- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
kızlar bebegin boyunu ölçerken bacak boyunu 7 ile çarpıyorduk ya, bacagın harfli kısaltması neydi?
FL imiş buldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebegin boyunu ölçerken bacak boyunu 7 ile çarpıyorduk ya, bacagın harfli kısaltması neydi?
Yaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.
beraberligi yumusatin artik dedi, napcaz biz simdi![]()
Cok gecmis olsuunnn...Selamlar.. biz yine doktorluk olduksabah gayet guzel kalktim, yürüyerek işe gittim. sonra bi tuhaf hissetmeye basladim. Soguk soguk terleme geldi.. Tansiyon 76/44. Sonra tuvalete gittim ishal olmuşum.. biraz oturdum daha fenalastim. Kusma basladi birden.. doktordayim şimdi.. bagladilar serumu yatıyorum. Bir yandan da size canli yayin yapiyorum
izmir hayallerim suya düşmez inşallah
Selamlar.. biz yine doktorluk olduksabah gayet guzel kalktim, yürüyerek işe gittim. sonra bi tuhaf hissetmeye basladim. Soguk soguk terleme geldi.. Tansiyon 76/44. Sonra tuvalete gittim ishal olmuşum.. biraz oturdum daha fenalastim. Kusma basladi birden.. doktordayim şimdi.. bagladilar serumu yatıyorum. Bir yandan da size canli yayin yapiyorum
Geçmiş olsun canım bebiş biraz dinlenmek istemiş anlaşılan serumdan sonra kendini toparlarsın izmir yolcusu kalmasınSelamlar.. biz yine doktorluk olduksabah gayet guzel kalktim, yürüyerek işe gittim. sonra bi tuhaf hissetmeye basladim. Soguk soguk terleme geldi.. Tansiyon 76/44. Sonra tuvalete gittim ishal olmuşum.. biraz oturdum daha fenalastim. Kusma basladi birden.. doktordayim şimdi.. bagladilar serumu yatıyorum. Bir yandan da size canli yayin yapiyorum
Selamlar.. biz yine doktorluk olduksabah gayet guzel kalktim, yürüyerek işe gittim. sonra bi tuhaf hissetmeye basladim. Soguk soguk terleme geldi.. Tansiyon 76/44. Sonra tuvalete gittim ishal olmuşum.. biraz oturdum daha fenalastim. Kusma basladi birden.. doktordayim şimdi.. bagladilar serumu yatıyorum. Bir yandan da size canli yayin yapiyorum
hiç güleceğim yoktu yaw. gerçekten bu şekilde mi söyledi:) artık daha önceden nasıl yaptığınızı düşündüyse adam![]()
İyi haberlerini bekliyoruz inşallah tatlım. Bebişininde maşallahı var tosun gibi olmuş.selam kızlar,bugün kontrol vardı bizimde ve şeker yüklemesi yapıldı.bi iki saate falan sonuçları alırım.bide tam kan sayımı ve idrar testi yapıldı.hepsinin sonuçlrını birlikte alcam artık.bebeğimiz maşallah iyi 940 gr olmuş duruş bakımından ayakları aşağıdaydı.bakalım test sonuçlarımız nasıl çıkıcak.
asmakilit çok geçmiş olsun.serum kendine getirecektir inşallah seni
![]()
Geçmiş olsun canım yediğim birşey mi dokundu tansiyonun çok düşük dikkat et tek başına fazla dolaşma allah korusun bir yerde düşer sin Rabbim şifa versinSelamlar.. biz yine doktorluk olduksabah gayet guzel kalktim, yürüyerek işe gittim. sonra bi tuhaf hissetmeye basladim. Soguk soguk terleme geldi.. Tansiyon 76/44. Sonra tuvalete gittim ishal olmuşum.. biraz oturdum daha fenalastim. Kusma basladi birden.. doktordayim şimdi.. bagladilar serumu yatıyorum. Bir yandan da size canli yayin yapiyorum
Aman deyim:)günaydın herkesciklere..
hayırlı cumalar..
Lulinda bu gece rüyamda doğum yapıyordun Allah korusun..hatta rüyamda okuyorum burda eşimede diyorum kız amerikada doğum yapacaktı erken geldi bebiş..
yani gece 2 saat bir uyku uyudum onda da senin doğumu gördüm daha da uyuyamadım
Doritoslar intikam alıyor olabilir mi? Şaka bir yana geçmiş olsun canım.Selamlar.. biz yine doktorluk olduksabah gayet guzel kalktim, yürüyerek işe gittim. sonra bi tuhaf hissetmeye basladim. Soguk soguk terleme geldi.. Tansiyon 76/44. Sonra tuvalete gittim ishal olmuşum.. biraz oturdum daha fenalastim. Kusma basladi birden.. doktordayim şimdi.. bagladilar serumu yatıyorum. Bir yandan da size canli yayin yapiyorum
Bu gece bende uykudan bir uyandım ama banyoya zor yetiştim çok kötü istifra ettim daha kendime gelemedim
Odanın fotoğrafını atsana canım.neyse opuydu transferdi tuttu tutmadı, kanamasıydı ikili üçlü testiydi derken üçüncü trimesterdeyiz . Allaha çok şükür. artık bulantıydı ishaldi bunlar da nazar boncuğu olsun diyelim. İsteyen herkes tadar inşallah bu duyguları, gün gelir ikincileri de konuşuruz burdan
akşam itibariyle odamızı da bitirdik çok şükür. bi kaç hafta sonra da doğum çantalarını konuşmaya başlarız![]()
canım çok geçmiş olsun, bence yediğin bir sey dokundu, gerci salgın var havadan bile geciyormuş. Serum candır, bomba gibi yapar seni İzmir'e gidersin merak etme :)
Adam bizi her normal çift gibi düşündü bence, normal gebeler bizim gibi değil ki, ne kadar zaman gecse de normalleşemedik işte, zaten bebelerimiz de aşk cocugu değil, hepsi laboratuvar ortamında el değmeden hazırlandı
Bu arada akşam kocama resti çektim, bu haftasonu bu işi bitiriyoruz, bebeğe zarar vermeyiz merak etme, o kendini kurtaracak kadar büyüdü dedim, cevaba hala gülüyorum:
"tabi canım kocaman oldu, elini uzatsa çeker valla"![]()