• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

günaydın kızlaarr..
öncelikle şunu söyleyim, benim 2 günde aldığın yarım kg gitmiş, demekki evde hareketsizlikten olmuştu,dün yogaydı yürüyüştü derken gitmiş.. bugün itibari ile 22 hafta bitti ve 5,6 kg almışım. Ama şimdi bi cep tlf uygulaması var hafta hafta gebelikle ilgili, ideal olanı 6 kg almış olmanız, kalan haftalarda bunun iki katını alabilrsiniz yazıyordu, 18 kg ile doğuma sokacak bu program :KK17::KK17:
asmakilit asmakilit akşam okudum verdiğin linki, kadın hastaneye kimseyi istememiş ya, içimden nankör kadın dedim. benim gibi kimsesiz olaydı, yaz günü herkes tatildeyken acaba kim gelir hastaneye, kim evde kapımı çalar diye mahsun mahsun beklerdi. taşınma işimizi bile dün konustum eşimle, tam bebekten önce taşınmaya ikna olmuştu, bu sefer de doğum yaptıgımda bilmediğim bir sitede tanımadıgım insanlarla çok yalnızlık çekerim, bu apartmanda herkesi tanıyorum, başım sıkışsa kapısını çalacağım komşularım var diyerek seneye taşınmaya karar verdim.

neyse sabah sabah bu kadar duygusallık yeter, bizim 11.00de ayrıntılı usg randevumuz var, inşallah her sey yolundadır ve bir seferde halledebiliriz.

günaydın kızlaarr..
öncelikle şunu söyleyim, benim 2 günde aldığın yarım kg gitmiş, demekki evde hareketsizlikten olmuştu,dün yogaydı yürüyüştü derken gitmiş.. bugün itibari ile 22 hafta bitti ve 5,6 kg almışım. Ama şimdi bi cep tlf uygulaması var hafta hafta gebelikle ilgili, ideal olanı 6 kg almış olmanız, kalan haftalarda bunun iki katını alabilrsiniz yazıyordu, 18 kg ile doğuma sokacak bu program :KK17::KK17:
asmakilit asmakilit akşam okudum verdiğin linki, kadın hastaneye kimseyi istememiş ya, içimden nankör kadın dedim. benim gibi kimsesiz olaydı, yaz günü herkes tatildeyken acaba kim gelir hastaneye, kim evde kapımı çalar diye mahsun mahsun beklerdi. taşınma işimizi bile dün konustum eşimle, tam bebekten önce taşınmaya ikna olmuştu, bu sefer de doğum yaptıgımda bilmediğim bir sitede tanımadıgım insanlarla çok yalnızlık çekerim, bu apartmanda herkesi tanıyorum, başım sıkışsa kapısını çalacağım komşularım var diyerek seneye taşınmaya karar verdim.

neyse sabah sabah bu kadar duygusallık yeter, bizim 11.00de ayrıntılı usg randevumuz var, inşallah her sey yolundadır ve bir seferde halledebiliriz.
Guzel haberlerini bekliyoruz tatlim.. ben de aynen senin gibi düşündüm.. Tüm haftalarini okudum.. dogumu da okuyunca şok oldum.. kul plan yapar, kader gülermiş..

Eve geldigimden beri bu bloga takildim.. hatun ne hazirliklar yapmis.. masaj yaglari, dogumun ayri anlari icin farklı pozisyonlar, kokular.. bık bık bık birsürü sey.. ama anlatmayim siz okuyun.. finali kaçırmayın.. final linki burda..
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/09/arzunun-dogum-hikayesi.html?m=1
Lulinda Lulinda cim geç olmadi mi benim icin acaba?? Gobekten ayak ucumu goremez haldeyim ya :KK70:
Yok canim hic gec degil. Yogada 40. haftasinda olanlar bile oluyor.

