- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
Hanimlar bugun izmire gittik.. sabah 6.30 da kalktim. Simdi geldim eve.. geberdim ya.. ikea ya baktim.. boyle dandik urun gormemistim..5 kurus etmez.. ayni paraya park yatak almak daha mantikli. Tesadüfen bi bebek magazasina rastladik hello baby.. ordan bebek arabasini aldik.. aceleye mi geldi bilemiyorum ama bakalim.. sirti tam yatiyo.. hafif.. cift yönlü.. Tek elle manevra yapiyo.. amaaan ne bileyim iste Allah pisman etmesin.. cok düşününce de karar veremiyo insan.. arabanin bagajinda kaldi. Eve cikarinca foto gonderirim. 250 tl verdik.. indirimdeydi. Hastane çıkışı da alayim dedim.. esim sinir etti, trip yaptim.. almadim.. Allahtan almamisim.. annem yine yapmis yapacagini, 2 adet battabiyeli 1 adet battaniyesiz toplam 3 hastane cikisi almis.. bi yandan anam bi yandan kocam delirtecekler beni.. ay kimse beni sallamiyo yaa. Her kes kafasina gore aliyo satiyo.. bi de kundaklarsin kundaklamazsin kavgamiz var ki hic sormayin.. öldüm ben.. yatcam..![]()
Canim kendine gecelik pijama takimi almadin mi? Benim ilk hedefim onu almak, iki hastane cikisi iki de gecelik tk yikayip utuleyip bir cantaya koyayim diyorum bu ay sonuna kadar.
Mide yanmalarim baslamistir hadi hayirli ugurlu olsun![]()
Benim de agrilar basladi dun ama aksam uzeri rennie duo ictim epey rahatlatti beni.
sen de yemekte su vs icme, sofradan kalkip hemen uzanma, sirtin daha dik olarak uzan yatacaksan. Yediklerin yemek boruna geri gelmesin diye. Yagli aci baharatli yemeklerden kacin.[/QUOTE]