2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Arkadaslar hic idrarda gebelik testi yaptiniz mi?? Benim 8. Gun 97 cikti 10. Gunde 228 cikti betahcg.. 11. Gun yaptigim idrar testiyle 13. Gun yaptigim idrar testi arasinda pek fark yok gibi nezaman koyulasirki bu ikinci cizgi??
Benim 17.gün çok koyuydu. Aynı gün Beta hcg ye de baktırmıştım. 9900 dü o zaman.

Benim 17.gün çok koyuydu. Aynı gün Beta hcg ye de baktırmıştım. 9900 dü o zaman.

Sizinde yuksekmis masallah benim takminimce 13. Gun 600 e Yakin olmasi lazim o sekilde ikinci cizginin cok cok koyu olmsmasi normal ozaman ama benimkide silik degil cok gene Yakin sayilir kontrol cizgisine
Yuzum ellerim cok fazla kurudu krem bile duzeltmiyor buda hcg nin etkisi sanirim

Sizinde yuksekmis masallah benim takminimce 13. Gun 600 e Yakin olmasi lazim o sekilde ikinci cizginin cok cok koyu olmsmasi normal ozaman ama benimkide silik degil cok gene Yakin sayilir kontrol cizgisine
Yuzum ellerim cok fazla kurudu krem bile duzeltmiyor buda hcg nin etkisi sanirim
Benim değer 3 kat arttı cnm. 10.gün 337 , 12.gün 1099 . 17.gün 9911 Buna rağmen dediğin gibi silik ten az köyü çıkıyordu. İdrar testine takılma yani. Bebeğin sağlıkla büyüsün önemli olan o. Benim kurumadı tam tersi yağlandı herkese farklı oluyor sanırım.

Benim değer 3 kat arttı cnm. 10.gün 337 , 12.gün 1099 . 17.gün 9911 Buna rağmen dediğin gibi silik ten az köyü çıkıyordu. İdrar testine takılma yani. Bebeğin sağlıkla büyüsün önemli olan o. Benim kurumadı tam tersi yağlandı herkese farklı oluyor sanırım.

Bu benim 5. Denemem cnm 2 kez kimyasal gebelik ondan tedirginim bukadar gene değer duser mi diye. Sizin ikiz galiba yüksek değer oldukça. Cnm senin silik çıktığı zaman kaçıncı gunudeydin transferin???

Bu benim 5. Denemem cnm 2 kez kimyasal gebelik ondan tedirginim bukadar gene değer duser mi diye. Sizin ikiz galiba yüksek değer oldukça. Cnm senin silik çıktığı zaman kaçıncı gunudeydin transferin???
Anladım cnm Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah. Ben ilk transferin 4. Günü gördüm silik çizgiyi. 12.güne kadar hergün yaptım. Tabi hergün daha belirginleşti. Ama 12.gün yine de silikti. Ikiz değil tek bebeğim. Benimde ikinci denemem. Ilk Bebeğimi 8 haftalik ken kaybettim :(

Anladım cnm Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah. Ben ilk transferin 4. Günü gördüm silik çizgiyi. 12.güne kadar hergün yaptım. Tabi hergün daha belirginleşti. Ama 12.gün yine de silikti. Ikiz değil tek bebeğim. Benimde ikinci denemem. Ilk Bebeğimi 8 haftalik ken kaybettim :(

1099 ken silikti yani sevindim şimdi valla çok sağol ayrıca 7. Haftadasın sonradan gorunebiliyor kese gerçi tek çift farketmez yeterki sağlıklı olsun kucagımıza alalım artık.

Kizlar korktugum başıma geldi ve bademciklerim şişti.. Allah tan burnum tikanmadi cok şükür.. bu bogaz agrisina ne tavsiye edersiniz ne yapsam?

Kizlar korktugum başıma geldi ve bademciklerim şişti.. Allah tan burnum tikanmadi cok şükür.. bu bogaz agrisina ne tavsiye edersiniz ne yapsam?
sirkeli su yada tuzlu su ile gargara yap.
boğazını birde kuru bırakma.sık sık ılık bişeyler iç.
ballı limonlı su içebilirsin.
çok geçmiş olsun

sirkeli su yada tuzlu su ile gargara yap.
boğazını birde kuru bırakma.sık sık ılık bişeyler iç.
ballı limonlı su içebilirsin.
çok geçmiş olsun
Selam canım, nasılsın? Nasıl geçti kontrol. Yazdıysan da görmemişim sanırım:)

Selam canım, nasılsın? Nasıl geçti kontrol. Yazdıysan da görmemişim sanırım:)
canım yarın burda bir kontrolüm var.
ocak sonunda da kni doktoruma yine gidicem.
çok şükür kalp atışlarını duydum .
yarında inşallah güzel haberlerle dönerim.
sana özelden bişey yazdım okursan

canım yarın burda bir kontrolüm var.
ocak sonunda da kni doktoruma yine gidicem.
çok şükür kalp atışlarını duydum .
yarında inşallah güzel haberlerle dönerim.
sana özelden bişey yazdım okursan
Gözün aydın. Ben de 12.haftaya kadar Güvenç beyle devam etmeye karar verdim. Sonra kendi doktoruma geçeceğim.
Okudum caım teşekkürler.

Back
X