• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Park yatak hic dusunmeyen ben burda kafam karisti bi an dedim acaba parkmi alsam diye ama yokk ikeanin beyaz besigini alicam bide ustune beyaz cibinlik ohh miss kenarligi cikip divan gibide oluyo.. Park yatak cok tavsiye eden var ama ben goruntu olarak pek begenmiyorm
o ikeadaki beşik mi karyola mı onda kaç yasına kadar yatabilirler acaba

bende oglumda hic parkk yatak bakmadim..ne o oyle musamba gibi basit bişey demistim..benim gibi bi kac arkadasimda aynen almadi..ama ikincilerde hep park yatak aldilar.
park yataklarin dandiklerinden almamak lazim.o zaman kullanışlı olmaz tabi..ses cikaranlar onlardir sanirim..
ama 1 2 sene kullanacagim yatagin kütük gibi olmasindan iyidir..istedigin yere çek. .temizlikte de zorluk çıkarmaz..

defne ikeanin o yataklarindan ablam almisti..cok güzel dedi..15 tatilde onlarda kaldik 1 hafta..yatagi kendi yataklarina dayamis..gece hop yanlarina atliodu yigenim..pek orda yattığını gormedim..ama ablam memnunum dedi..bana oda kaba geldi..bide ben 1.de park yatak almadim die cok pişman oldum ya icimde kaldi..ondan taktım kafayı ona..

birde yatak kismini dogal ve sert olsun die yün den yaptir mistim..daha sağlıklı dediler..tabi 2 yasina falan gelince normal yataga geçtik..yorgani da yunden yaptiirdim..elyaflar zararliymis..yastik kullanilmio 1 yaşına kadar ama ben genede arada desteklemek için çok ince yün yastık yaptirmistim..

bende oglumda hic parkk yatak bakmadim..ne o oyle musamba gibi basit bişey demistim..benim gibi bi kac arkadasimda aynen almadi..ama ikincilerde hep park yatak aldilar.
park yataklarin dandiklerinden almamak lazim.o zaman kullanışlı olmaz tabi..ses cikaranlar onlardir sanirim..
ama 1 2 sene kullanacagim yatagin kütük gibi olmasindan iyidir..istedigin yere çek. .temizlikte de zorluk çıkarmaz..

defne ikeanin o yataklarindan ablam almisti..cok güzel dedi..15 tatilde onlarda kaldik 1 hafta..yatagi kendi yataklarina dayamis..gece hop yanlarina atliodu yigenim..pek orda yattığını gormedim..ama ablam memnunum dedi..bana oda kaba geldi..bide ben 1.de park yatak almadim die cok pişman oldum ya icimde kaldi..ondan taktım kafayı ona..

birde yatak kismini dogal ve sert olsun die yün den yaptir mistim..daha sağlıklı dediler..tabi 2 yasina falan gelince normal yataga geçtik..yorgani da yunden yaptiirdim..elyaflar zararliymis..yastik kullanilmio 1 yaşına kadar ama ben genede arada desteklemek için çok ince yün yastık yaptirmistim..
Canım dün doğuma hazırlık kursundaydım. Kesinlikle yün önermiyorlar. %100 pamuk önerdi çocuk doktoru. Yastık ve battaniye de önermediler. Yatağın altına başı biraz yüksekte kalacak şekilde Eğim vermek gerekiyormuş battaniyeyle falan. Uyurkende sadece uyku tulumu tavsiye ettiler.

kızllaaaarr park yatak almayı dusunuyorum dedım de bugun ben ogretmenler odasında arkadaslarla konusurken bır suru olumsuz sey soyledıler en cok aklımı karıstıran yorum su oldu: onların evet sallananları da war ama cok haşur huşur ses çıkarıyor. gercekten oylemıdır ya ?
Ben şöyle birşey almayı düşünüyorum. Parmaklıklı olmaması avantaj. Eğilip alma sıkıntısı yok. Emzirirken falan yatağa oturulabilir. 0-4 yaşa kadarmış.
image.webp
image.webp

