• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Su havuzlu hana bende gidicemde bi gidemedik daha badana yapiyoruz ev dandini isler bitmeden cikamiyoruzda disari en son dimdizlak kalcam heralde daha hicbisey almadim esim de bi rahat ki ohhh ona gore hava hos:KK59:

Selam hanımlar uzun bi aradan sonra geldim. Memleket havası iyi geldi. Babannemi mezarında ziyaret ettim. Bazıları hamile kadın mezara gidemez dediler ama bunlar hurafe dedik. Giderken karnım o kadar büyük değildi annemin yaptığı turşu kavurmasına sardım biraz şiştim. Herkes 7 aylık hamile gibisin ikiz mi yoksa, gününü yanlış hesaplamışsındır karnın aşağıda doğumun zor olacak falan deyip beni sinir ettiler yaaa. Karnım biraz büyüdü 1 haftada 1 kg almışım canım sıkıldı. Neyse sonunda evime kavuştum. Erik aşermedim ama eşim marketten erik almış çok güzeldi akşam bitirdim şimdi olsa da yesem :D

opera opera sewindm cnm seker degerine. asmakilit asmakilit anakucagimi ne diolar ya puset mi diolar tam bilmiyrm ama ondan almicakmisin?
kizlar bugun cok basim donuyor ya fir fir. ayran da ictim ama ayni. okuldan cikabilck cesaretim yok kndi basima esimi aradim da ogelck niye boyle oldum ya :( gercktn ck kotu

Selam hanımlar uzun bi aradan sonra geldim. Memleket havası iyi geldi. Babannemi mezarında ziyaret ettim. Bazıları hamile kadın mezara gidemez dediler ama bunlar hurafe dedik. Giderken karnım o kadar büyük değildi annemin yaptığı turşu kavurmasına sardım biraz şiştim. Herkes 7 aylık hamile gibisin ikiz mi yoksa, gününü yanlış hesaplamışsındır karnın aşağıda doğumun zor olacak falan deyip beni sinir ettiler yaaa. Karnım biraz büyüdü 1 haftada 1 kg almışım canım sıkıldı. Neyse sonunda evime kavuştum. Erik aşermedim ama eşim marketten erik almış çok güzeldi akşam bitirdim şimdi olsa da yesem :KK70:

Canim aşağı sepeti indir kasen hazir. Bayılıyorum erige :KK45:
He de geç o cok bilenleri boşver şöyle de onlara Astala Vista Baby:KK48:
Babaannenin mekanı cennet olsun inşallah canım

gulsennnn gulsennnn saol canım valla bi an sepeti sarkıtasım geldi. Benimki bi gelsin erik aldıracam. Kilo aldım ama benimkide güçlendi herhalde fena hareketlendi kıpır kıpır oğluşum.

gulsennnn gulsennnn saol canım valla bi an sepeti sarkıtasım geldi. Benimki bi gelsin erik aldıracam. Kilo aldım ama benimkide güçlendi herhalde fena hareketlendi kıpır kıpır oğluşum.

Aynen canım şuanda hareketlerini izliyorum ya bir vuruyor bluzumdan görüyorum. Su içince özellikle kıpır kıpır minik kuşum

bende sevgili eşimin keyfi isterse badanaya baslamak istiyorum bakalim kizimin odasini pembe digrr taraflarında acik renk istiyorum sonrada yavastan besigimzi falan alalım insallah ayy cok heyecanlii

Selam kizlar, havaalaninda wifi buldum. Gireyim dedim. Epey yazmissiniz, okumaya baslayayim:)
Herkese guzel haftalar:))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 63
bende sevgili eşimin keyfi isterse badanaya baslamak istiyorum bakalim kizimin odasini pembe digrr taraflarında acik renk istiyorum sonrada yavastan besigimzi falan alalım insallah ayy cok heyecanlii
Badana yapmasi iyi guzelde bitmiyo isler bide esim yapiyo bizim boyayi ben odalarimin yerini degistiriyorum buyuk salonumz vardi misafir odasi aman dedim koca odayi ayirmisim misafire orayi oturma odam yapiyorm diger odayi misafir odasi oyuzden esya tasiniyo falan isimiz cok :( en son bebislerin odasini boyucaz ama renge karar veremiyorum 1kiz 1erkek ara bi renk yapmam lazim bi fikir verin bariii

Badana yapmasi iyi guzelde bitmiyo isler bide esim yapiyo bizim boyayi ben odalarimin yerini degistiriyorum buyuk salonumz vardi misafir odasi aman dedim koca odayi ayirmisim misafire orayi oturma odam yapiyorm diger odayi misafir odasi oyuzden esya tasiniyo falan isimiz cok :KK43: en son bebislerin odasini boyucaz ama renge karar veremiyorum 1kiz 1erkek ara bi renk yapmam lazim bi fikir verin bariii

Mor yap canim tatli bir mor.. ben cok seviyorum o rengi.
ama en garantisi beyaz da olabilir. Dolap ve yataklar da beyaz olursa tam meleklere layik olur.

