• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bende alerjik nezle var sürekli burnum kanıyo. Coraspin de bunu tetikliyo sanırım doktorum 32. haftaya kadar kullanacaksın dedi.
Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz zorlanan varmı ben eğilip çorabımı bile giyerken şekilden şekile giriyorum bi de benim karnım haftama göre biraz fazla büyük gazda olunca akşama doğum yapıcam sanıyorum :D evi süpürmek gözümde büyüyo valla :(

Bende alerjik nezle var sürekli burnum kanıyo. Coraspin de bunu tetikliyo sanırım doktorum 32. haftaya kadar kullanacaksın dedi.
Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz zorlanan varmı ben eğilip çorabımı bile giyerken şekilden şekile giriyorum bi de benim karnım haftama göre biraz fazla büyük gazda olunca akşama doğum yapıcam sanıyorum :KK70: evi süpürmek gözümde büyüyo valla :KK43:

Valla haftada bir kadin geliyor, ben sadece yemek bulasik camasir isine bakiyorum evde. Gerekirse daginik olsun, yorulup bebegi riske atmaya degmez bence. NE zorluklarla sahip olmusuz..

Bu arada bnm tansiyon 8/4 ayaklarimin altina yastik koyup yattim, basim donuyor.

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz zorlanan varmı ben eğilip çorabımı bile giyerken şekilden şekile giriyorum bi de benim karnım haftama göre biraz fazla büyük gazda olunca akşama doğum yapıcam sanıyorum :KK70: evi süpürmek gözümde büyüyo valla :KK43:
hamile kaldığımdan beri iki sefer yaptım ikisinde de belim sonrasında çok ağrıdı o yüzden bende kadın alıyorum.iki haftada bir falan geliyor.dağınık görünce insan dayanamıyor yapmak istiyo ama boşver bnde artık kendim dokunmuyorum en fazla üstünden bi süpürge

Benim tansiyonun standart hali 9/6 düşünce fena oluyorum en az 2 saat ayağa kalkamıyorum. Ev işlerinde eşimin bana acıması yok yardımıda yok. Allahtan okullar tatil olunca kardeşim gelecek yardıma.

Benim tansiyonun standart hali 9/6 düşünce fena oluyorum en az 2 saat ayağa kalkamıyorum. Ev işlerinde eşimin bana acıması yok yardımıda yok. Allahtan okullar tatil olunca kardeşim gelecek yardıma.

eşin yardım etmiyorsa yapma sen de.. ne bu evin hali derse ben çorap giyemiyorum nasıl temizlik yapayım dersin :)
ben de bir ara yapıyordum baktım kıymet bilen yok, 15 günde bir gelen kadını haftada bire cıkardım, eşime de "napalım bunu da doğum masrafından saymak lazım" dedim :KK70:
sen bir de çalışıyorsun ben evdeyim düşün artık :p

Kızlar ikili test sonucum çıktı ama dr gosteremedim. Kombine risk <1:10000 ikili test <1:10000 yas riski 1:969 Trisomy 13/18 +NT <1:10000 fb-hCG 38,1 ng/ml 0,84Duzeltilmis MoM PAPP-A 3,79mlU/ml 1,40Duzeltilmis MoM ense kalınlığı 1,50mm CRL 54mm yaziyo. Bilen varsa lütfen yorumlasin.

arife1991 arife1991 Canım ben bu değerlerin ne olduğunu bilmiyorum. Doktorum herşey normal dedi bende ötesini sormadım. Önemli olan doktorunun görüşü. Bence ona göster en sağlıklı cevabı alırsın.

Kızlar ikili test sonucum çıktı ama dr gosteremedim. Kombine risk <1:10000 ikili test <1:10000 yas riski 1:969 Trisomy 13/18 +NT <1:10000 fb-hCG 38,1 ng/ml 0,84Duzeltilmis MoM PAPP-A 3,79mlU/ml 1,40Duzeltilmis MoM ense kalınlığı 1,50mm CRL 54mm yaziyo. Bilen varsa lütfen yorumlasin.
Canim yaş riski disindaki riskler 10.000 de 1 den az.. yaş riski 969 da 1.. mükemmel bir sonuc. Benim sonucumdan iyi ;) gecmis olsun..

