• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar gecenlerde birisi yazmisti, kozyataginda buyuk bir avm var bebek kiyafetleri mobilyalari satiliyo diye. Adini hatirlayan var mi?

Evet birisi isim vermisti hatta ama unuttum ben, avrupanin en buyuk bebek cocuk avm si demisti.
internetten baktim ben de demstock olabilir gibi geldi bana da. Karsida isimiz var da gitmisken ugrayalim diye dusnmustum.

Mothercare olabilir belki canım

Kizlar bisey sorucam hurma yiyomusunuz? Ben gunde 3- 4 tane yiyorum daha com yemek istiyorum ama cok faydali ve sifali oldugu icin ama acaba fazlasida zarar olur diye az yiyorum sizi merak ettim yiyomusunuz

Kızlar 12. Veya 13. Haftada cinsiyetini ogrenem var mi ? Cok merak ediyorum. Bu arada benim belimdeki yan etleri yirtilmis erken degilmi catlamasi icin? Ve 58 kiloydum. Suan 57 ye dusmeme rağmen :KK43:
Ben 12. Haftada öğrenmiştim cinsiyeti ve değişmedi :) erkekler biraz daha erken belli oluyor bizimki de erkek ... Bende henüz çatlak yok lierac kullanıyorum hergün düzenli olarak .

Kizlar bisey sorucam hurma yiyomusunuz? Ben gunde 3- 4 tane yiyorum daha com yemek istiyorum ama cok faydali ve sifali oldugu icin ama acaba fazlasida zarar olur diye az yiyorum sizi merak ettim yiyomusunuz
Bende gunde 2 tane falan yiyorum,dedigin gibi daha fazlada yerim ama abartmiyim diyorum cevizle findigin yaninda yiyorum

Maceraya girmedik hic, ozdileke geldik :KK66:
Ben sadece yesil elma kivi muz yiyorum. Cilek ve erik hormonlu olur diye pazardan bile almak gelmedi aklima.
Bir dondurma keyfim vardi, seker yuzunden o da bitti. Ben bi top kacamak yaptim bgn:KK17:
Cilegi bilmem ama erik hormonlu degildir ya bir erik sever olarak erik her sene nu zamanlarda cikiyor zaten o yuzdem hormonlu degildir diye dusunuyorum.benim seker testi bir ay sonraki randevuya kaldi yuksek cikarsa yikilirim bende cnku fazlaca dondurma ve cikolata yiyorum gun icinde.muhtemelen bu sebeptende yuksek cikabilir

Benim de cuma günü ikinci doz tetenoz aşım var ayrıca saglik ocaginin istediği ac karnına kan testi ve idrar testi. Cumartesi kontrol ve şeker yukleme ki belki banada onu bunu yeme diyecek :( cumartesi akşam izmire uçuş carsamba dönüş yoğun bir program yine beni bekliyor. Anneler günün de annemin yanında olamayacağım için Üzgünüm :(

Cilegi bilmem ama erik hormonlu degildir ya bir erik sever olarak erik her sene nu zamanlarda cikiyor zaten o yuzdem hormonlu degildir diye dusunuyorum.benim seker testi bir ay sonraki randevuya kaldi yuksek cikarsa yikilirim bende cnku fazlaca dondurma ve cikolata yiyorum gun icinde.muhtemelen bu sebeptende yuksek cikabilir
Günaydın canım seninle daha önce de bebek hareketi ile ilgili konuşmuştuk, artık rahat rahat hissediyor musun? Ben de özellikle sabahları bu saatlerde oluyor gibi. Ama elimi koyup hissetmek istediğimde kızım henüz izin vermiyor ;)

Hayırlı sabahlar herkese
Mutlu bir hafta olsun inşallah. :KK68:
Gece soluma yatıyorum pek yatamiyorum sola ama bebeğin nefes alması daha iyi olurmuş yattım ordan tekmecik sağa dönüyorum ellerle hareketler minik bebeğimden ensonunda baktım olmuyor düz yattım sanırım bebeğim rahat etti hareketleri kesildi ya yerim ya birde hissettirmeye calismazlar mi boylarına bakmadan:KK68: Allahım herkese tattirsin bu duyguları inşallah :KK73::KK33:

Hayırlı sabahlar herkese
Mutlu bir hafta olsun inşallah. :KK68:
Gece soluma yatıyorum pek yatamiyorum sola ama bebeğin nefes alması daha iyi olurmuş yattım ordan tekmecik sağa dönüyorum ellerle hareketler minik bebeğimden ensonunda baktım olmuyor düz yattım sanırım bebeğim rahat etti hareketleri kesildi ya yerim ya birde hissettirmeye calismazlar mi boylarına bakmadan:KK68: Allahım herkese tattirsin bu duyguları inşallah :KK73::KK33:
Cok da duz yatma tatlim.. benim ki de fikirdiyor yan yatinca ama zaten rutin hareketler.. kan dolasiminin saglikli olmasi icin mutlaka yan yatilmali.. doktorum en son uzerine basa basa soyledi.. benimki gunduz uyuyor gece sabaha kadar fikirdiyor. O tekmeler rahatsiz oldum tekmeleri olmayabilir..
karnimin icindeki hareketleri disaridan da gorulmeye basladi.. karnim bi dalgalaniyo.. ay cok komik oluyo ama super yaa..

Kizlar sola yatin mutlaka, sagdaki damara baski yapmayin.
ben doktora geldim yine bakalim kan vericem ama 100luk yukleme yerine bir ac 3 ogun sonrasi tok demisti telefonda, nasil yapcak bilmiyorum. Esim de yok yanimda, 100luk istese bayilirim heralde buralarda:(

Cok da duz yatma tatlim.. benim ki de fikirdiyor yan yatinca ama zaten rutin hareketler.. kan dolasiminin saglikli olmasi icin mutlaka yan yatilmali.. doktorum en son uzerine basa basa soyledi.. benimki gunduz uyuyor gece sabaha kadar fikirdiyor. O tekmeler rahatsiz oldum tekmeleri olmayabilir..
karnimin icindeki hareketleri disaridan da gorulmeye basladi.. karnim bi dalgalaniyo.. ay cok komik oluyo ama super yaa..

Aynen canım dalgalanma bendede oluyor sanki nasıl desem ordan oraya süzülüyor gibi. Açıyorum karnimi onun hareketlerini izliyorum çok güzel yaa

ben doktora geldim yine bakalim kan vericem ama 100luk yukleme yerine bir ac 3 ogun sonrasi tok demisti telefonda, nasil yapcak bilmiyorum. Esim de yok yanimda, 100luk istese bayilirim heralde buralarda:KK43:

Rahat ol operacim stres yapma. Isteyerek iç canım bebeğini getir aklına neler atlattik buda geçecek. Hayırlı sonuçlansin inşallah

ben doktora geldim yine bakalim kan vericem ama 100luk yukleme yerine bir ac 3 ogun sonrasi tok demisti telefonda, nasil yapcak bilmiyorum. Esim de yok yanimda, 100luk istese bayilirim heralde buralarda:KK43:
Aman kuzum stres yapma sakin.. stres de yukseltiyor sekeri.. hatta fırlatıyor.. hic yokken hastalik çıkar mazallah.. sakin sakin yaz bize geyik yalapalim.. hem neler atlattik biz 3 saatlik aclik mi yikacak?? Her sey gibi bu da gecip gidecek..
onu bunu bosver de şimdi, bi pijamalari cicekli mi alalim bocekli mi?? :D

Back
X