• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sorum kaale alinmayinca ben
:KK12::63::mad::mad::mad:
Ay kuzum benimkinin ayaklar hep asagida.. mesaneme tepip duruyo.. tek olmasina ragmen.. seninki cift.. normaldir. Ben doktora sordum, pozisyonunu degistirmek icin ne yapabilirim diye, hic bir sey dedi.. yıkıldığım andi bu...

kızlar temizlik işlerini birakin bak artik tehlikeli..bir kac ay başkası yapiversin..7aylik bi arkdsm vardi temizlik delisi temizligin aksami acile gittiler..cocuk geliomus az daha..nidilat die bi ilaçla tuttular 1 ay daha sonra 1 ay kadar erken doğdu. ..nedenini bilmem ama o temizlige bagliodu...naz yapin canm azcik..ben zaten 5 6 senedir utumede temizligide bi kadin aliom. .artik alıştık zaten..para vermesende olur ben seni cok seviom dio..hatta cocugunada bakiveriim dio..o yönden rahatim şükür. ..

D _defne_ canım bende uzun zaman bebeğin hareketlerini aşağıda hissettim şimdi karnımın her yerinde ama hala mesanemin üstünde tepiniyo sürekli tuvalete koşuyorum el yıkamaktan ellerim aşındı.

D _defne_ canım bende uzun zaman bebeğin hareketlerini aşağıda hissettim şimdi karnımın her yerinde ama hala mesanemin üstünde tepiniyo sürekli tuvalete koşuyorum el yıkamaktan ellerim aşındı.
Evet dolasiyolar heralde icerde bazen cikcakmis gibi oluyo neyse sorun olmasinda sagol canim..

Ciktik bizz cok sukur hersey yolunda evettt cinsiyetlerden artik eminiz bir kiz bir erkek:KK60: oglan pipisini gosteriyodu hic saklamiyoda utanmaz :KK48: doktormdan fircayi yedim 61 kilo oldugumu gorunce cok kizdi :KK43: makarna pilav hamurisi yok artik pazrtesi seker testi icin gidicem ac karnina

Gunaydin herkese bugun harika bir gun cunkuuu bizzz doktora gidiyoruz ziyaret gunumuz :KK66:
Gunaydinlaaaarrr. Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz..
ben de sabah 7.30 da hortladim.. uyuyamadim sonra da.. bu ben degilim yaaa.. kimle konussam bol bol uyu diyor.. valla sanirim bundan sonra en az 3 sene uykunharam bize..

D _defne_ gözün aydın canım ikiz büyütmek zor diyorlar ama ne güzel bi kız bi oğlan bi tek seferde olacak beraber büyüyecekler darısı bize inşallah . Toplamda kaç kilo aldın da doktor kızdı ki.

Esim doktora ben duymadan seker yuklemesi yaptirmasakmi demis canan karatayi dinledi ya doktormda yani siz bilirsiniz ama ben yaptiriyorm dedi catlagin biri cikti tv ye kafalari karistirdi diyo:KK48: bende dedim sizi dinlicem siz ne diyosanz o pzt yapcaz bakalm insalah bisey cikmaz ama kiloma cok kizdi:KK43:

D _defne_ gözün aydın canım ikiz büyütmek zor diyorlar ama ne güzel bi kız bi oğlan bi tek seferde olacak beraber büyüyecekler darısı bize inşallah . Toplamda kaç kilo aldın da doktor kızdı ki.
Cok Sagol canim yaa bastan beri hep ikizim olsun diye dua ettim gecen sene allah nasip etti umreye gittik orda ettigim dualrm kabul oldu cok sukur hep bi kiz bi erkek ikizim olsun diye dua etmistim gonlume gore oldu allah isteyen herkese nasip etsin insalah.. toplamda 11 kilo almisim sebze meyve ye dedi yiyorm zaten ama makarna pilav tatlida cok yiyorm ondan heralde

kizlaarr ck nadir boyle seyirme hissediyorum iki uc gundur.karnimda ozellikle yanlarda. szede boyle olmustr muhtemelen hareketlerini hissetmeden once. bu seyirmelerden nkdr sonra hissettiniz miniklerin hareketleri bu persembe 20 bitck hala hareket fln hissetmiyrm ya :(

Cok Sagol canim yaa bastan beri hep ikizim olsun diye dua ettim gecen sene allah nasip etti umreye gittik orda ettigim dualrm kabul oldu cok sukur hep bi kiz bi erkek ikizim olsun diye dua etmistim gonlume gore oldu allah isteyen herkese nasip etsin insalah.. toplamda 11 kilo almisim sebze meyve ye dedi yiyorm zaten ama makarna pilav tatlida cok yiyorm ondan heralde

gözün aydın canım..
sağlıkla kucaklarımıza aldıgımız günleri de görecegiz inşallah :KK68:

kizlaarr ck nadir boyle seyirme hissediyorum iki uc gundur.karnimda ozellikle yanlarda. szede boyle olmustr muhtemelen hareketlerini hissetmeden once. bu seyirmelerden nkdr sonra hissettiniz miniklerin hareketleri bu persembe 20 bitck hala hareket fln hissetmiyrm ya :KK43:

22. haftayi bulabilirmis ilk gebeliklerde. Yogada bir kiz soyledi 21de hissetmis ben 19 da hissettim. Vucut yapun zayif mi bilmiyorum ama ne kadar zayifsan o kadar erken hissediyorsun.
yemek ozellikle tatli sonrasi sirtustu uzan, en iyi oyle hissedersin.

Kızlar Merhaba
Bugün hem kontrol hem de şeker yukleme vardi. Kısaca yazayim akşam 9da uçakla izmire gideceğiz. Hazırlık yapmam gerekiyor.
25+5 sata göre uyumlu
855 Gram 36cm
Su yine aynı seviyede ama tehlikeli bir durum değil sadece normalin biraz altinda dedi. Uçakta ayaklarını hareket ettir dedi. Meşrubat sordum maden suyu icebilirsin dedi. Gazoz sordum canin çok çekerse bir bardağa kadar icebilirsin dedi
Şeker sonucu
Açlık 78
Tokluk 1.saat 127 dr temiz dedi. Ohh dedim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler çarşamba gece döneceğim takibimdesiniz byebye

Kızlar Merhaba
Bugün hem kontrol hem de şeker yukleme vardi. Kısaca yazayim akşam 9da uçakla izmire gideceğiz. Hazırlık yapmam gerekiyor.
25+5 sata göre uyumlu
855 Gram 36cm
Su yine aynı seviyede ama tehlikeli bir durum değil sadece normalin biraz altinda dedi. Uçakta ayaklarını hareket ettir dedi. Meşrubat sordum maden suyu icebilirsin dedi. Gazoz sordum canin çok çekerse bir bardağa kadar icebilirsin dedi
Şeker sonucu
Açlık 78
Tokluk 1.saat 127 dr temiz dedi. Ohh dedim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler çarşamba gece döneceğim takibimdesiniz byebye

maşallah her sey yolunda :nazar::nazar:
memleketime benden selam söyle :p

Back
X