• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ya dunden beri solumdaki cok az hareket ediyo korkutmiyim kendimi diyorum ama dayanamadim size yaziyim dedim sagimdaki kipir kipir soldan tik yok gece sanki bikac tekme atti ama sabahtan beri ses yok gerci normelde de sagdaki daha hareketlidi herzaman soldaki cok hafif tekmeler atardi ama bilemedim yaa bisey yoktur dimi vesvese yapma diyorm kendi kendime ama elimde degil :(

Ya dunden beri solumdaki cok az hareket ediyo korkutmiyim kendimi diyorum ama dayanamadim size yaziyim dedim sagimdaki kipir kipir soldan tik yok gece sanki bikac tekme atti ama sabahtan beri ses yok gerci normelde de sagdaki daha hareketlidi herzaman soldaki cok hafif tekmeler atardi ama bilemedim yaa bisey yoktur dimi vesvese yapma diyorm kendi kendime ama elimde degil :KK43:
Soldakinin genel karakteri daha sakin sanırım ama 4 saattir de sıfırsa hareket bi doktorunu ara bence.. vesvese yapma tabii.. temkinli olalim.. bi ara..
benim ki de aksam huy degistirdi resmen.. karnimin sagina toplandi.. taş gibi orda.. ovaladin durtukledim tik yok.. 2 saat kipirdamadan durdu orda. Eve geldik uzandim biraz ovaladim da kendine geldi..
belki senin ki de biraz naz yapiyordur.. ovala bakalim belki rahati kacar da bi tekme savurur.

Isimiz var bunla demek oglanin nazlisida oluyoms demekki simdi boyle sakin dogunca kudurcak heralde

girdik valla. cumartesi günü hava çok sakin ve güneşliydi. deniz buz tabi. ama oraya kadar gitmişken denizin tadını tuzunu almamak olmazdı. bir gün girdm zaten yarım saat yüzüp çıktım. oğlum da neye uğradığını şaşırmıştır:)

bu arada şu avrupalı yokmu.. biz iki üç aylık bebekle tatile gidilir mi diye düşünürken, elin kızları almış el kadar bebeleri deniz aşırı gelmişler valla. yavrum onların da gıkı çıkmıyo maşallah. avrupanın havasından mıdır suyundan mıdır bebeleri pek bi uslu. hiç bizim milletinkilere benzemiyolar:) inceledik bol bol eşimle ne yapıyolar da bu çocuklar böyle oluyo diye:KK66:

Valla ben de hastayim onlara.. sanirim ilk gunden pimpiriklenmiyorlar bizim gibi.. biyle bi koyvermislik, salmisliklari var.. bi tanidigim vardi ornegin. Kiz amerikali.. amerikada yaşıyorlar. Kari koca doktor ustelik.. o cocuklar ates icinde cayir cayir yanar, problem yok derler yavruya ilac bile vermezlerdi.. savaşsin.. bizim bebeler anne babayi kullanmayi hemen ogreniyorlar. SonucTa da her istedigini aglayip mizmizlanip elde eden huzursuz bebeler oluyo. Bu benim tesbitim.. haaa cozumun var mi dersen hic bi fikrim yok ne halt edicez.. yaşayıp gorcez..

ben de hep o kafayla büyütmek istiyorum ama bir de mahalle baskısı var bizde. herkes eleştirir, o cocugun üstü ince, ayagı cıplak, ağlıyor ilgilensene vs gibi...
sen sorumsuz anne durumuna düşersin, halbuki yabancıların cocukları yerlerde sürünür, yerden bir sey alıp agzına sokar annesi babası ilgilenmez bile.
ben berlin hayvanat bahcesinde iki yaslarında bir cocuk süs havuzuna egilmiş düşmek üzereyken fırlayıp kurtardım diye nerdeyse cocuk tacizcisi muamelesi görmüştüm. üstelik 5 dakika sonra cocuk yine beline kadar havuza eğilmişti..
hayata bakışımız 180 derece farklı onlarla..

ben de hep o kafayla büyütmek istiyorum ama bir de mahalle baskısı var bizde. herkes eleştirir, o cocugun üstü ince, ayagı cıplak, ağlıyor ilgilensene vs gibi...
sen sorumsuz anne durumuna düşersin, halbuki yabancıların cocukları yerlerde sürünür, yerden bir sey alıp agzına sokar annesi babası ilgilenmez bile.
ben berlin hayvanat bahcesinde iki yaslarında bir cocuk süs havuzuna egilmiş düşmek üzereyken fırlayıp kurtardım diye nerdeyse cocuk tacizcisi muamelesi görmüştüm. üstelik 5 dakika sonra cocuk yine beline kadar havuza eğilmişti..
hayata bakışımız 180 derece farklı onlarla..

