• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim sen istiyorsan alacaksin tabi zamanida gelmis annem kayinvalidem haril haril elisi yapiyorlar, yakinlar arkadaslar negetirirse getirsin sanki dogmadan mi getiriyorlar bebek dogunca geliyor ozaman mi cikilacak alışverişe. Ben mayisin ikinci haftasi başlıyorum artik almaya 6,5 aylik olacak inşallah ehh zamanida geldi artik. Minicik çoraplar, atletler, zibinlar, şapkalar bekleyin ben geliyorum :anneadayı::KK46:
cnmm bnde heyecanla bekliyorum cikmayi aliswerise ♡ eminonune atip kndimi cilginlar gbi birseyler almk istyrm canim kuzuma

bn screenshot yaptim cicim cok sagol :KK15:ama kiyafet alma diyolar ya orayi anlamiyorum annm ve kayinvalidemde ayni seyi soyleyip duruyolar milletten medet mi umcaz ne getirip getrmicekkerini de bilemeyiz ki . sora cocugu birakip kiyafet mi ariyalim yani

Ayni seyi ben de dusunuyorum, benim akrabam yok arkadasim da az istanbulda. Valla duduk gibi kaliriz :KK70:

kizlar bebeginizin boyunu dr unuz mu soyluyor yoksa dr un verdigi kagitta fl degerini 7 ile mi carpip buluyorsunuz?

dr bacak kemigini olcup 7 ile carpip soyluyor.

Kizlar dun geceden beri midem agriyor gece 4e kadar uyuyamadim simdi yine basladi, kramp gibi. Ne iyi gelir sizce?
Bir de dunden beri ayaklarimin topugunda bir sey var, uyusma gibi. Noldu bana ya 2 gunde coktum :KK14:

Kizlar dun geceden beri midem agriyor gece 4e kadar uyuyamadim simdi yine basladi, kramp gibi. Ne iyi gelir sizce?
Bir de dunden beri ayaklarimin topugunda bir sey var, uyusma gibi. Noldu bana ya 2 gunde coktum :KK14:
Geçmiş olsun canım mide ağrısı ve yanması var bendede galiba kızım midemi alttan ittiriyor yakında ağzımdan çıkacak ben soğuk süt içiyorum, falım ışıl çiğniyorum karbonatlı olduğu için faydası oluyor birde salatalık yiyorum

Geçmiş olsun canım mide ağrısı ve yanması var bendede galiba kızım midemi alttan ittiriyor yakında ağzımdan çıkacak ben soğuk süt içiyorum, falım ışıl çiğniyorum karbonatlı olduğu için faydası oluyor birde salatalık yiyorum

Sanki mide yanmasi icin gaviscon kullaniliyordu, agriya da iyi gelir mi acaba?
benim dr da yurtdisinda arasam ayip olur simdi.

selamlar teyzeler kızımizla kontrolden geldik cok şükür keyfimiz yerinde masallah kuzuma babaaina naz yaptı yine sirt üstü yatiyodu yüzüstü dönüp yüzüne bakamadik 1050 gr olmusum 35 cm olduk son kritik 7 hafta dedi 34ude bi atlatirsak hayirlisiyla bakalim 10 günde bir artik kontrollerimiz

Maşallah canım herşeyin yolunda olmasina çok sevindim kuzular kocaman oluyorlar ya tam tontiş maşallah subanallah

Sanki mide yanmasi icin gaviscon kullaniliyordu, agriya da iyi gelir mi acaba?
benim dr da yurtdisinda arasam ayip olur simdi.

Canim ben Rennie duo şurup kullanıyorum mideyi rahatlatiyor prospektusunde de yazıyor doktorum verdi istersen dr ulaşamazsan eczacinada sorabilirsin senin bu tokluk kan şekerin için ne söyledi

Canim ben Rennie duo şurup kullanıyorum mideyi rahatlatiyor prospektusunde de yazıyor doktorum verdi istersen dr ulaşamazsan eczacinada sorabilirsin senin bu tokluk kan şekerin için ne söyledi

Rennie duo normalde benim de favori ilacimdir. Sen yazinca internetten baktim bebege falan hicbir yan etkisi yokmus. Simdi esim eczaneye gitti almaya.
seker icin de pzts 4 ayri kan vericem aclik ve 3 ogunden ikiser saat sonra.
Ilac tavsiyesi icin cok cok cok cok tesrkkur ederim ;)

