- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Bu arada evet girdik sayilirBen yatiyorum bazen, surekli sola yatinca omzum kolum agriyor diye. Artik yatmayim bari, biz de son aylara girdik di mi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada evet girdik sayilirBen yatiyorum bazen, surekli sola yatinca omzum kolum agriyor diye. Artik yatmayim bari, biz de son aylara girdik di mi :)
Evet düşünsene biri dursa diğeri basliyorYaa evet ben de ikizlerde bu yatma isini merak ediyorum. Bir de bazen o kadar hareketli oluyor ki, bunun iki katini dusunemiyorum. Dandanakan savasi gibidir icerisi![]()
Tek taraflı canım az önce siparişini verdik gelince detayları yazarımbu çift taraflı mı canım
Badana yapmasi iyi guzelde bitmiyo isler bide esim yapiyo bizim boyayi ben odalarimin yerini degistiriyorum buyuk salonumz vardi misafir odasi aman dedim koca odayi ayirmisim misafire orayi oturma odam yapiyorm diger odayi misafir odasi oyuzden esya tasiniyo falan isimiz coken son bebislerin odasini boyucaz ama renge karar veremiyorum 1kiz 1erkek ara bi renk yapmam lazim bi fikir verin bariii
G gelartikannecim canim o dedigini bi komsum verdi.. ilk 6 ay onu kullanicaz sanirim.
opera bana da 100luk falan yaptirmadi. 1 hafta diyer sonra tokluk bakalim asil o onemli dedi..
her öğün 100 gr seker yemiyoruz sonucta. tokken nasil, genel ortalama onemli.
Ya ben bi besik begendim. 60×120 boyutunda. Sallaniyor. Korkuluklarin Bir tarafi iniyor, yataga sifirlamak icin. Yatagi yukselmiyor ama. Altında takozlari varmis istersek sallantiyi iptal ediyormus. Ozel boya falan dedi. Ozellikle yan korkulugunun inmesine bayildim. Icinin yatagi (cok dandik ama yukseltmek icin yeni yatak alip altina konabilir) yan yastiklari, uyku seti, alezi dahil 710 tl. 9 taksit imkani varmis.. ne dersiniz??
Iyi gibi gozukuyo ama yatagin yukselmemesi dezavantaj fiyatda biraz yuksek gibi sanki bilemedim sallanmasi iyimis amaG gelartikannecim canim o dedigini bi komsum verdi.. ilk 6 ay onu kullanicaz sanirim.
opera bana da 100luk falan yaptirmadi. 1 hafta diyer sonra tokluk bakalim asil o onemli dedi..
her öğün 100 gr seker yemiyoruz sonucta. tokken nasil, genel ortalama onemli.
Ya ben bi besik begendim. 60×120 boyutunda. Sallaniyor. Korkuluklarin Bir tarafi iniyor, yataga sifirlamak icin. Yatagi yukselmiyor ama. Altında takozlari varmis istersek sallantiyi iptal ediyormus. Ozel boya falan dedi. Ozellikle yan korkulugunun inmesine bayildim. Icinin yatagi (cok dandik ama yukseltmek icin yeni yatak alip altina konabilir) yan yastiklari, uyku seti, alezi dahil 710 tl. 9 taksit imkani varmis.. ne dersiniz??