Bizde cruise ile tatile gitmiştik Adriyatige. Adam oğlunu 4aylik felan pipi mipi meydanda :KK48: birde bembeyaz bir bebek denize koydu çıkarttı boynuna kadar tabi ya ama gorseniz bebeği nasıl mutlu oluyordu. Çok tatliii hiç unutmam eşim de unutmamis bende yapıcam diyo :KK70:

Valla debelensin yerde hic karismam.. yere düşürdüğünü agzina da atabilir, sıkıntı yok.. havalar birden sogumazsa 40 ı çıksın denize de sokucam.. dersleri mi kotu cok da sallamicam.. benim derslerim iyiydi, eşim liseyi 2 ortalamayla bitirmis ama o is hayatinda benden daha basarili.. planlarim boyle bakalim.. zaman bize neler gösterecek..

Herkese hayirli geceler. topiginizde yeniyim.. en son 2 ay once mide bulantilarim baslamadan once Ocakta transfer yaptiranlar topigindeydim...Allahima sukurler olsun 16 haftalik ikiz gebeyim.. Allah hepimize bebislerimizi saglikli sekilde kucagimiza da almayi nasip etsin..suan gittigim doktorda kararsizim.. icinizde ikiz gebeler takip ve dogum icin istanbulda hangi doktora gittiginizi paylasir msnz. Guvenebilecegim dr gitmek istiyorum. Arayis icindeyim.

Günaydın herkese...takip ediyorum ama yazamiorum bir türlü...
biz iyiyiz ama bu ara hareketleri azaldi sanki..bide benden inanilmaz şekilde sıvı akıntı geliyor..sizdede oluyor mu..birden su gibi akıntı. .korkuyorum bebegin sivisindan gidio die..daha kontrole 10 gün var...hareketleride ondan mi yavasladiki diorum. .

biz iyiyiz ama bu ara hareketleri azaldi sanki..bide benden inanilmaz şekilde sıvı akıntı geliyor..sizdede oluyor mu..birden su gibi akıntı. .korkuyorum bebegin sivisindan gidio die..daha kontrole 10 gün var...hareketleride ondan mi yavasladiki diorum. .
Canim benim de akintim cok.ama oyle sivinin birden akisini hissetmiyorum.. doktora sordum hareketler bazen cok yavasliyo diye, sen cok yorulmissundur dedi. bence o birden bosalan akintiyi doktoruna sor. Ciddi olabilir. Bi de kokisuna bi bak. Doktorum ara ara camasiruni kokla, amniyon sivisinin kokusu cok farklidir anlarsin demisti.

Gecen hafta benimde 2 kez su gibi akıntım oldu çamasırım ıslanmış baya dunde kontrolum vardı doktora sordum suyu olctu normal gorunuyor ama havuzdan 1 tas su alsak belli olmaz dedi ve suysa herşey biter dedi oldukça endişeliyim şuan dünden beri çok fena kasık agrımda var umarım su değildir enfeksiyondanda olabilir tabi vajinal tablet verdi belki seninde enfeksiyondandır inşallah öyledir. Şu kasık agrısı çok korkutuyor beni hiç olmamıştı şimdiye kadar böyle rabbim bize bagışlasın inşallah evlatlarımızı

benim de hareketleri daha yavas su günlerde ama hissettiğim sürece sorun yapmıyorum. tatlı yediğimde kıpır kıpır olurdu, tatlıyı kestim diye böyle oldu sanırım :)
sıvı işi önemli ama kontrolünü bekleme bence bi ölçtür, böylece kafanda soru işareti kalmaz.

Gunayin kizlaar..beni de grubunuza dahil ediiiin :mad:.dr ve hastane tavsiyelerinizi paylasir msnz.

Back
X