• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar sola yatin mutlaka, sagdaki damara baski yapmayin.
ben doktora geldim yine bakalim kan vericem ama 100luk yukleme yerine bir ac 3 ogun sonrasi tok demisti telefonda, nasil yapcak bilmiyorum. Esim de yok yanimda, 100luk istese bayilirim heralde buralarda:KK43:
Allah kolaylık versin.stres yapma hemencik geçsin inşallah

Günaydın canım seninle daha önce de bebek hareketi ile ilgili konuşmuştuk, artık rahat rahat hissediyor musun? Ben de özellikle sabahları bu saatlerde oluyor gibi. Ama elimi koyup hissetmek istediğimde kızım henüz izin vermiyor :KK66:
günaydın canım,artık çok şükür hissediyorum bebeğimi.genelde akşamları yemekten sonra uzanıp dinlenirkenhareketleniyor.yemekten sonra tatlı bişey yiyo oluyorum genelde :) sabahlarıda bazen hissediyorum ama genelde geceleri hissediyorum

Şu yan yatma olayinda bende ayniyim yaa saga yatiyorum biri kipirdaniyo sola yatiyorm oteki kipirdaniyo sirt ustu zaten yatmiyorum ee ben yatmayayim ozamn:KK70:

Sagolun kizlar desteginiz icin. Doktorda aclik kani verebilmek icin tam 1 saat bekledim, h1ab1 mi ne bakilacakmis, onu yazsin da kan verebileyim diye. Basim agridi acliktan..
sonrasinda 100luk istemedi, kahvaltidan ogle yemeginden ve aksam yemeginden ikiser saat sonra kan vericem.
belki toklukta sorun yoktur tatliya alisik olmadiginiz icin glikoz agir gelmistir dedi. Ben tatliya duskunumdur ama bilemedim iste.

Sagolun kizlar desteginiz icin. Doktorda aclik kani verebilmek icin tam 1 saat bekledim, h1ab1 mi ne bakilacakmis, onu yazsin da kan verebileyim diye. Basim agridi acliktan..
sonrasinda 100luk istemedi, kahvaltidan ogle yemeginden ve aksam yemeginden ikiser saat sonra kan vericem.
belki toklukta sorun yoktur tatliya alisik olmadiginiz icin glikoz agir gelmistir dedi. Ben tatliya duskunumdur ama bilemedim iste.
O h1li olan test belli bir zaman dilimi icin ortalama seker seviyesini veriyor. Kuzenim de yaptir demisti bana ama elim degmedi :D zaten alet alim canim sıkıldıkça olcuyorum.. hadi bakalim gecmis olsun.. ogunlerini diyete gore yap da bari, tokluk da normal ciksin..

kızlar geldim eve ama sründüm resmen..
açlık kanım çıkmış :80, gecen sefer de 77 idi zaten.
o hba1c 4-6 arası olmalıymış, 4,6 çıkmış, o da iyi
şimdi tokluklara bakcaz işte
elimin üstünden aldılar kanı, damar kalmadı artık yaa :(

inşallah tokluklar normal cıkar da diyetle çözeriz bu işi.

Canim kendine gecelik pijama takimi almadin mi? Benim ilk hedefim onu almak, iki hastane cikisi iki de gecelik tk yikayip utuleyip bir cantaya koyayim diyorum bu ay sonuna kadar.

Benim de agrilar basladi dun ama aksam uzeri rennie duo ictim epey rahatlatti beni.
sen de yemekte su vs icme, sofradan kalkip hemen uzanma, sirtin daha dik olarak uzan yatacaksan. Yediklerin yemek boruna geri gelmesin diye. Yagli aci baharatli yemeklerden kacin.
[/QUOTE]
Merhaba.pijamanin bedenini neye gore secmeliyiz acaba bi fikriniz var mi ?

Hanimlar bugun izmire gittik.. sabah 6.30 da kalktim. Simdi geldim eve.. geberdim ya.. ikea ya baktim.. boyle dandik urun gormemistim..5 kurus etmez.. ayni paraya park yatak almak daha mantikli. Tesadüfen bi bebek magazasina rastladik hello baby.. ordan bebek arabasini aldik.. aceleye mi geldi bilemiyorum ama bakalim.. sirti tam yatiyo.. hafif.. cift yönlü.. Tek elle manevra yapiyo.. amaaan ne bileyim iste Allah pisman etmesin.. cok düşününce de karar veremiyo insan.. arabanin bagajinda kaldi. Eve cikarinca foto gonderirim. 250 tl verdik.. indirimdeydi. Hastane çıkışı da alayim dedim.. esim sinir etti, trip yaptim.. almadim.. Allahtan almamisim.. annem yine yapmis yapacagini, 2 adet battabiyeli 1 adet battaniyesiz toplam 3 hastane cikisi almis.. bi yandan anam bi yandan kocam delirtecekler beni.. ay kimse beni sallamiyo yaa. Her kes kafasina gore aliyo satiyo.. bi de kundaklarsin kundaklamazsin kavgamiz var ki hic sormayin.. öldüm ben.. yatcam..:KK14:
Canimmbebek arabasini ne marka aldiniz acaba.

Kizlar bisey sorucam hurma yiyomusunuz? Ben gunde 3- 4 tane yiyorum daha com yemek istiyorum ama cok faydali ve sifali oldugu icin ama acaba fazlasida zarar olur diye az yiyorum sizi merak ettim yiyomusunuz
Canim hurmayi peygamber efendimi tek sayilarla tuketmeyi tavsiye etmis.1-3-5-7 gibi saglik acisindan aciklamasi ise seker dengesinitek sayiyla yenilsiginde sagliyormus.

Merhaba.pijamanin bedenini neye gore secmeliyiz acaba bi fikriniz var mi ?[/QUOTE]

ben de aynı soruya takılmıştım, satıcılar yönlendiriyormuş zaten.
eminönüne gidicem ben havuzlu han'a, oradakiler ne lazımsa bilgilendiriyorlarmış.

M miyankizu prego armada diye bi marka.. nette fotosunu buldum :)

Eklentiler

• unnamed (20).webp
    unnamed (20).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 81
Sagolun kizlar desteginiz icin. Dllllda aclik kani verebilmek icin tam 1 saat bekledim, h1ab1 mi ne bakilacakmis, onu yazsin da kan verebileyim diye. Basim agridi acliktan..
Canım geriye dönü 3 aylık şekerin çok güzel çıkmış maşallah ben şeker hastasıyı hamilelikle birlikte insülin kullanıyorum ilk 3 ayda benim 5 çıkmıştı geçen hafta 6 çıktı dr normal dedi 6 aydan sonra yükselir dedi dikkat ediyorum yoğurt v az yağlı süt tüketiyorum sebze çok yiyorum erik çok işe yarıyor akşamlarıda çubuk tarçını ikiye üçe bölüp limonla birlikte çayıma atıyorum tatlı yiyeceksemde sade maden suyuyla yiyorum allaha çok şükür dengeli gidiyor şekerin tek düşmanı stres üzüntü yiyecekleri kontrol edebiliyorsunda üzüntü ve stresi kontrol edemiyorsun

Merhaba.pijamanin bedenini neye gore secmeliyiz acaba bi fikriniz var mi ?

ben de aynı soruya takılmıştım, satıcılar yönlendiriyormuş zaten.
eminönüne gidicem ben havuzlu han'a, oradakiler ne lazımsa bilgilendiriyorlarmış.[/QUOTE]
en mantıklısı ihtiyaçları ordan almak heralde.bende bigün yalovadan oraya gideyim bari:KK42:

Back
X