• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar Merhaba
Bana önerebileceginiz annelik ve bebek bakımı hakkında bir kitap var mı netten baktım da bulamadım. Muck
cnm Ayşe Öner'in Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakımı diye bir kitabı var. Ben ondan aldım. Egzersizlere, emzirmeye kadar herşey var. Başucu kitabım oldu

gypsy84 gypsy84 canım ben de bebek odasını sonra alacagım. şimdilik beşiğimiz var, zaten 6 ay odada yanımızda beşikte yatacak.
mothercare'in indirim zamanları oluyor. yıl sonunda mesela 4500 TL'lik odalar 2000'e falan inmişti. hepsi de bebek sağlığı acısından onaylı malzemeden. gecen gün araba sormak için yine mothercare'e danıştım, indirimli mobilyalarımız her dönem oluyor dedi, oraya bir bak istersen.
arabayı bile hemen almaya gerek yok sırf ana kucagı için, arabayla takım olsun diye acele ediyorum. inglesina markayı inceledim gercekten cok pratik ve kullanışlı, çok begendim ama araba 2500 TL, ana kucagı yine sadece o markanınki arabaya uyuyor, o da 600 TL.. 3100 liraya mal oluyor yani,
chicconun ana kucagı arabalı 4lü seti 900 civarıydı, ona sıcak bakıyorum.

bir de tutumlu anne diye bir site varmış, kullanılmış, az kullanılmış, yeni ürünleri satıp alıyormuş anneler. hepimiz heves edip en iyisini alıp sonra verecek yer arıyoruz ya işte bu durumdaki annelerin buluşma platformu olmuş.

bu arada sen doğumunu nerede yapacagına karar verdin mi?

bi mothercare'e bakiim bi madem. bi de bostancıda E5 kenarında çok büyük bir hello baby mağazası da orası da aklımda. bütün ihtiyaçlar için bir gün gider hallederim diye düşünüyorum pompaydı, bezdi, ateşölçer, küvet...vs. gibi. türkiyenin en büyük bebek mağazasıymış orası aklınızda bulunsun.

newjoydan beğendiğim oda takımının da bebk sağlığı açısından tüm sertifikaları var. baya kullanışlı. büyüyebilen yatağı sallanıyo, tüm kapaklar fren sistemiyle sessiz kapanır falan. ne biliim muhtemelen onu alırım diye düşünüyorum. bebek doğduktan sonra odayı toparlamakla falan uğraşamam gibi geliyo. duvar kağıdı falan da düşünüyorum. baya zaman alıcak çünkü. bir de şu anda bebk eşyalarını koyacak hiç dolabım yok evimde. mecbur alıcam yani.

doğumu acıbadem maslakta yapıcam bi terslik olmazsa operacım. doktorum ulusta oturuyomuş. hem ona hem bana yakın. bi de tüp bebek sürecinde 60 gün boyunca her akşam progestan iğne olmaya gidince aramızda bir bağ oluştu acıbademle:KK70:doğuma hazırlık kurslarında da ebeyi falan tanıdım. içime sindi şimdilik. bakalım o günleri bir görelim de:) Pilates topumla bütünleşmeye hazırım şimdilik doğumda:KK9:

kizlar esimin ablasi cok rahatsi dr lar 2 3 ay daha anca demisler 10 saat uzaktalar esim ve diger ablalari gidecek ama beni almiyolar bi yanim cok gitmek istiyor bi yanim kizimi düşünmem gerektigini söylüyor allahim bütün hastalara sen sifa ver allahim

cnm Allah acil şifalar versin inşallah. Ben de herkes gibi önce bebişini düşünerek gitmemeni tavsiye ederim. Hem fizyolojik hem de psikolojik yorgunluk. İstanbul trafiğinde bile bu halde 2 saate dayanamazken 10 saatlik yolculuk az değil üstelik 2 gün için. Allah izin verirse yarın öbür gün bebişinle beraber gidersiniz halayı görmeye;)

gypsy84 gypsy84 maslak acıbadem iyidir, kaç para vereceksin hastane+doktor için?
ben de iğnelerimi evin yaı diye memorialde yaptırdım ama felç kalacaktı bacagım, hiç iyi hatırlamıyorum orayı :(
yarın ayrıntılı usg randevumuz var, biraz erken gidip odaları, doğum paketini falan inceleyim diyorum. bir de yeni başlayan doğuma hazırlık kursu bulsam da ben de gitsem keşke..