Kizlar merhaba. Sizler benden cooook ondesiniz belki bilirsiniz diye size sormk istedim. 12+4te 2li ttest yaptirdim ve sonuclarda serbest hcg 23.6 papp a 3.22 cikti baska da bi sey yok. Bilginiz var mi? Netten bakiyoorum inanin hicbir sey anlamadim

Kizlar, İstanbul da olanlar!
Ben bugunden itibaren 3 gun Zorlu Center dayim. Standim var Meydan Katinda. Yolu dusenleri beklerim:) image.webp

Hayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz ?benim bugun rutin kontrolum vardi ve baska bi doktora gectim bende pihtilasma var doguma bi 2 gun kalaya kadar kan sulandirici kullanicam normal dogum yapabilir miyim dedim doktorda riskli olur seni 38bitip 39 icindeyken bebegi sezaryanla aliriz dedi icinizfe benim gibi olup doktirunla bu konuda konusan var ni?ben hep daha saglikli diye normal dogumdan yanayimda:)

Kizlar merhaba. Sizler benden cooook ondesiniz belki bilirsiniz diye size sormk istedim. 12+4te 2li ttest yaptirdim ve sonuclarda serbest hcg 23.6 papp a 3.22 cikti baska da bi sey yok. Bilginiz var mi? Netten bakiyoorum inanin hicbir sey anlamadim
canim sonuc kagidinin fotosunu gonderir misin?? Dahankolay yorumlaniyor o zaman. Degerlerden ben de bi sey anlamiyorim ama grefikler oranlar var onlara bakayim.. yarim doktor olduk ya resmen ;)

canim sonuc kagidinin fotosunu gonderir misin?? Dahankolay yorumlaniyor o zaman. Degerlerden ben de bi sey anlamiyorim ama grefikler oranlar var onlara bakayim.. yarim doktor olduk ya resmen :KK66:
aynen bebişler bizi yarı doktor yaptı;) cnm ne yazıkki sadece bunlar yazıyor. bir de nedense ekstra 3lü test yapmışlardı sonuçlanıyor yazıyor.

Canim Allah acil şifalar versin inşallah.
Benim de kayinpederim hasta. Ayrıca kaynim da askere gidicek illa gidilmesi gerekiyor benim eşim de sen gelme diyor. bilmiyorum bakicaz. Senin için uzun yolculuk hemde 10 saat çok fazla. Duani bulunduğun yerden gönder bence. illa hakka ulaşacaktir duan. Rabbim şifa versin inşallah. Allahtan umut asla kesilmez.
Çok geçmiş olsun ... Benim de babam rahatsız , durumu ağır .. Üzülme Bebeğini düşün diyor herkes annem başta ama babam :(( nasıl üzülmem ... Rabbim herkese acil şifalar versin .. Dualarımızı kabul etsin

Hayırlı cumalar kızlar bayağdr yazamıyorm sinir oldum bu tlfnlar akllı değil deli ya :mad:olmuyo siteye girnce msj yazamyorm yine hata diyo eşim çok uğraştı oldu gibi ama eminm birkaçgün sonra yine aynı olur.valla özledim sizi arkadaşlar:KK31:@opera cnm inş güzel haberlerle gelirsin bende geçn cuma detylı usg çktirdm çok şükür güzel geçti kızım çok iyiymiş selvi boyluymuş:KK36: D _defne_ cnm hayırlı haberlerle gel inş bu mübarek cuma günü Rabbim cümlemize güzel haberler almamızı nasip etsin

Begendim model bu canim.. Ön korkuluk ciktigi icin uzun bi sure yatabilir bence ben hemen oda yapmicam cunku yanimda yaticaklar 1 yasindan sonra ayirsam bile bunlar odada guzel olur 3 yasindan sonra guzel cocuk odasi takimi yaparim diye dusunuyorum
ben de senin gibi düşünüyorum 3yıl sonrası genç odası tarzı yaparım diye ama 1yıl benle yatcaklar ben bunlarda 3yıl yatacagını bilmiyordum ya eger öyleyse tabi ki bu daha şık park yataktan

Çok geçmiş olsun ... Benim de babam rahatsız , durumu ağır .. Üzülme Bebeğini düşün diyor herkes annem başta ama babam :KK43:( nasıl üzülmem ... Rabbim herkese acil şifalar versin .. Dualarımızı kabul etsin

Canim benim Rabbim babana acil şifalar versin inşallah. Çok üzüldüm tatlım ya. Tez zamanda toparlansin inşallah. :(

Back
X