• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Lulinda Lulinda aynen bazen bende yolluyorm hele uykusuz kaldiysam yallah diyorm
Yaa insalah seker meker cikmaz bende ben diyet yapamam kii:mad: herseyi yiyorm suan bolca tatli cikolata makarna hamurisi kesin cikar bu gidisle

Hanımlar beşik konusunda karar verebilen varmı. Ben ilk 6 ay yanımda yatırmak istiyorum sonrasında odasını ayırıcam. Bi beşik buldum 18 kg kadar taşıma kapasitesi, ana kucağı ve mama sandalyesi özelliği var. İndirime girmesini bekliyorum.
http://mobil.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi_TLO-45392

Ben şunu çok beğendim.
http://www.e-bebek.com/chicco-next2me-bebek-besigi_CHI-396800
Youtubeden videosunu izledim çok hoşuma gitti.Ama tabi bunu ne zamana kadar kullanabilir bilemedim yanımda yatması için güzel geldi.fiyatı biraz pahalı gibi geldi bide sanki ama yinede beğendim :)

Hanımlar beşik konusunda karar verebilen varmı. Ben ilk 6 ay yanımda yatırmak istiyorum sonrasında odasını ayırıcam. Bi beşik buldum 18 kg kadar taşıma kapasitesi, ana kucağı ve mama sandalyesi özelliği var. İndirime girmesini bekliyorum.
http://mobil.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi_TLO-45392
Bunu kullanan arkadasım vardı. Bu beşikten ziyade ev tipi ana kucağı. 3 aydan sonra yatak olarak kullanımı zor dedi. Bir de bu yere konacak birşey. Yatağın yanına alacaksan altına bir yükseltici koymam lazım.

@lostlife tiny love i bende cok begeniyorm yaa ama 2 tane olunca pahaliya geliyo bize oyuzden daha uygun anakucagi bakiyorum ben ama bu gercekten cok guzel cok kullanisli

Lulinda Lulinda aynen bazen bende yolluyorm hele uykusuz kaldiysam yallah diyorm
Yaa insalah seker meker cikmaz bende ben diyet yapamam kii:mad: herseyi yiyorm suan bolca tatli cikolata makarna hamurisi kesin cikar bu gidisle

seker yemekle ilgisi yok takma şimdiden kafana, insülin üretiminle ilgili. stres yapıp da ölçümde yüksek çıkartma hiç. bak bizim grupta bile iki kişide cıktı sadece ;)

biz geldik..çok şükür suyumuz iyiymis..turnusollu ped koydular..oda renk degistirmedi neyseki..oglusu görmüş olduk..2 tane fitil verdi..geceleri koy gecer dedi..bunuda atlattik çok şükür. ..haftayada şekeri gecirirsek baya bi rahatliycaz..

valla çok sevindim, bu sıvı işinden korkuyorum ben hep, cok iyi yaptın gitmekle. şeker de iyi cıkacak inşallah..

kizlar baktığınız besikler çok uzun süre işinize yaramiyacak..5 6 ay gecip gidio..ben hatta kocaya postalayip yatakta yatmistim oglusla..ayrica emzirdiginiz sürece odasini ayiramiyosunuz..benim oglan 5 yaşında hala gece odadan kacip yanimiza girio..bende ayni siz gibi dusunuyodum oda bile yaptim ozene bozene...ama olmuyor işte dogunca yapamayacgm dedigim seyleri yaptim..biseyden biseye dönüşen hic bir sey kullanışlı olmuyo..mama sandalyesi zaten cok ilerde kullanilio..puseti cok kullandim..gezmelerde vs..benim tavsiyem 2 3 yaşına kadar kullanavilecegi bir yatak ve ana kucağı...isterseniz gene odasi hazir olsun ama onuda ilerde tavsiye edrm..ama suan sizi cok iyi anliyorum..o zaman bende kimseyi dinlemeyip oda yapmıştım. .sadece rahatligi esyalari derli toplu oldu..

bide puset alcaklar tutma yeri kilitli olsun..bi arkdasim bebegini dusurmustu pusetten..klik die kilitlensin tutma yeri..

ayaklarim cok korkuncc yaaa nasil olacak bu isler boyle kizlar ayakliktan cilmis vallahi baska bisi olmus bu kadar sisermi ayak aksama kadarki

ayaklarim cok korkuncc yaaa nasil olacak bu isler boyle kizlar ayakliktan cilmis vallahi baska bisi olmus bu kadar sisermi ayak aksama kadarki

Doktora sordun mu? Yeterince su iciyor musun? Tuzu azalt, yuruyus yapmaya calis, ayaklarinin altina da yastik koy. Bunlarin hafifletmesi gerekiyor.

Doktora sordun mu? Yeterince su iciyor musun? Tuzu azalt, yuruyus yapmaya calis, ayaklarinin altina da yastik koy. Bunlarin hafifletmesi gerekiyor.

bugün ilk kez oldu boyle canim ya su icmeye calisiyorum ama sabah 9 dan beri sabit popomun ustunde oturuyorum bi oglen yemeginde kalktim yerimden sallamaktanmi oldu anlamadim yarinda boyle olursa ariycam dr bakalim bi

sevcanf sevcanf canim saat basi kalk 10 dakika dolas. Wc falan bahane et.. bi de doktor bana, eve gider gitmez hic bir seybyapmadan ayaginin altina yastik koy 5 dakka dinlen, sonra yemek isine giriş; gece de yatarken, yan yatiyoz ya, iki ayaginin arasina yastik koy dedi..
talkative_844 talkative_844 benim de bi arkadasimin basina geldi o olaydan. Allahtan doktordalarmis da hrmen mudahale etmisti doktor.. cok tehlikeli olabiliyor.

Canım 2 hareket çok iyi geliyor şişmelere. Yere otur. Sırtın dik olsun ellerin poponun biraz arkasında yerde olsun. Bacaklarını uzat. Ayaklarının arası bir karış kadar açık vaziyette, parmak uçlarını kendine çek, sonra ileriye uzat. Bunu 10 kez yaptıktan sonra, bileklerden çevir. Önce saat yönünde, sonra tersine.
Her gün yaparsan çok faydasını göreceksin.

Kızlar Pazartesi günü Maçka Parkı nda hamileler ve yeni anneler için piknik var. Ikramlar oradanmış. Tam saati bilahare bildiririm. Müsait olanlarla buluşalım orada:)

biz geldik..çok şükür suyumuz iyiymis..turnusollu ped koydular..oda renk degistirmedi neyseki..oglusu görmüş olduk..2 tane fitil verdi..geceleri koy gecer dedi..bunuda atlattik çok şükür. ..haftayada şekeri gecirirsek baya bi rahatliycaz..
Gözün aydın canım rabbimin izniyle kazasız belasız hayırlısıyla bir doğursak şu kuzuları günler yaklaştıkça tedirginlikte artıyor hepimiz allaha emanet olalım

Back
X