- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
günaydın kızlaarr..
öncelikle şunu söyleyim, benim 2 günde aldığın yarım kg gitmiş, demekki evde hareketsizlikten olmuştu,dün yogaydı yürüyüştü derken gitmiş.. bugün itibari ile 22 hafta bitti ve 5,6 kg almışım. Ama şimdi bi cep tlf uygulaması var hafta hafta gebelikle ilgili, ideal olanı 6 kg almış olmanız, kalan haftalarda bunun iki katını alabilrsiniz yazıyordu, 18 kg ile doğuma sokacak bu program

asmakilit
akşam okudum verdiğin linki, kadın hastaneye kimseyi istememiş ya, içimden nankör kadın dedim. benim gibi kimsesiz olaydı, yaz günü herkes tatildeyken acaba kim gelir hastaneye, kim evde kapımı çalar diye mahsun mahsun beklerdi. taşınma işimizi bile dün konustum eşimle, tam bebekten önce taşınmaya ikna olmuştu, bu sefer de doğum yaptıgımda bilmediğim bir sitede tanımadıgım insanlarla çok yalnızlık çekerim, bu apartmanda herkesi tanıyorum, başım sıkışsa kapısını çalacağım komşularım var diyerek seneye taşınmaya karar verdim.
neyse sabah sabah bu kadar duygusallık yeter, bizim 11.00de ayrıntılı usg randevumuz var, inşallah her sey yolundadır ve bir seferde halledebiliriz.
öncelikle şunu söyleyim, benim 2 günde aldığın yarım kg gitmiş, demekki evde hareketsizlikten olmuştu,dün yogaydı yürüyüştü derken gitmiş.. bugün itibari ile 22 hafta bitti ve 5,6 kg almışım. Ama şimdi bi cep tlf uygulaması var hafta hafta gebelikle ilgili, ideal olanı 6 kg almış olmanız, kalan haftalarda bunun iki katını alabilrsiniz yazıyordu, 18 kg ile doğuma sokacak bu program
neyse sabah sabah bu kadar duygusallık yeter, bizim 11.00de ayrıntılı usg randevumuz var, inşallah her sey yolundadır ve bir seferde halledebiliriz.