• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kizlar gunaydin.
size bi iki sorum var bnm. pit pitlari hissetmeye basladim bi haftadir cok sukur ben ama hep gobek deligimin altinda hatta kasiklarimda hissediyorum sadece bu pit pitlari dalgalanmalari. we gobegiminde sanki alt tarafi daha cok buyuyor ya gobek deligimin ustune gore.
plesantam mi asagidaki bnm dr a da daha 21 haziranda gidicez cok var. ona sormam icin aklima takildi size bir danisayim istedim.

kizlar gunaydin.
size bi iki sorum var bnm. pit pitlari hissetmeye basladim bi haftadir cok sukur ben ama hep gobek deligimin altinda hatta kasiklarimda hissediyorum sadece bu pit pitlari dalgalanmalari. we gobegiminde sanki alt tarafi daha cok buyuyor ya gobek deligimin ustune gore.
plesantam mi asagidaki bnm dr a da daha 21 haziranda gidicez cok var. ona sormam icin aklima takildi size bir danisayim istedim.

Gunaydinlar...
ilk zamanlar ben de hep gobek deligimin altinda hissetmistim. Merak etme gobeginin ustu de buyuyecek hatta bir gun bakacaksin ki top yutmus gibi oldugunu fark edeceksin :)
Kasiklardaki hareket goguslerinin altina kadar cikacak cunku bebisin hizla buyuyecek..

Kizlar bizim 09.30da kontrolumuz var, dun gece misafir vardi uykusuz da kaldim yataga yattigimda iyi hissetmedim kendimi tansiyonumu olctum 7,5 / 3,5
Tuzlu biseyler yiyip uyudum, gece wc kalktim dusuyordum az kalsin basim dondu
sabah olctum 7/4
Bakalim doktorda kac cikacak, dusuk tansiyon iyi diyor doktor hep ama sifira yaklasiyorum sanki :KK53:

Kizlar bizim 09.30da kontrolumuz var, dun gece misafir vardi uykusuz da kaldim yataga yattigimda iyi hissetmedim kendimi tansiyonumu olctum 7,5 / 3,5
sabah olctum 7/4
Bakalim doktorda kac cikacak, dusuk tansiyon iyi diyor doktor hep ama sifira yaklasiyorum sanki :KK53:
Guzel haberlerle gel tatlim. Benim de tansiyonun hep dusuk.. cok tuzlu tuketiyorum. 9/6 falan oluyo.. tuzu azalt dedi doktor bakalim kaclara dusecek..
G gelartikannecim canim pitpitlar asagida basliyo aynen bende de oyle oldu.. simdi kaburgama vuruyo sıpa ;)

sabah olctum 7/4

Günaydın operacim Herkese gunaydin
Hayirlisiyla git hayirli haberlerle gel inşallah. Bende de düşük tansiyon var. 9/5 ama nedense hastaneye gittiğimde normal çıkıyor. Evdeki digital ondan mi bilemedim. Esimin ki normal çıkıyor ama benim ki hep düşük. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rica etsem bir dr danisir misin amniyo sıvısı 6, 5 ya bende bir tavsiyesi olur mu farklı bir hekimin bakış açısı da önemli. Teşekkür ederiz oglusumla teyzesi :anneadayı::KK60:

günaydın kızlar.. .@opera iyi haberlerini bekliyoruz. bakalım bebiş ne kadar olmuş;) benim de cumartesi sabah randevum. özledim veleti yaa

Yorumlarınız ve temennizleriniz için çok teşekkür ederim kızlar..Başka bir doktora daha eko çektirme kararı aldık o bakalım ne diyecek FEHMİ YAZCIOĞLU yla ilgili görüşleri olan var mı ? iyi ilgilendiğini duydum ..Şişli de özel muayenesi varmış..
ben ayrıntılıyı onda yaptırdım, evet gayet ilgili doktor, erkeğin burnunu göremeyince tatlı bişeyler yedirdi merdiven çık gel falan dedi, göremedim diye sepetlemiyor yani, illa görmek istemişti,
medicalpark göztepe hastanesine perşembe günleri geliyo, direk ona gidersen fiyat daha pahalı oluyor sanırım telefonla bilgi alabilirsin,
onun eşi de orda kadın doğum doktoru mehtap yazıcıoğlu, ben ona muayene gidiyordum bi ara 140 tl, hastanenin kendi doktoruna gidip te randevu alırsan fehmi beyden indirimli oluyor, biz ikiz ayrıntılıyı 400 500 e mi ne yaptırmıştık,

