- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Tuz durumun nasil?? Ben hic azaltmadim mesela.. hala cok tuz tüketiyorum.. biraz azlatsam iyi olacak ama..ya onu da yapıyorum ama eski hallerine dönmüyolar artık
tombik olduk ondan mı acep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuz durumun nasil?? Ben hic azaltmadim mesela.. hala cok tuz tüketiyorum.. biraz azlatsam iyi olacak ama..ya onu da yapıyorum ama eski hallerine dönmüyolar artık
tombik olduk ondan mı acep
kizlar gec hissettik diyorsunuz ya kacinci hftaydi hisseettiginizdeSeninle ÇOĞU şeyimiz benziyor canımhatırlarsan önce de geç hareket hissettiğimizden konuşmuştuk
bak şimdi de kızlarımız olacağını öğrendik
![]()
Göbek bağı düşene kadar yıkanmıyor demişti doğuma hazırlık kursunda ebe. O da yaklaşık 10 gün ama siliniyor.Ya benim okudukca kafam karışıyor.. bu yazinin da sonunda ( bir iki yazida daha karsilastim) bebegi yikatmiyorlar.. ay pis pis.. hatta bunda aşi da yaptirtmadi üstüne üstlük..
normal doguma kafayi taktim ama benim oglan agzimdan cikacak yakinda..
Benim ebe arkadaşımda söyledi bebeği hemen yıkamayın üzerindeki verniks kazeoza denilen madde bebeği enfeksiyonlara karşı koruyormuş hemde bebeğin cildini güzelleştiriyormuş canım benim kızımda bugün annesinin canına yetti gece lavaboya zor yetiştim istifra ettim sanki midem ağzımdan çıktı çıkacak sabahtan beri evin içinde dolaşıyorum Allah sonumuzu hayır etsin sağ salim hayırlısıyla bir kucağımıza alalımda başka bir şey istemiyorumYa benim okudukca kafam karışıyor.. bu yazinin da sonunda ( bir iki yazida daha karsilastim) bebegi yikatmiyorlar.. ay pis pis.. hatta bunda aşi da yaptirtmadi üstüne üstlük..
normal doguma kafayi taktim ama benim oglan agzimdan cikacak yakinda..
Canım ben ayarladım doktorumu, evet Türk. Hatta çocuk doktoru da Türk. Sezaryen olmama durumu devlet hastanelerinde geçerli aynı buradaki gibi. Ben özel bir hastanede doğum yapacağım. Bir sorun çıkmadığı sürece normal doğum yapmak istiyorum zaten. Onun dışında direk sezaryan da yapıyorlar. Şuan bir arkadaşım orada, aynı doktorda. 8 Haziran da sezaryan olacak mesela. Ultrason da buradaki kadar sık değil ama yine özel olduğu için her gidişte bakıyorlarmış. Anlaşamama derdi olacağını sanmıyorum. Ingilizcem var az buçuk. Zaten yanımda annem ve orada yaşayan bir arkadaşım da olacak. Bu arada evi de ayarladım. Uçak bileti de hazır. 9 Haziran da uçuyorum. Heyecan ve hüzün var biraz tabii. Eşim sadece son 20 gün gelecek, annem de 2 Temmuz da. Atılıyorum bakalım bir maceraya:)Himmm yikatmiyoruz o zaman..Lulinda dogum hikayelerini okurken Amerikada bi bayaninkini okudum aklima sen geldin. 20 haftadan sonra hic ultrasona sokmuyorlarmis. Bu nedenle de bebegin kilosunu falan bilmiyorlar. sezaryen secenek bile degilmis. Cok cok zorda kalinca yapiyorlarmis. Sen napcan yaa?? Ben cok tedirgin oldum senin adina nedense.. doktor falan ayarladin mi?? Turk mu adam?? Derdini anlicak mi senim kuzum?? Ay annen gibi hissettim kendimi
![]()
gözün aydın,şeker yüklemesi erken yapılmış haftana göre sanki bende ay sonu yaptırıcam bakalım
ben 21.haftada falan minik minik hissetmeye başlamıştım canım burdakilre göre baya geçtikizlar gec hissettik diyorsunuz ya kacinci hftaydi hisseettiginizdemarpesa
Canım ben 21. Haftanın BAŞINDA hissettim.kizlar gec hissettik diyorsunuz ya kacinci hftaydi hisseettiginizdemarpesa
Canım sen neden yurt dışında doğum yapmayı tercih ettin?Canım ben ayarladım doktorumu, evet Türk. Hatta çocuk doktoru da Türk. Sezaryen olmama durumu devlet hastanelerinde geçerli aynı buradaki gibi. Ben özel bir hastanede doğum yapacağım. Bir sorun çıkmadığı sürece normal doğum yapmak istiyorum zaten. Onun dışında direk sezaryan da yapıyorlar. Şuan bir arkadaşım orada, aynı doktorda. 8 Haziran da sezaryan olacak mesela. Ultrason da buradaki kadar sık değil ama yine özel olduğu için her gidişte bakıyorlarmış. Anlaşamama derdi olacağını sanmıyorum. Ingilizcem var az buçuk. Zaten yanımda annem ve orada yaşayan bir arkadaşım da olacak. Bu arada evi de ayarladım. Uçak bileti de hazır. 9 Haziran da uçuyorum. Heyecan ve hüzün var biraz tabii. Eşim sadece son 20 gün gelecek, annem de 2 Temmuz da. Atılıyorum bakalım bir maceraya:)
Sen doğumu nerede yapacaksın yeni doktorunla?