Canım dün doğuma hazırlık kursundaydım. Kesinlikle yün önermiyorlar. %100 pamuk önerdi çocuk doktoru. Yastık ve battaniye de önermediler. Yatağın altına başı biraz yüksekte kalacak şekilde Eğim vermek gerekiyormuş battaniyeyle falan. Uyurkende sadece uyku tulumu tavsiye ettiler.
bunu öğrendiğim iyi oldu..annemle kaynanam demisti yün olsum die..eskilerin bildiği vardir demiştim. .annem hatta niye herkesin bel fıtığı var saniyosun demişti. .hep bu yeni yataklarda dioduo_Oneyse aynı hatayi yapmayiz..bide yastık yorganci aradık okadar..artik pek yapan yok ya..
ama 1 yasa kadar yastik kullanma demisti oglumun dr u..ben genede cok ince arada desteklemistim..

acaaba pamuk mu yaptirmistik ya..bak tam hatirlayamadim..günahlarını almiyim şimdi konusunca bi sorayim gene..ee 5 yil geçti. .belkide pamuktu:KK35:

o ikeadaki beşik mi karyola mı onda kaç yasına kadar yatabilirler acaba
Begendim model bu canim.. Ön korkuluk ciktigi icin uzun bi sure yatabilir bence ben hemen oda yapmicam cunku yanimda yaticaklar 1 yasindan sonra ayirsam bile bunlar odada guzel olur 3 yasindan sonra guzel cocuk odasi takimi yaparim diye dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-16-19-53-29-1.webp
    Screenshot_2015-04-16-19-53-29-1.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2015-04-16-19-53-19-1.webp
    Screenshot_2015-04-16-19-53-19-1.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 76
Bebekyapimbakimonarim isimli blogun 28. Hafta hamilelik kismini bi okusaniza yA. Gozlerim ayrildi.. ben eve ha bire adam toplamaya calisirken hatun neler yazmis.. ben de bi hata var sanirim

yaa iki saattir arıyorum bulamadım
linkini yazsana allasen ;)

Yaa yatak kismi asagi iniyo ondanmi atliyodu vay kerata ;) ya nebilim bende ilk gunden beri hep bu traz besik istiyodm park yatakta baktm bugun ama yok yaa icime sinmedi park yatakla bu besiklern ic yuksekligi farklimi acaba

Yaa yatak kismi asagi iniyo ondanmi atliyodu vay kerata :KK66: ya nebilim bende ilk gunden beri hep bu traz besik istiyodm park yatakta baktm bugun ama yok yaa icime sinmedi park yatakla bu besiklern ic yuksekligi farklimi acaba
ablaminki bu resimdekinin aynisi..ama yataklari biraz yüksekte kalio..yani çok yuksek değil bu beşik ler sanirim..belkide ayari vardir..yada ablamlarin yatagi cok yüksekte olabilir.

Ya bu yoga olayina o kadar uzak kaldim ki anlatamam. Burda yok hamile yogasi.. :( nette bakıyorum ama yapmaya cesaret edemedim. Ters bi hareket yaparim, bi sakatlik cikar diye korktum.. demin bahsettigim blogdan yeni bir sey ogrendim. Doula.. bu hamilelik mevzusu deştikçe derinlesiyor..

Ya bu yoga olayina o kadar uzak kaldim ki anlatamam. Burda yok hamile yogasi.. :KK43: nette bakıyorum ama yapmaya cesaret edemedim. Ters bi hareket yaparim, bi sakatlik cikar diye korktum.. demin bahsettigim blogdan yeni bir sey ogrendim. Doula.. bu hamilelik mevzusu deştikçe derinlesiyor..
Canım DVD al. En baştan anlatıyor. Ebru Özdemir Nath iyi mesela

Ya bu yoga olayina o kadar uzak kaldim ki anlatamam. Burda yok hamile yogasi.. :KK43: nette bakıyorum ama yapmaya cesaret edemedim. Ters bi hareket yaparim, bi sakatlik cikar diye korktum.. demin bahsettigim blogdan yeni bir sey ogrendim. Doula.. bu hamilelik mevzusu deştikçe derinlesiyor..
Bende senin gibiyim burdada yok yoga :( ve bnde yanlis ni hareket yaparim diye korkup cesaret edemiyorum

cnm lulindanın verdiği linkten zeyneple hamile yogasını deneyebilirsin. zorlayan hareket yok. hele ki normal doğum düşünüyorsan mutlaka başla bence şimdiden.

cnm lulindanın verdiği linkten zeyneple hamile yogasını deneyebilirsin. zorlayan hareket yok. hele ki normal doğum düşünüyorsan mutlaka başla bence şimdiden.
Ya sabahtan beribakıyorum linki bulamadim. Tekrar gönderir misinizzzz???

Back
X