• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bizde birazdan ilk defa alisveris turuna cikicaz bakalim ikeay ebebek mothercare falan bakicam butun magazalara bi inceleme yapicam besik konusunda hala kararsizim kafayi yicem oda yapmicaktm hemen ama yapmaya karar verdim onun icin esim buyuyen karyola alalim diyo ama bu kararsizlikla garibim bebisler acikta kalicak ;)

Kizlaaar biz doktordan ciktik.. tokluk sekerin 112 cikinca ve vücut odemini de atinca kocaman bir aferim aldim.. oglum tam bir tosuncuk olmus maşallah 1140 gr.. cok buyuk dedi doktor.. ya genetik ya da sekerden dedi.. sekerim dengeli olduguna gore muhtemelen genetik. Ben de 3800 doğmuşum.. Oğluşun sag yunurtaligi su toplamış, dogduktan sonra gecer dedi, cok onemsemedi.. ben de daha ortaligi velveleye vermedim.. bi internete bakayim da sonra :KK70: carsiya indik simdi. eşimi cuma namazina yolladim.. kendimi biraz çikolatayla odullendiricem :KK70:

Maşallah canim kirkbinkere inşallah.
Tam Tosuncuk.
benim oğlum da biraz zayıf geldi aklım hala suyunun az olmasında dr 24 saatte değişen bir durum dedi ama her dakika hareketini hissetmek istiyorum hissedince rahat bir nefes alıyorum. inşallah 9unda gittiğimde kilosu normale döner :(

Ooo
Kizlaaar biz doktordan ciktik.. tokluk sekerin 112 cikinca ve vücut odemini de atinca kocaman bir aferim aldim.. oglum tam bir tosuncuk olmus maşallah 1140 gr.. cok buyuk dedi doktor.. ya genetik ya da sekerden dedi.. sekerim dengeli olduguna gore muhtemelen genetik. Ben de 3800 doğmuşum.. Oğluşun sag yunurtaligi su toplamış, dogduktan sonra gecer dedi, cok onemsemedi.. ben de daha ortaligi velveleye vermedim.. bi internete bakayim da sonra :KK70: carsiya indik simdi. eşimi cuma namazina yolladim.. kendimi biraz çikolatayla odullendiricem :KK70:
Ooo maşaAllah hakkatn tosun olmuş Allah nazarlardan korusun sağlık versin

asmakilit asmakilit masallah oglusuna :nazar:
saglikli olsunlar da.. dun arkadaslarla bulustuk, adam simdi oldukca fit ama 5,5 kg dogmus:KK66:
karisi da cop adam gibi, ilk dogumda 17 ikincide 20 kg almis.
kiloya takilma hic dedi. Ayrica yatak isini de sordum, park yatagi sdece annanenin evi ve yazlikta kulandik onun disinda mothercare karyola kulandik dedi. Ikea almayin bence, bebek sagligina uygun bir sey olsun dedi, 2. Cocuklari karyolayi dislemis hep, soymus boyasini.
buyuyen , karyola da buyudugunde formu bozulabiliyor, hem kucuk hem buyuk halinde iyice bastirip sallayin, yamuluyorsa almayin dediler.
tipik olarak yeni dogan kiyafeti almayin, cok hediye geliyor tavsiyesi.
biberonda avent, bebek arabasinda maclaren sonrasinda ucuz baston, hastane odasi icin de gecelik yerine pijama onerdi usutup gaz olmasin diye.
altin kural olarak da sunu dediler: 2 secenek arasinda kaldiginda her zaman ucuzunu al :KK70:

Kızlar hepinizden Allah razı olsun ablam dün akşama kadar uyutuluyordu solunum cihazına bağlıydı gece uyandırılmış solunumdan çıkarılmış kendi başına nefes almaya başlamış annemle konuşmuş ağrısı varmış ama olsun bunada şükür dr bir daha göstermeyeceğim demiş enfeksiyon kapmasın diye eğer bir sorun çıkmazsa pazartesi yoğun bakımdan çıkarılacakmış rabbime binlerce şükürler olsun hamd olsun rabbim şifa bekleyen bütün hastalara derman versin şifa versin hepinizi:KK15::KK15::KK15:kuzularınız ve sizler allaha emanet olun

