- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sari dusunuyorum bende ya sari ya turuncu tonunda karar vericemSarı beyaz yapabilirsin, aydınlık olur. Yataklarının üstlerine de kıza ve erkeğe göre tablolar koyabilirsin .
Evet sari dusunuyorum bende ya sari ya turuncu tonunda karar vericem
Bak simdi renkelri arastirip oyle karar vermek lazim ozaman sagol canim.. Sildim sariyiBak bu sitede ne okudum:http://www.duvarrenkleri.com/duvar-renkleri-ve-anlamlari-neler-biliyor-musunuz
Sarı, parlak limon sarısı gözü en çok yoran renktir. Bu parlak renkten yansıyan ışık gözleri aşırı derecede uyarır ve rahatsızlığa yol açar. Aynı zamanda sarı renk metabolizmayı hızlandırır. Odayı parlak sarıya boyarsanız bebeklerin ağlamasına ve büyüklerin sinirlenmelerine yol açarsınız. Ayrıca sarı sayfalı not defteri ve bilgisayar ekranında sarı renkli arka fon pek iyi bir fikir değildir; beyninizi uyararak konsantrasyonu arttırabilir fakat gözleriniz için zarar vericidir.
Sarı, az miktarlarda kullanıldığında parlaklık ve sıcaklık hissi verir. Şakacılığı, aydınlığı, yaratıcılığı, samimiyeti ve hayata karşı rahat bir tutumu simgeler. Tıpkı güneşli bir gün gibi davet çekicidir. Sarı güneş ışığı gibidir: kendinizi iyi hissetmek için orda olmasını istersiniz ama gözünüzün içine girmesini istemezsiniz.
Süpersin valla..su an sana ozendim. .zaten su pimpiriklilik yüzünden geliio basimiza hersey..aynen senin düşündüğün gibidir..bişey yoktur bebiste..konu hakkinda bilgim yok malasef..Merhaba güzel annişler... bugün bizimde detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür herşey yolunda gibi gözüküyor gerçi daha kendi doktorumuza göstermedik ama..bebişimize trunkus arterious(kalpten tek bir büyük damarın çıkması demekmiş) yönünden pediatrik kardiyoloji yaptırın dediler..o birazcık canımızı sıktı da ben inanıyorum birşey yok yawrumuzda .. etrafınızda fetal kalp eko su çektirenler oldumu ?hangi hastaneler yapıyor acaba ?
Bir sey yoktur eminim.. Ama temkinli olmakta fayda var... benimki de bugun baya az hareket etti. Hatta son 3 saattir tık yok.. durttum, salladim, yattim, kalktim ama oynamadi.. biraz daha bekleyip paniklemeyi düşünüyorum.. Du bakalim..bende akinti icin eşime arattim dru..dr zaten eşim e arada işi düşen biri oldugu icin hemen ilgilenmis aciklamis..yarin mutlaka gelin bebegin sivisina bakalim bide bi ped koyalim demiş. .her neyse artik..sabah gidioruz bebisi görmeye. .inşallah bi sıkıntı yoktur..ama eşim baya korkmuş..erkenden gidelim deyip duruo...
bende akinti icin eşime arattim dru..dr zaten eşim e arada işi düşen biri oldugu icin hemen ilgilenmis aciklamis..yarin mutlaka gelin bebegin sivisina bakalim bide bi ped koyalim demiş. .her neyse artik..sabah gidioruz bebisi görmeye. .inşallah bi sıkıntı yoktur..ama eşim baya korkmuş..erkenden gidelim deyip duruo...
Bir sey yoktur eminim.. Ama temkinli olmakta fayda var... benimki de bugun baya az hareket etti. Hatta son 3 saattir tık yok.. durttum, salladim, yattim, kalktim ama oynamadi.. biraz daha bekleyip paniklemeyi düşünüyorum.. Du bakalim..
Bazen duraganlasiyolr galiba benim soldaki 2 gundur sakindi korkmustm hatta ama buaksam masallahi var cok sukur onunda dinlenesi gelmistirBir sey yoktur eminim.. Ama temkinli olmakta fayda var... benimki de bugun baya az hareket etti. Hatta son 3 saattir tık yok.. durttum, salladim, yattim, kalktim ama oynamadi.. biraz daha bekleyip paniklemeyi düşünüyorum.. Du bakalim..
bencede bi tatli ye...oh ne gusel bi bahane..uyumustur o annesi..ben böle durumlarda sırt üstü yatiorum..sonra bi sag bi sol dönüyorum..oda icerden yetti be bi dur yerinde deyip bi tekme firlatio..ama gecen haftalarda devamli hareketliydi..simdiyse hareket etsin die takla atmadigim kalio..acaba yerleri mi daraldi..Bir sey yoktur eminim.. Ama temkinli olmakta fayda var... benimki de bugun baya az hareket etti. Hatta son 3 saattir tık yok.. durttum, salladim, yattim, kalktim ama oynamadi.. biraz daha bekleyip paniklemeyi düşünüyorum.. Du bakalim..
Bir sey yoktur eminim.. Ama temkinli olmakta fayda var... benimki de bugun baya az hareket etti. Hatta son 3 saattir tık yok.. durttum, salladim, yattim, kalktim ama oynamadi.. biraz daha bekleyip paniklemeyi düşünüyorum.. Du bakalim..
Masallah maşallah kuzuma. Ben de yedim 1 kase.. simdi bi dilim de karpuz kesicem.. gun boyunca gerinip gerinip zipliyordu..ayy kuzum ya bizin bu kizla senin oglan telapatiyle cok anlasiyolr benim kizcemde bugun sabahtan beri yine pek kibardi cilek yiyince bi kase costu babasi kizina iki laf atinca kendinden gecti kucuk hanim şimdide durmuyo masallahhhh
Masallah maşallah kuzuma. Ben de yedim 1 kase.. simdi bi dilim de karpuz kesicem.. gun boyunca gerinip gerinip zipliyordu..