• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

ay kizlar az önce ne oldu...apartmanda çok güzel bi koku..hamur işi gibi..bu kim die komsuya falan sordum..bilmiom dedi..canm bi istediki anlatamam..arkasina kapim bir bir calmaya başladı..poaca yapan poaca getirmis bu mu koktiki die..gozleme yapan gözleme. .meyveler falan..onlar kokmadida cani isterse die hani..ayy gülüp duruorum...simarmak bu olsa gerek..ohhh yemek yapmiom ben bugün bunlari yeriz:-):-):-)

bizim apartmanın yaş ortalaması 99 oldugu için pek hamurişi, tatlı yemezler..:KK70:
karşı komsum orta yaşlı bazen o getirir.
ben de bugün harakiri yaptım resmen, gaz yaptıgını bile bile öğlen, ben hiç süt içmiyorum diyip bir bardak süt içtim,
aksam da yemeğin yanına nasılsa gazım var diyip brokoli yaptm
karnım taş gibi, agrıyor resmen..
uzandım bi saat ama gecmiyo:mad:

günaydın şekerler,
benim ayak şişliğim inmiyor artık malesef,
akşamları yemekten sonra yukarı kaldırıp uzanıyorum gece de geçer diye düşünüyorum ama eskisi gibi olmuyor artık ayaklarım.

Gunaydinlarr artik eskisi gibi degiliz gucci85 gucci85 bende pek sislik yok ama yuruyemiyorm ya ayaklarm hemen agriyo birazdan tetanos icin gitcm saglik ocagina nasl gitcm diye kara kara dusunuyorm 2 adimlik yer ama hic yuruyesm yokk

Gunaydiiiiin
kizlar gece uyurken de ayaklarinizi azcik yukari kaldirin. Doktorum yan yatarken iki ayaginin arasina yastik koy dondukce de degistir dedi.. sabaha şişlik baya iniyo..

Hamilelik günlüğümde yazdigi uzere vucudum yag topluyor ve bacaklarımda selülit olarak biriktiriyor. Dizimin altinda bile selülit oldu.. inanilir gibi degil.. ben ki bacaklarim.ince oldugu icin cizme bulamazdim alacak..

kızlar ben kocama anneler gününde küsmüştüm ya, hala konuşmuyoz biz.
ben o gün ağladım konuşmadım onunla, o da benle konuşmamaya başladı.
yemeği bile ayrı ayrı yiyoruz.. hiç sevmem küslüğü ama hep böyle oluyor ben ne zaman trip atsam o benden önce atıyor
şimdi gidip konuşmak da istemiyorum, özür dileyip gönül alacagına yaptıgına bak ya

yemeği bile ayrı ayrı yiyoruz.. hiç sevmem küslüğü ama hep böyle oluyor ben ne zaman trip atsam o benden önce atıyor
şimdi gidip konuşmak da istemiyorum, özür dileyip gönül alacagına yaptıgına bak ya
Hayirdir o da mi hamile?? Onun da mi hormonlari coştu.. Ay deli bunlar.. evde iki cocuk bakicaz resmen.. sen sıkma canını.. dalgani gec bol bol.. keyfine bak.. bir sure sonra küsmesini sallamadigini gorunce barisacaktir.

Hayirdir o da mi hamile?? Onun da mi hormonlari coştu.. Ay deli bunlar.. evde iki cocuk bakicaz resmen.. sen sıkma canını.. dalgani gec bol bol.. keyfine bak.. bir sure sonra küsmesini sallamadigini gorunce barisacaktir.

öyle olmuyor işte
izmire gideyim ben en iyisi, hava değişimine

Benim kocamda öyle hem haksız hemde ergen kızlar gibi trip atar beni sinir eder :KK12: artık alıştım takmıyorum. Düşününce gıcık oluyorum çünkü.

Kızlar Cumartesi günü sevdiceğimin doğumgünü. Fikir verin ne alayım ya?

Kızlar Cumartesi günü sevdiceğimin doğumgünü. Fikir verin ne alayım ya?
Ben isme ozel hediyelere bayılıyorum.. Uzerinde adinin yazili oldugu kartvizitlikler, cizdanlar, kalemler....
hatta ben dogumdan sonra babalik hediyesi olarak uzerinde adinin yazili oldugu oltu tasi tesbih almayi düşünüyorum. Benimki bayılır tesbihe..

Ben isme ozel hediyelere bayılıyorum.. Uzerinde adinin yazili oldugu kartvizitlikler, cizdanlar, kalemler....
hatta ben dogumdan sonra babalik hediyesi olarak uzerinde adinin yazili oldugu oltu tasi tesbih almayi düşünüyorum. Benimki bayılır tesbihe..
Benimki de sever ama iki günde isme özel bulamam diye düşündüm. Yemek yapmayı çok sever. Şef bıçağı alabilirim bulursam.

kızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..

kızlar dün ayrıtılı ultrasonumuz vardı gittim bebeklerımı gördum çok şükür ıyıler bir sorun yok cınsıyetlerınıde kesın olarak öğrendım biri kız biri erkek olacak tamda hissettıgım gibi allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın cok muhtesem bır duygu yüzlerını de net gremedım malesef ıkısıde aynı pozu verdıler yumruk yapıp yuzlerını kapattılar nazlı benım kuzucuklar bu arada şeker yüklemesıde sınırda çıktı malesef tatlıya veda etme zamanı..
gözün aydın,şeker yüklemesi erken yapılmış haftana göre sanki bende ay sonu yaptırıcam bakalım

Maşallah hadi gecmis olsun.. biraz tatliyi azalt yeterli.. hem kilo kontrolu icin de sart.. kisa bir sure hem ;)

Gunaydiiiiin
kizlar gece uyurken de ayaklarinizi azcik yukari kaldirin. Doktorum yan yatarken iki ayaginin arasina yastik koy dondukce de degistir dedi.. sabaha şişlik baya iniyo..
ya onu da yapıyorum ama eski hallerine dönmüyolar artık :(
tombik olduk ondan mı acep

Back
X