Oğlan Amerikan Vatandaşı olsun diye canım. Ben Türk vatandaşlığına hiç sokmayı düşünmüyorum. Ülkenin gidişatı malum. Eğitim sistemindeki sınavlara falan girsin istemiyorum. Amerika da üniversiteler vatandaşlarına %80 indirimli, bazı yerlerde ücretsiz. Ayrıca askere de gitmesi gerekmeyecek. Isterse kendisi Türk vatandaşlığına geçer.Canım sen neden yurt dışında doğum yapmayı tercih ettin?
Benim icin koca bir muamma su an.. 2 ozel hastane 1 ozel klinik 1 de devlet hastanesi. baska secenek yok.. doktorum devletten emekli.. muayenehanede bakiyor.. Onunla devam edip ozel hastaneye gidersem butcem baya sarsilir gibi.. en az 5000 tl. Acıbadem kendi doktoruna gidersem 3000 civari hesap cikariyor. Sgk ile anlasmasi oldugundan.. diger kliniklerle gorusmedim henüz hafta sonu bi dolanicam bakalim. normal dogum konisunda cok gaza geldim.. hep istiyordun zaten ama biraz da icimde korku var..Canım ben ayarladım doktorumu, evet Türk. Hatta çocuk doktoru da Türk. Sezaryen olmama durumu devlet hastanelerinde geçerli aynı buradaki gibi. Ben özel bir hastanede doğum yapacağım. Bir sorun çıkmadığı sürece normal doğum yapmak istiyorum zaten. Onun dışında direk sezaryan da yapıyorlar. Şuan bir arkadaşım orada, aynı doktorda. 8 Haziran da sezaryan olacak mesela. Ultrason da buradaki kadar sık değil ama yine özel olduğu için her gidişte bakıyorlarmış. Anlaşamama derdi olacağını sanmıyorum. Ingilizcem var az buçuk. Zaten yanımda annem ve orada yaşayan bir arkadaşım da olacak. Bu arada evi de ayarladım. Uçak bileti de hazır. 9 Haziran da uçuyorum. Heyecan ve hüzün var biraz tabii. Eşim sadece son 20 gün gelecek, annem de 2 Temmuz da. Atılıyorum bakalım bir maceraya:)
Sen doğumu nerede yapacaksın yeni doktorunla?
Valla ben epiduralle normal doğum istiyorum. Böyle bir nimet varken kullanmamak olmaz. Tabii bazı Şanslı kadınlar var, hastaneye gidip sancısız 7cm açılmış. Onlardan olursam gerek yok tabii:)Benim icin koca bir muamma su an.. 2 ozel hastane 1 ozel klinik 1 de devlet hastanesi. baska secenek yok.. doktorum devletten emekli.. muayenehanede bakiyor.. Onunla devam edip ozel hastaneye gidersem butcem baya sarsilir gibi.. en az 5000 tl. Acıbadem kendi doktoruna gidersem 3000 civari hesap cikariyor. Sgk ile anlasmasi oldugundan.. diger kliniklerle gorusmedim henüz hafta sonu bi dolanicam bakalim. normal dogum konisunda cok gaza geldim.. hep istiyordun zaten ama biraz da icimde korku var..
ablan vardı izmirde sanırım dimi amannn boşver ye iç eğlen kafanı dağıt kocanda evde senin yokluğunda özlesin senikızlaaarr..
yarın izmire gidiyorum bir haftalığına
bakalım kaç kilo alarak döniciiiiimmmm![]()
panik yapma canım bende ne zaman hissetcem diye kendimi yedip hep hatta sağlık ocağındaki hemşire sen hissedemiyosundur demişti.akşamları yemeklerden sonra uzan elini karnına koyarak bekle tatlıda yersen biraz iyi olur.bir hafta içinde muhtemelen hissediceksindir minik minik
o tatli olayini da yaptim tatli yedim sirt ustu uzanip yok deli gbi tum gun onu takip ediyorum. uyuyoken birsey yapiyorsa bilmem ama bn uyanikken yok birseypanik yapma canım bende ne zaman hissetcem diye kendimi yedip hep hatta sağlık ocağındaki hemşire sen hissedemiyosundur demişti.akşamları yemeklerden sonra uzan elini karnına koyarak bekle tatlıda yersen biraz iyi olur.bir hafta içinde muhtemelen hissediceksindir minik minik