Kızlar hepinizden Allah razı olsun ablam dün akşama kadar uyutuluyordu solunum cihazına bağlıydı gece uyandırılmış solunumdan çıkarılmış kendi başına nefes almaya başlamış annemle konuşmuş ağrısı varmış ama olsun bunada şükür dr bir daha göstermeyeceğim demiş enfeksiyon kapmasın diye eğer bir sorun çıkmazsa pazartesi yoğun bakımdan çıkarılacakmış rabbime binlerce şükürler olsun hamd olsun rabbim şifa bekleyen bütün hastalara derman versin şifa versin hepinizi:KK15::KK15::KK15:kuzularınız ve sizler allaha emanet olun

Çok sevindim canım Rabbim daha da güzel günleri nasip etsin inşallah ablana:KK15:

Ay cok sevindim kuzuuum. Benim de kuzenim heniz 27 yasindayken acik kalp ameliyatı gecirmisti.. cok iyi anliyorum seni.. ohh cok şükür.. Rabbim beterinden saklasin.. tekrar gecmis olsun..

Ay cok sevindim kuzuuum. Benim de kuzenim heniz 27 yasindayken acik kalp ameliyatı gecirmisti.. cok iyi anliyorum seni.. ohh cok şükür.. Rabbim beterinden saklasin.. tekrar gecmis olsun..
Saģol canım sizede kırkbinkere maşallah rabbim nazarlardan korusun rüzgarı

gelmiş geçmiş olsun canım :KK36:

S sevimli26 cnm gecmis bitmis olsun o kotu gunler ins .
ya kizlar iyiki varsiniz ya bugun icime su serptiniz gercektn opuyorum herbirinizi. Allahim yawrularimizi korusun sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah

iyi aksamlar güzel anneler yarin bakalim bizimde kizimla kavuşma günümüz insallah kizim iyidir her gece ruyamda ya dr dayim ya doguruyorum benim bu deliliklerim kocamida delirtcek galiba sonunda

iyi aksamlar güzel anneler yarin bakalim bizimde kizimla kavuşma günümüz insallah kizim iyidir her gece ruyamda ya dr dayim ya doguruyorum benim bu deliliklerim kocamida delirtcek galiba sonunda
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz. Ben de ruyalarimda dogurup unutuyorum cocugu.. 2 gun emzirmiyorum.falan.. bi acayip ruyalar..

yaaaaa...
önceki sayfada bir sürü tavsiye yazdım neden kimse kaale almadı :mad::mad:
bn screenshot yaptim cicim cok sagol :KK15:ama kiyafet alma diyolar ya orayi anlamiyorum annm ve kayinvalidemde ayni seyi soyleyip duruyolar milletten medet mi umcaz ne getirip getrmicekkerini de bilemeyiz ki . sora cocugu birakip kiyafet mi ariyalim yani

bn screenshot yaptim cicim cok sagol :KK15:ama kiyafet alma diyolar ya orayi anlamiyorum annm ve kayinvalidemde ayni seyi soyleyip duruyolar milletten medet mi umcaz ne getirip getrmicekkerini de bilemeyiz ki . sora cocugu birakip kiyafet mi ariyalim yani

Canim sen istiyorsan alacaksin tabi zamanida gelmis annem kayinvalidem haril haril elisi yapiyorlar, yakinlar arkadaslar negetirirse getirsin sanki dogmadan mi getiriyorlar bebek dogunca geliyor ozaman mi cikilacak alışverişe. Ben mayisin ikinci haftasi başlıyorum artik almaya 6,5 aylik olacak inşallah ehh zamanida geldi artik. Minicik çoraplar, atletler, zibinlar, şapkalar bekleyin ben geliyorum :anneadayı::KK46:

selamlar teyzeler kızımizla kontrolden geldik cok şükür keyfimiz yerinde masallah kuzuma babaaina naz yaptı yine sirt üstü yatiyodu yüzüstü dönüp yüzüne bakamadik 1050 gr olmusum 35 cm olduk son kritik 7 hafta dedi 34ude bi atlatirsak hayirlisiyla bakalim 10 günde bir artik kontrollerimiz

Back
X