dr gidecekler insallah güzel haberlerle gelirler annelerini uzmesin kuzuvullar insallahhhh. ya peki brbrk bakim ürünlerinde ne marka kullancaksiniz o kadar cokki secenek dalin sebamed daha oooo

Herkese günaydın :)
opera opera cım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ..

86umut86 86umut86 benden henüz süt gelmedi canım , senin geldi mi ?

G gelartikannecim bizim ki rahimde paralel yatıyormuş , bacaklar solda başı sağda , o Yüzden ben hep sağımda ve solumda hissettim 19. Haftadan beri , hatta çektiğim ağrıların sebebi yatay durmasıymış Normali senin hissettiğin şekilde olması , benim ki ters :)

Herkese günaydın :)
opera opera cım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ..

86umut86 86umut86 benden henüz süt gelmedi canım , senin geldi mi ?

G gelartikannecim bizim ki rahimde paralel yatıyormuş , bacaklar solda başı sağda , o Yüzden ben hep sağımda ve solumda hissettim 19. Haftadan beri , hatta çektiğim ağrıların sebebi yatay durmasıymış Normali senin hissettiğin şekilde olması , benim ki ters :)

bende de gelmedi arkdaşımda gelmiş bende sizlere sorayım dedim :) ben mi anormalim :)

bende de gelmedi arkdaşımda gelmiş bende sizlere sorayım dedim :) ben mi anormalim :)
Bende de yok.. goguslerin bile yumusak ve normal boyutlarda..
ben emzirme sutyeni alip kullanmaya basladim.. burda bi GeBe magazasi kapatiyor, %50 indirim yapmis, 2 tane L beden aldim.. yumusacik ve cok rahat.. tavsiye ederim..

günaydın kızlar..

gögsünden süt gelen oldu mu ?
benimde gelmedi.benden 10 gün önde olan arkadaşım var onda geliyomuş göğsünden sıvı.bende düşünmüştüm gelmesi lazım mı acaba diye.benim göğüs uçlarım hafif pütür pütür oldu.bi iki haftaya lansinoh göğüs ucu kremi alıp kullanıyım diyorum

Kizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :KK36:
bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan, gulsennnn gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
bizden haberler bu kadar artik 15te bir goruscekmisiz :-)

günaydın kızlar..

gögsünden süt gelen oldu mu ?

Benim 18. Haftada sıvı gelmişti doktora sordum sorun yok hatta sutun çok olur dedi, 20. Haftada falanda kremimsi katı bir sıvı geldi az miktarda içim bi garip oldu şimdi hiç bakmıyorum bile goguslerime ama arada çamaşırımda leke goruyorum

bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan, gulsennnn gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
Gozunaydin acanim masalah oglusuna... Yalniz ben karpuza takildim neden yeme dedi yaaa

Gunaydinlar...
ilk zamanlar ben de hep gobek deligimin altinda hissetmistim. Merak etme gobeginin ustu de buyuyecek hatta bir gun bakacaksin ki top yutmus gibi oldugunu fark edeceksin :)
Kasiklardaki hareket goguslerinin altina kadar cikacak cunku bebisin hizla buyuyecek..
Yine aceleci dawraniyrk ozmn operacim bn :)

Ayy canim gerçekten mi diyorsun yoksa ben hala uykuda miyim biri cimciklesin beni :KK53:çooooooooooooooooookkk teşekkür ederim canim Allah bin kere razi olsun :KK68:ayy bilemedim ben bu doktorlara nediyim. :KK67:
Ayrıca bebiste maşallah kirkbinkere maşallah annesi gayet güzel gidiyor. Çok sevindim :KK74:

Back
X