Yaaa erik erik dediniz canim istedi. Midem agriyor hala, alip yesem dokunur mu ki?
Bir de aklima ne takildi, 3 ogun tokluk sekerine bakilirken arada dondurma yesem mi acaba hani yukseltiyor mu diye gormus oluruz :p

opera opera yaa mobilyamiz beyaz olucak zaten ama ikiside kiz olsa kesin mor ya pudra pembesi yapardimda tatli biyesil yada boyle sari dusunuyorm ama bilemedim

opera opera yaa mobilyamiz beyaz olucak zaten ama ikiside kiz olsa kesin mor ya pudra pembesi yapardimda tatli biyesil yada boyle sari dusunuyorm ama bilemedim

bizim salonumuz yeşil, bamboo ve su yeşili. yani bazı duvarlar koyu bazıları açık, daha geniş gösteriyor, ben cok seviyorum.
ama bebek odasını kapatırmı acaba dedim, sen boyaların başına git karar veremezsin zaten o kadar secenek var ki..

bu arada öğle yemeği tokluk şekerim de cıktı: 82 :)

doktor bana neden 100lük yüklemedi de 3 öğün tokluk baktırıyor anlamadım ama değerler düşüyor :KK73:

Hayırlı sabahlar herkese
Mutlu bir hafta olsun inşallah. :KK68:
Gece soluma yatıyorum pek yatamiyorum sola ama bebeğin nefes alması daha iyi olurmuş yattım ordan tekmecik sağa dönüyorum ellerle hareketler minik bebeğimden ensonunda baktım olmuyor düz yattım sanırım bebeğim rahat etti hareketleri kesildi ya yerim ya birde hissettirmeye calismazlar mi boylarına bakmadan:KK68: Allahım herkese tattirsin bu duyguları inşallah :KK73::KK33:
Canim düz yattimdan kasetin sirtustu ise çok saglikli değil sirtustu yatmak özellikle son aylarda rahimde bebeği besleyen ana bir damar var hatta kontrolde bakiyorlar kalp atimi dinliyormussun gibi bi ses duyuluyor Dr o damardaki kan akimina baktiginda sirtustu yattiginda o damardaki kan alimi yavasliyormus dolayisiyla bebegin kalp atislarida yavasliyirmus bizim Dr a sormustum ben yüzüstü yatmak bile sirtustu kadar tehlikeli değilmiş, özelliklede son aylarda yazdigim gibi

Canim düz yattimdan kasetin sirtustu ise çok saglikli değil sirtustu yatmak özellikle son aylarda rahimde bebeği besleyen ana bir damar var hatta kontrolde bakiyorlar kalp atimi dinliyormussun gibi bi ses duyuluyor Dr o damardaki kan akimina baktiginda sirtustu yattiginda o damardaki kan alimi yavasliyormus dolayisiyla bebegin kalp atislarida yavasliyirmus bizim Dr a sormustum ben yüzüstü yatmak bile sirtustu kadar tehlikeli değilmiş, özelliklede son aylarda yazdigim gibi

Ben yatiyorum bazen, surekli sola yatinca omzum kolum agriyor diye. Artik yatmayim bari, biz de son aylara girdik di mi :)

Ben yatiyorum bazen, surekli sola yatinca omzum kolum agriyor diye. Artik yatmayim bari, biz de son aylara girdik di mi :)
Valla bende yatiyorum çünkü sola yatiyorum sol tarafim belinden kalcama kadar uyusuyo sağa yatiyorum bu seferde sağ taraf uyusuyo :( yastigi yükseltip sanki biraz yatiyorum daliyorum uyandigimda karnim agiriyor :( tekrar sol zaten sola yatinca kizim benimle yatak arasında sikisiyor hareketlerini en çok o zaman hissediyorum ikiz düşünemiyorum biri sağda biri solda çok zordur herhalde

Valla bende yatiyorum çünkü sola yatiyorum sol tarafim belinden kalcama kadar uyusuyo sağa yatiyorum bu seferde sağ taraf uyusuyo :KK43: yastigi yükseltip sanki biraz yatiyorum daliyorum uyandigimda karnim agiriyor :KK43: tekrar sol zaten sola yatinca kizim benimle yatak arasında sikisiyor hareketlerini en çok o zaman hissediyorum ikiz düşünemiyorum biri sağda biri solda çok zordur herhalde

Yaa evet ben de ikizlerde bu yatma isini merak ediyorum. Bir de bazen o kadar hareketli oluyor ki, bunun iki katini dusunemiyorum. Dandanakan savasi gibidir icerisi:KK4:

Back
X