitmek uzere calisan varmi acaba..yoksa tupbebekle hamile kalip tek calisan ben. I olcamm. Cevap veriseniz cok sevincemm

Ben sabahlari ve aksamlari sutumu iciyorum.sabahlari haslanmis yumurtamida yiyorum. Hala migde bulantim bas donmem ve as ermem yok kizlar annem hamilevolduguna eminmisin diyor :)

Ayaklarinmda corapla uyuyorum valla uyurken ayaklarimi yorgandan cikarirsam usutmeyeyim diye yoksa adat sancisina benzer sancim oluyor
Bende de yok canım , ne bulantı ne aş erme. Bugün Dr kontrolüm vardı , şanslı gruptasın dedi , sen de öylesin :) inşallah sonuna kadar sorunsuz sıkıntısız geçer her şey :)) Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar ben de kuzucuğumu gördüm çok şükür kalp atışını sesli olarak duymadım ama kıpırdıyor dedi doktorum kalbini gösterdi. Ameliyata gireceği için çok bilgi alamadım ama 10 gün sonra son kez yine gel sonra başka doktora geçersin dedi. Çok güzel bir duyguymuş Rabbim meleklerimizi korusun bize bağışlasın ve herkese nasip etsin inşallah

Keseleri alttan mı gördü peki..gözün aydın maşallah ikiz çok guzel..
hayir canim ustten bakti,tehlikeli olur diye alttan bakmadi,daha cok minikler sadece keseleri gorebildik pirinc tanesi gibi duruyolar; pazartesitekrar cagirdi 6hafta 3gunluk olmus olcak insanlah bebislerimizi goruruz belki kalp atislarinida duyariz insanlh

cnm olur mu öyle şey. ben de bir tek transfer günü çalışmadım. ertesi gününden itibaren çalışıyorum hatta iki haftada bir cumartesi de. merak etme kendine dikkat et yeter. hem vücudun harekete de ihtiyacı var. Allah yardımcımız olsun.

bende çalışıyorum canım.transferden sonra 10 gün izinliydim ondan sonra başladım yine işe.cumartesi günleride yarım gün çalışıyorum

Ben de calisiyorum. Hamilelik bir hastalık değildir ki, calışmaya engel olsun. Artık normal yolla hamilelerden farkımız yok.

Bende sadece transferden sonra 1 hafta izin almistim oda kendimde dinleneyim bahaneyle diye ondan beri cok sukur non stop calimsaya devam bir engelemiz olmadikca cok sukur

Kizlar hepinizden allah bin kere razi olsin otyr otur sikildimda 1 aydir nerseyse calismak istiyorum artik ama sanki herkez calismiyo gibi geldi urktumm bana cevap verdiginiz icinn cookk ama cokk tesekkurler..calismaya basliyorum ozaman

Korktuğum başıma geldi ve grip oldum :(( önerisi olan var mı ? O kadar meyve suyu içiyorum , dikkat ediyordum güya .. Boğazım acıyor , kulaklarım tıkalı :((

Arkadaslar hic idrarda gebelik testi yaptiniz mi?? Benim 8. Gun 97 cikti 10. Gunde 228 cikti betahcg.. 11. Gun yaptigim idrar testiyle 13. Gun yaptigim idrar testi arasinda pek fark yok gibi nezaman koyulasirki bu ikinci cizgi??

Korktuğum başıma geldi ve grip oldum :KK43:( önerisi olan var mı ? O kadar meyve suyu içiyorum , dikkat ediyordum güya .. Boğazım acıyor , kulaklarım tıkalı :KK43:(
cok gecmis olsun canim ,bende transferin ertesi gunu grip olmustum, ben bir su bardagi kaynarsuya 1tatli kasigi adacayi koy dinlendir 10dk ve agiz gargarasi yap,birtane papatyada katabilirsin oda cok yumusatiyor bogazlari ben denedim ve cok iyi geldi ,bende ayniydim bogazlarim tahris olmus ve kulaklarimda tikaliydi,bol bol meyve yemekten baska caremiz yok,bitki cayi da icmemeye calis heleki ilk haftalarda tehlikeli,cok gecmis olsun canim

Arkadaslar hic idrarda gebelik testi yaptiniz mi?? Benim 8. Gun 97 cikti 10. Gunde 228 cikti betahcg.. 11. Gun yaptigim idrar testiyle 13. Gun yaptigim idrar testi arasinda pek fark yok gibi nezaman koyulasirki bu ikinci cizgi??
15.gün silikti. Transferden 25 gün sonra falan kopkoyuydu.

cok gecmis olsun canim ,bende transferin ertesi gunu grip olmustum, ben bir su bardagi kaynarsuya 1tatli kasigi adacayi koy dinlendir 10dk ve agiz gargarasi yap,birtane papatyada katabilirsin oda cok yumusatiyor bogazlari ben denedim ve cok iyi geldi ,bende ayniydim bogazlarim tahris olmus ve kulaklarimda tikaliydi,bol bol meyve yemekten baska caremiz yok,bitki cayi da icmemeye calis heleki ilk haftalarda tehlikeli,cok gecmis olsun canim
Çok teşekkürler :) deneyeceğim .. Doktorumu aradım az önce c vitaminli strepsils Pastil günde 3 kere kullanabilirsin dedi , bütün için de okyanus suyu varmış sprey birtek onu kullanabilirsin dedi . Ilık su ve ılık çorba içecekmişim . Inşallah çabuk geçer

Korktuğum başıma geldi ve grip oldum :KK43:( önerisi olan var mı ? O kadar meyve suyu içiyorum , dikkat ediyordum güya .. Boğazım acıyor , kulaklarım tıkalı :KK43:(
Ne kadar dikkat etsekte bi yerdne mikrop kapılıyo canım.Bende geçen hafta kötüydüm.Boğazım ağrıyodu.Nezle gibi olmuştum.Kulaklarıma falan vuruyodu.Bol meyve ye meyve suyundan ziyade direk meyve olarak ye.Ben birde ıhlamur içtim akşamları o baya rahatlatmıştı şimdi boğaz ağrım kalmadı ama burnum akıyo.Doktoruma sormuştum ıhlamuru birşey demedi.Bol sıvı al dedi.Zaten içebileceğimiz ilaçlar çok sınırlı.çok kötü olursa parol alabilirmişim oda çok hafif bi ilaç zaten direk hamilelere veriyorlar.Bir an önce iyi olursun inşallah geçmiş olsun.

Back
X