Günaydın kızlar,bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım.Birde tetanoz aşısını yaptılar.Bir ay sonra bir daha yapılacakmış.
Kalp atışlarınıda dinletti hemşire,ilkel bi aletti ama olsun kalp atışına bakmış olduk :)

gypsy84 gypsy84 maslak acıbadem iyidir, kaç para vereceksin hastane+doktor için?
ben de iğnelerimi evin yaı diye memorialde yaptırdım ama felç kalacaktı bacagım, hiç iyi hatırlamıyorum orayı :KK43:
yarın ayrıntılı usg randevumuz var, biraz erken gidip odaları, doğum paketini falan inceleyim diyorum. bir de yeni başlayan doğuma hazırlık kursu bulsam da ben de gitsem keşke..
ayrıntılı usg memorialdeki perinatoloji uzmanı mı yapacak?

kizlar esimin ablasi cok rahatsi dr lar 2 3 ay daha anca demisler 10 saat uzaktalar esim ve diger ablalari gidecek ama beni almiyolar bi yanim cok gitmek istiyor bi yanim kizimi düşünmem gerektigini söylüyor allahim bütün hastalara sen sifa ver allahim

Canim Allah acil şifalar versin inşallah.
Benim de kayinpederim hasta. Ayrıca kaynim da askere gidicek illa gidilmesi gerekiyor benim eşim de sen gelme diyor. bilmiyorum bakicaz. Senin için uzun yolculuk hemde 10 saat çok fazla. Duani bulunduğun yerden gönder bence. illa hakka ulaşacaktir duan. Rabbim şifa versin inşallah. Allahtan umut asla kesilmez.

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.

ayrıntılı usg memorialdeki perinatoloji uzmanı mı yapacak?

yok canım ben memorialde figen hanımı bıraktım, o cihangir bey de hiç içime sinmedi zaten suratsız bir adam. ben florence'ta herman beye devam ediyorum, ayrıntılıyı da oradaki prof. alin hn yapacak.
herman beyin hastaları çok memnun, kendisi cok yogun ama son randevumuzda ilgili ve sıcak davrandı epey. figen hn. hep bir mesafesi, sordugun sorulara dudak büküp cevap vermesi vardı içime sinmiyordu. fiyatlar da aynı olunca herman beye karar kıldım.

Benim de kayinpederim hasta. Ayrıca kaynim da askere gidicek illa gidilmesi gerekiyor benim eşim de sen gelme diyor. bilmiyorum bakicaz. Senin için uzun yolculuk hemde 10 saat çok fazla. Duani bulunduğun yerden gönder bence. illa hakka ulaşacaktir duan. Rabbim şifa versin inşallah. Allahtan umut asla kesilmez.

çok geçmiş olsun canım. sen kendini stresten, üzüntüden, yorgunluktan uzak tutmaya bak ;)

Sanada çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin inşallah.Allah büyük üzme kendini.

yok canım ben memorialde figen hanımı bıraktım, o cihangir bey de hiç içime sinmedi zaten suratsız bir adam. ben florence'ta herman beye devam ediyorum, ayrıntılıyı da oradaki prof. alin hn yapacak.
herman beyin hastaları çok memnun, kendisi cok yogun ama son randevumuzda ilgili ve sıcak davrandı epey. figen hn. hep bir mesafesi, sordugun sorulara dudak büküp cevap vermesi vardı içime sinmiyordu. fiyatlar da aynı olunca herman beye karar kıldım.
Hım anladım canım.En iyisini yapmışsın.İçine sinen doktora gitmiş olursun.Nedense kadın doğum doktorlarının kadın olanları bana pek güven vermiyolar,dudak büküp cevap veriyor yazmışsın kafamda hemen biri canlandı öyle :).
Yarın güzel haberler verirsin inşallah bize

Hım anladım canım.En iyisini yapmışsın.İçine sinen doktora gitmiş olursun.Nedense kadın doğum doktorlarının kadın olanları bana pek güven vermiyolar,dudak büküp cevap veriyor yazmışsın kafamda hemen biri canlandı öyle :).
Yarın güzel haberler verirsin inşallah bize

sen nereye gidiyordun?

Günaydın hanımlar sevcanf sevcanf canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah kuzucuğunun halası iyi olur. Kızlar bende bebek odası yapmayı düşünmüyorum. Çünkü 3-4 yaşına gelince istekleri farklı oluyor. Görümcemin iki kızı var park yatakta büyüttü şimdi ikisine oda yapacak. 4 yaşındaki yeğenim internetten kendine oda bakıyor öyle herşeyi de beğenmiyor. Park yataktan çok memnundu ben henüz kararsızım ilk 6 ay yanıma alacağım için küçük beşik sonrasında park yatak olur herhalde. Birde şifonyer alırım yeter.

sen nereye gidiyordun?
Ben yalovada oturuyorum.Tüp bebeği acıbadem bursada yapmıştık.Belli bir süre oraya devam ettim.Doktor çok yoğun oluyodu.Yalovadan oraya gitmek bide en az 1-1.5 saat beklemek zor oluyordu.Doktorda yalovada devam edebilirsiniz dedi.Tüp bebekten özel hastanede doktora gidiyodum acıbademe falanda o yönlendirmişti ona devam ediyorum.Ayrıntılıyıda hastaneye haftada bir gelen perinatoloji uzmanı yaptı.
Yalovada olunca çok fazla hastane seçeneği ve doktor seçeneği yok

gecmis olsun canim insallah rabbim bütün hastalara sifa versin

Back
X