- 4 Ocak 2014
- 1.228
- 973
- 208
saolasın,aynen doktor normal dedi çok şükürhadi seninde gözün aydın. .dr un normal dediyse sıkıntı yapma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın,aynen doktor normal dedi çok şükürhadi seninde gözün aydın. .dr un normal dediyse sıkıntı yapma.
Ben dusta bebek yagi suruyorm ama karnimada krem kullanmadim doktorm bebek yagi kullan dediKızlar göğüs ucu catlak olmamasi için krem kullaniyor musunuz? Ben bugünden itibaren başlıyorum. Garmastan pomad aldim eczaneden 39, 50tl. Arkadaşım yeni doğum yaptı ve kullanmadığı için çok acıdigini soyledi. Erken başlamak gerekiyormuş. Sizin de bilginiz olsun 6aylikken veya 7aylikken mutlaka başlamak lazim.
Ben daha kullanmaya başlamadım ama senin dediğini duydum bende doğumdan bir ay önce başlansın diye.lansinoh söylüyorlar hep ondan alabilirim diye düşünmüştüm bende.Kızlar göğüs ucu catlak olmamasi için krem kullaniyor musunuz? Ben bugünden itibaren başlıyorum. Garmastan pomad aldim eczaneden 39, 50tl. Arkadaşım yeni doğum yaptı ve kullanmadığı için çok acıdigini soyledi. Erken başlamak gerekiyormuş. Sizin de bilginiz olsun 6aylikken veya 7aylikken mutlaka başlamak lazim.
Ben daha kullanmaya başlamadım ama senin dediğini duydum bende doğumdan bir ay önce başlansın diye.lansinoh söylüyorlar hep ondan alabilirim diye düşünmüştüm bende.
evett aynen canım deneyimlerini burdan yazarsın bizede zaten ona göre karar veririz bizdeValla canim baya ovduler tabiki tercih meselesi kullanalım da farkli birseyde olabilir yeter ki bebislerimizi huzur içinde doyuralim
Canm günaydın kendini boşuna harab etme bişi olmaz bende çok yüz üstü uyuyorm hata öyleki uyudğumda bebeğimin tekmeleriyle uyanıyorumkizlar gunaydin.
sabah 7 gbi kaktim birz daha uyuyim dedim tuvaletim gelince actim gozlerimi ki 8 olmus sagima dogru yan yatmistim .uyandigimda kndimi iyice gobegimin ustune dogru yatar pozisyonda buldum minigime yuklenerek yatmisim nkdr sure hic bilmiyrmbu pozisyonda uyurkn yavruma bir zarar vermemisimdir dimi ya simdi kndimi yiyip bitiriyorum.
![]()
Korkma tatlim.. cok ciddi bi rahatsizlik duysaydi, tekmeyle ziplatirdi seni yerinden. Hareketlerini hissetmeye baslamadiysan da guzel bir başlangıç olurdukizlar gunaydin.
sabah 7 gbi kaktim birz daha uyuyim dedim tuvaletim gelince actim gozlerimi ki 8 olmus sagima dogru yan yatmistim .uyandigimda kndimi iyice gobegimin ustune dogru yatar pozisyonda buldum minigime yuklenerek yatmisim nkdr sure hic bilmiyrmbu pozisyonda uyurkn yavruma bir zarar vermemisimdir dimi ya simdi kndimi yiyip bitiriyorum.
![]()
bacaklarimin arasina yastik koymayi bn de denicem cnm ck sagolCa
Canm günaydın kendini boşuna harab etme bişi olmaz bende çok yüz üstü uyuyorm hata öyleki uyudğumda bebeğimin tekmeleriyle uyanıyorumartk çareyi buldum bacaklarımın arasna uzunyumuşak yastk koyuyorm göbeğime doğru öyle rahat uyuyorm.
yok baslamadm daha hareketleri hissetmeye canim hatta oyle yok misir patlamasi kelebek ucusmasi gbi seyler hissedersin tekmelerden once diyorlar ya onlari bile hissetmiyorum daha . sagol cnm ins tez zmnda dunyanin en guzel tekmelerini hissederim de kurtulurum vesveseden. opuyorumKorkma tatlim.. cok ciddi bi rahatsizlik duysaydi, tekmeyle ziplatirdi seni yerinden. Hareketlerini hissetmeye baslamadiysan da guzel bir başlangıç olurduonlarin yeri senin benim yerimden saglam. Hem dusunsene 40 haftalik oldugunda da ayni mekanda daha da sıkışık kalacak.. biraz sabret hareketlerini iyice hissedince cok rahatlayacaksin.
Bilmiyorum ki cnm yaa. Pazartesi kontrolüm var o zmn söyler heralde. Şimdiye kadar bahsetmediSenin ne zaman?
Bende yan yatiyorm hep ama sanki ustune yatiyomusum gibi geliyo biraz sirtimi arkaya verip yatmaya calisiyorm zaten yatirmiyolr sagima yatiyorm ordaki tekmeliyo soluma yatiyorm soldaki kimildiyo bulizi ezdin diyolar heraldekizlar gunaydin.
![]()
Hayır canım daha 19.haftadasın bi şey olmaz 22den sonra dikkat et benim ikiz diye saga sola dönsem bile benimkiler itiyo hemen 2si 2 yanda artık uykusuz gecelerim başladı karnımı boşta bırakarak baskısız uyumaya yan yatmaya calışıyorım..kizlar gunaydin.
![]()
kizlar gunaydin.
![]()
Oyy masaallahKizlaaar biz doktordan ciktik.. tokluk sekerin 112 cikinca ve vücut odemini de atinca kocaman bir aferim aldim.. oglum tam bir tosuncuk olmus maşallah 1140 gr.. cok buyuk dedi doktor.. ya genetik ya da sekerden dedi.. sekerim dengeli olduguna gore muhtemelen genetik. Ben de 3800 doğmuşum.. Oğluşun sag yunurtaligi su toplamış, dogduktan sonra gecer dedi, cok onemsemedi.. ben de daha ortaligi velveleye vermedim.. bi internete bakayim da sonracarsiya indik simdi. eşimi cuma namazina yolladim.. kendimi biraz çikolatayla odullendiricem
![]()