Himm pahali di mi.. ya ikeadaki yataklari gorunce ki onlari 280 tl, bu cok cok kaliteli gorundu gozume.. bi de tez canlıyımdır ben. Eşim olmasa yanimda hemen alir cikardim..Iyi gibi gozukuyo ama yatagin yukselmemesi dezavantaj fiyatda biraz yuksek gibi sanki bilemedim sallanmasi iyimis ama
Canim düz yattimdan kasetin sirtustu ise çok saglikli değil sirtustu yatmak özellikle son aylarda rahimde bebeği besleyen ana bir damar var hatta kontrolde bakiyorlar kalp atimi dinliyormussun gibi bi ses duyuluyor Dr o damardaki kan akimina baktiginda sirtustu yattiginda o damardaki kan alimi yavasliyormus dolayisiyla bebegin kalp atislarida yavasliyirmus bizim Dr a sormustum ben yüzüstü yatmak bile sirtustu kadar tehlikeli değilmiş, özelliklede son aylarda yazdigim gibi
Günaydın kızlar
opera hadi hayirli olsun darısı başıma bakalım ctesi bende ne sonuçlar çıkacak? Ayy şimdiden korktum açıkçası
![]()
günaydın kızlar. 3 gün tatile gittik, alışveriş muhabbetleri başlamış bileDaha dün opuydu transferdi konuşurken bugünlere çok şükür... Valla 3 gün kısa mısa ama tatil gibisi yok iyi geldi. Buz gibi sulara bıraktık kendimizi oğluşumla
o da neye uğradığını şaşırmıştır. Dün de kntrolümüz vardı 840 gr olmuş bile sıpa.
opera şeker yüklemesi sonuçlarına çok sevindim cnm. ben de cumartesi yaptırıcam umarım bende de 100lük yüklemeye gerek kalmaz. bu arada kozyatağında bahsettiğim büyük bebek mağazası Hello Baby idi. Herşey varmış içinde. Ben de genel alışverişi ordan yapmayı düşünüyorum. (biberondu, ıslak mendildi, pompaydı, ateşölçer, nemölçer, küvet... vs.) Listeyi hazırladım bile. Bu haftasonu da bebiş için boşalttığımız küçük odayı boyarız inşallah. Artık iki haftaya kadar mobilyalar gelir. Sonrası en zevkli kısım, yıkayıp ütüleyip yerleştirme
S sevimli26 ablanın durumuna çok sevindim cnm. Geçmiş olsun tekrar. Allah bir daha yaşatmasın.
Öptüm hepinizi![]()
hiç stres yapma, bak en yüksek cıkan benimkiydi, bende bile diyetle idare edelim dedi doktor. inşallah iyi cıkacak seninkisi
denize mi girdinizbiz burda donduk yaaaaa... iyi bari üşütmeden gelmişsin.. tatil gibisi yok di mi :)
kozyatagına da gitmedik, isminden emin olamadım, baska zaman haftaiçi ben gider bakarım trafik sakinken.
Valla ben de hastayim onlara.. sanirim ilk gunden pimpiriklenmiyorlar bizim gibi.. biyle bi koyvermislik, salmisliklari var.. bi tanidigim vardi ornegin. Kiz amerikali.. amerikada yaşıyorlar. Kari koca doktor ustelik.. o cocuklar ates icinde cayir cayir yanar, problem yok derler yavruya ilac bile vermezlerdi.. savaşsin.. bizim bebeler anne babayi kullanmayi hemen ogreniyorlar. SonucTa da her istedigini aglayip mizmizlanip elde eden huzursuz bebeler oluyo. Bu benim tesbitim.. haaa cozumun var mi dersen hic bi fikrim yok ne halt edicez.. yaşayıp gorcez..girdik valla. cumartesi günü hava çok sakin ve güneşliydi. deniz buz tabi. ama oraya kadar gitmişken denizin tadını tuzunu almamak olmazdı. bir gün girdm zaten yarım saat yüzüp çıktım. oğlum da neye uğradığını şaşırmıştır:)
bu arada şu avrupalı yokmu.. biz iki üç aylık bebekle tatile gidilir mi diye düşünürken, elin kızları almış el kadar bebeleri deniz aşırı gelmişler valla. yavrum onların da gıkı çıkmıyo maşallah. avrupanın havasından mıdır suyundan mıdır bebeleri pek bi uslu. hiç bizim milletinkilere benzemiyolar:) inceledik bol bol eşimle ne yapıyolar da bu çocuklar böyle oluyo diye![]()