Rennie duo normalde benim de favori ilacimdir. Sen yazinca internetten baktim bebege falan hicbir yan etkisi yokmus. Simdi esim eczaneye gitti almaya.
seker icin de pzts 4 ayri kan vericem aclik ve 3 ogunden ikiser saat sonra.
Ilac tavsiyesi icin cok cok cok cok tesrkkur ederim :KK66:

Bana doktorum yemeklerden sonra iki kaşık icersen miden rahatlar dedi ama ben bir kasik icerim inşallah şifa olur operacim

Kızlar size birsey sormak istiyorum. Ben sali gunu ikili test için gidicem hastaneye. Tam olarak ne kadar sürüyor. Nasil bir idlem yapiliyor bana ayrintili bir şekilde aciklarsaniz cok ama cok sevinirim.

Kızlar size birsey sormak istiyorum. Ben sali gunu ikili test için gidicem hastaneye. Tam olarak ne kadar sürüyor. Nasil bir idlem yapiliyor bana ayrintili bir şekilde aciklarsaniz cok ama cok sevinirim.

Canim eğer bebek pozisyonu herseyi net görünecek şekilde durursa yarım saate yakın sürüyor. Ama eğer dr isteği pozisyonda değilse arkası dönükse mesela iki üç kez dönene kadar yürüyüş yapıyorsun veya tatlı yiyorsun ben tam ucgun aralıklarla tam 6kez ultrasona girdim girmeden yarım saat önce tatlı birseyler ye mutlaka. Doktor bebeğin tüm organlarini kontrol ediyor parmak sayısına kadar.guzel haberlerini bekliyoruz

Canim eğer bebek pozisyonu herseyi net görünecek şekilde durursa yarım saate yakın sürüyor. Ama eğer dr isteği pozisyonda değilse arkası dönükse mesela iki üç kez dönene kadar yürüyüş yapıyorsun veya tatlı yiyorsun ben tam ucgun aralıklarla tam 6kez ultrasona girdim girmeden yarım saat önce tatlı birseyler ye mutlaka. Doktor bebeğin tüm organlarini kontrol ediyor parmak sayısına kadar.guzel haberlerini bekliyoruz
Saul canim ya inşallah güzel haberlerle gelirim. Peki sonucu ne zaman söylüyorlar. Beta yada bakiyorlar anladigim kadariyla.

canim bunlar ayrintili ultrasonda yapilmiyor mu bende ikili testte bukadar ayrintili bakmadi.burun kemigine falan bakmisti bide kan vermistim

Saul canim ya inşallah güzel haberlerle gelirim. Peki sonucu ne zaman söylüyorlar. Beta yada bakiyorlar anladigim kadariyla.

Cnm ya kusura bakma bu anlattıklarım detaylı ultrason için
İkili teste kan testi var ayrica bebeğin burun kemiğine bakiyorlar Allah korusun down sendromu veya baska bir hastalik var mi birde erken doğum riski var mi diye benim ki hemen hemen yarım saate yakın sürdü değerler önemli ben devlette yaptırdım bir hafta sonra çıkıyor sonuç

Hanimlar bugun izmire gittik.. sabah 6.30 da kalktim. Simdi geldim eve.. geberdim ya.. ikea ya baktim.. boyle dandik urun gormemistim..5 kurus etmez.. ayni paraya park yatak almak daha mantikli. Tesadüfen bi bebek magazasina rastladik hello baby.. ordan bebek arabasini aldik.. aceleye mi geldi bilemiyorum ama bakalim.. sirti tam yatiyo.. hafif.. cift yönlü.. Tek elle manevra yapiyo.. amaaan ne bileyim iste Allah pisman etmesin.. cok düşününce de karar veremiyo insan.. arabanin bagajinda kaldi. Eve cikarinca foto gonderirim. 250 tl verdik.. indirimdeydi. Hastane çıkışı da alayim dedim.. esim sinir etti, trip yaptim.. almadim.. Allahtan almamisim.. annem yine yapmis yapacagini, 2 adet battabiyeli 1 adet battaniyesiz toplam 3 hastane cikisi almis.. bi yandan anam bi yandan kocam delirtecekler beni.. ay kimse beni sallamiyo yaa. Her kes kafasina gore aliyo satiyo.. bi de kundaklarsin kundaklamazsin kavgamiz var ki hic sormayin.. öldüm ben.. yatcam..:KK14:

Back
X