- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Kızlar merhaba,
Bir suredir giremiyordum ama bugün girdim maalesef artik bos vaktim baya olacak çünkü
benim kanamaların devam ediyor hatta bugün biraz fazlalasti tüp bebek doktoruna gittim istirahat verdi 10 gün yatacagim maalesef
İkili testten bahsedildiğini gördüm benim doktorum 12+1 de çağırdı beni ikili test için hatta hafta içi gel daha sakin oluyoruz biraz uzun olacak ense kalınlığı falan ölçülecek dedi.
Mide yapmaları için bir kişi kuru anneden bahsetmiş ama ben annenin düşüğe neden olduğunu biliyorum ( ben hastanede çalışıyorum bitki cayi yapmistim kendime dr ve ebeler gordu naneninde dahil olduğu birkaç şey yeme içme demişlerdi)
Kabızlık için
gulsennnn
maalesef ben yemek artik hic yiyemiyorum yersemde kusuyorum o yüzden günlerdi lavoboya cikarmiyorum
benim hamileliğin biraz zor geçecek sanirim dun bizim hemsirelerden biri hem yiyemedigimi hemde sürekli ogurdugumu görünce bi idrar baktirsana dedi baktirdim ketonum +++ çıkmış yani beslenemefigim için artik vücudum protein yakmaya başlamış
bugün yatış yapıp serum takacaklardi ben evde takarim dedim eve geldim dun taktirmistim pek bir ise yaramıyor ama ben 1 tane taktırmıştır normalde bi kaç gün günde 3000 cc takılması lazimmis
ben hala tüp bebek Dr ma devam ediyorum muayenelerimi o yapıyor tahliller icin kendi hastaneme yönlendiriyor.
Bir suredir giremiyordum ama bugün girdim maalesef artik bos vaktim baya olacak çünkü
İkili testten bahsedildiğini gördüm benim doktorum 12+1 de çağırdı beni ikili test için hatta hafta içi gel daha sakin oluyoruz biraz uzun olacak ense kalınlığı falan ölçülecek dedi.
Mide yapmaları için bir kişi kuru anneden bahsetmiş ama ben annenin düşüğe neden olduğunu biliyorum ( ben hastanede çalışıyorum bitki cayi yapmistim kendime dr ve ebeler gordu naneninde dahil olduğu birkaç şey yeme içme demişlerdi)
Kabızlık için