Transferden beri elimi supurgeye bulasiga yemege sürmedim hic sagolsun annem geliyo hergun sansliyim oyuzden ;) ama is yapmayi da cok ozledim insanin kendi isini yapmasi gibi yok bence

yefens yefens ben haftada 1 hali haricindeki yerleri supurup siliyorum betonu karoyu supurmek kolay.. halilari eşime supurtuyorum. Evimde esya olmadigindan, cok minimalist bir yasam tarzimiz var ve aslinda bundan cok da memnun degilim ama temizlikte kolay oluyo. Toz alma derdi yok..
opera opera Bu da an itibariyle benim tansiyonum

Eklentiler

• 20150508_143433.webp
    20150508_143433.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 39
Ya buarada benim soldakinin harektleri hep asagida yani vuruslarini kasigimda hissediyorm bayagi asagida sizde de oluyomu boyle gerci yarin kontrolm var doktoruma da sorucam ama sizde de oluyomu merak ettim

yefens yefens ben haftada 1 hali haricindeki yerleri supurup siliyorum betonu karoyu supurmek kolay.. halilari eşime supurtuyorum. Evimde esya olmadigindan, cok minimalist bir yasam tarzimiz var ve aslinda bundan cok da memnun degilim ama temizlikte kolay oluyo. Toz alma derdi yok..
opera opera Bu da an itibariyle benim tansiyonum

benim de şimdi 83/54 olmuş ama bugün cok bitkin hissediyorum kendimi. başım dönüyor, öğlen bayılacagımı hissettim. gerci bu haftalarda olurmuş böyle ama evde yalnız olunca tedirgin oluyor insan.
esyası az ev kulağa ne kadar güzel geliyor, benim eşim bayılır ıvır zıvıra, ben hepsini ya verdim, ya koliye kutuya koyup kaldırdım. toz yuvası vala..

benim de şimdi 83/54 olmuş ama bugün cok bitkin hissediyorum kendimi. başım dönüyor, öğlen bayılacagımı hissettim. gerci bu haftalarda olurmuş böyle ama evde yalnız olunca tedirgin oluyor insan.
esyası az ev kulağa ne kadar güzel geliyor, benim eşim bayılır ıvır zıvıra, ben hepsini ya verdim, ya koliye kutuya koyup kaldırdım. toz yuvası vala..
Koltuk takimim yok düşün yani.. yer minderlerinde oturuyorum. Öğrenci evi gibi.. aksama foto gonderirim..

Koltuk takimim yok düşün yani.. yer minderlerinde oturuyorum. Öğrenci evi gibi.. aksama foto gonderirim..

yok artık... nasıl ya??
özel bir sebebi var mı? bizim bir ikili bir üçlü koltuk var devriliyoruz ona TV karşısında, onlarsız hayat düşünemiyorum :KK70::KK70:

yok artık... nasıl ya??
özel bir sebebi var mı? bizim bir ikili bir üçlü koltuk var devriliyoruz ona TV karşısında, onlarsız hayat düşünemiyorum :KK70::KK70:
rahat oluyo boyle.. daha ferah oluyo ev.. bi de yerlesik hayatta degiliz simdilik.. ne zaman tayin cikar belli olmaz.. gittigimiz yerde bakariz diyoruz..

havalardanmidir nedir anlamadim sabahtan beri basim tuhaf ağrı kesicide almak istemiyorum sabahçtim bir minoset tekrar almayim dimi

rahat oluyo boyle.. daha ferah oluyo ev.. bi de yerlesik hayatta degiliz simdilik.. ne zaman tayin cikar belli olmaz.. gittigimiz yerde bakariz diyoruz..

oturup kalkmak zor olur ama, hele bundan sonrası ve lohusalıkta.. nereye gideceksiniz acaba burdan, bodrumdan sonra her yer kötü gelir insana :(

havalardanmidir nedir anlamadim sabahtan beri basim tuhaf ağrı kesicide almak istemiyorum sabahçtim bir minoset tekrar almayim dimi

günde 4 taneye kadar içebilirsin canım. agrın coksa eziyet etme kendine.

Ya buarada benim soldakinin harektleri hep asagida yani vuruslarini kasigimda hissediyorm bayagi asagida sizde de oluyomu boyle gerci yarin kontrolm var doktoruma da sorucam ama sizde de oluyomu merak ettim

hemen cevap verelim ağlama ;)
ben de dün epey aşağıda hissettim ama bgn ağutos 2015 anneleri toğini okudum da orda biri demiş, dönerlerken falan ayakları aşağıda olur diye
senin iki tane bir de sıkışıyorlardır artık yavaştan..

Back
X