• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 90
Bakın bakalım olmuş mu

çok güzel olmuş... güle güle kullansın inşallah.
ben de internet sitesindeki kampanyaya giren penguenli takımı begendim ama kocam düz mobilya olsun 4 yaşında falan cocugun isteğine göre oda yapar dolapları biz kullanırız diyor
bir de sadece yatak ve dolap istiyormuş, bizim misafir yatak odamız var ordaki çift kişilik yatak konseptini bozmadan yatakla dolabı da koyacakmışız
mobilyacıya gidince her sey netleşir nasılsa diye polemiğe girmiyorum :)

Sağolon kızlar. Bi de nüevden ufak bi tekli koltuk beğendim sipariş verdim. Açılınca tek kişilik yatak oluyo. opera opera penguenli takımı ben de çok beğenmiştim bi de kuşlusunu. Haftasonu haberlerinizi bekliyoruz;) Lulinda Lulinda amin cnm hepbirlikte gülelim inşallah bıcırıklarla

Ay maşallah cok guzel olmus.. saglikla büyüsün o odada inşallah. Cok hevesleniyorum ama oda yapamicam gibi simdilik.. besikle idare edip 4, 5 aydan sonra bakicaz artik..

bizde de beşik var ama şimdiden kıyafetler esyalar ortalarda, bir de bez ıvır zıvır eklenince dolap şart. benim amacım beyaz bir dolap almak ama yatak dolap takım uygun bir sey bulursam yatagı da şimdiden alırım.

bizde de beşik var ama şimdiden kıyafetler esyalar ortalarda, bir de bez ıvır zıvır eklenince dolap şart. benim amacım beyaz bir dolap almak ama yatak dolap takım uygun bir sey bulursam yatagı da şimdiden alırım.
5 cekmeceli sifonyer alicam ben de esyalar icin.. uzerini de alt acma yeri yapayim diyorum..

Gunaydin kizlar..
ruyamda ablam da hamileymis ve ablam babam ben bir haftaligina amerikaya gidiyormusuz. Ayni ucakla Lulinda Lulinda ve annesi de geliyorlarmis lulinda dogum yapana kadar kalacakmis tabi.
sonra ablam vazgeciyor gelmekten, lulinda da vazgeciyor, ben o kadar uzakta olmak istemiyorum diyor. Babam da ablani yalniz birakmayim diyor ve ben inat edip tek basima biniyorum ucaga. Belki de bu ucak dusecek diyorum icimden de.
gercek hayatta asla yapmayacagim bir sey ama ruya iste :KK34:

senin tek mi ikiz mi, ikizse bir ay daha zor çalışırsın ,
haziranda çalışayım bi hafta daha demiştim ama bu hafta artık iyice ağırlaşınca iyiki doktor izin vermedi de bu hafta izne çıkıyorum diyorum içimden, bana ve çocuklara hem eziyet olcaktı ama büyük bi risk almış olcaktım,
en iyisi evde son bir ay yatmak
Benimde ikiz canım Doktorum bana yasaklamadı ama bende kendimin ağırlaştığını hissediyorum doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarmak için mecburum ama :((

Gunaydin kizlar..
ruyamda ablam da hamileymis ve ablam babam ben bir haftaligina amerikaya gidiyormusuz. Ayni ucakla Lulinda Lulinda ve annesi de geliyorlarmis lulinda dogum yapana kadar kalacakmis tabi.
sonra ablam vazgeciyor gelmekten, lulinda da vazgeciyor, ben o kadar uzakta olmak istemiyorum diyor. Babam da ablani yalniz birakmayim diyor ve ben inat edip tek basima biniyorum ucaga. Belki de bu ucak dusecek diyorum icimden de.
Hayır olsun..
yaz geldi ya, totolar hep açıkta :D

Gunaydin kizlar..
abuk rüya tirimesterine hoşgeldiniz :-)Allah hayir etsin..
ogluma hamileyeken gördüğüm aldatmali ruyalarim dün gece başladı. .ee tabi adami dün reddedince..rüyamda her zamanki gibi sarisin bir rus hatunla kocami gördüm :KK11: bunlar pek samimi..bide kocam kariyi övüp durmazmi bana..sabah zor uyandim inanki..bide cattim adama..tövbe tovbe diye diye gitti..:KK48:

Arkadaşım rüyalar bi de gerçekçi oluyo ki sorma. Geçen rüyamda bi kızla yazıştığını gördüm gece uyandım sabaha kadar sinirimden uyuyamadım az kalsın tokadı basacaktım. :KK67: Ahh şu hamilelik ne kadar hassasız :KK70:

abuk rüya tirimesterine hoşgeldiniz :-)Allah hayir etsin..
ogluma hamileyeken gördüğüm aldatmali ruyalarim dün gece başladı. .ee tabi adami dün reddedince..rüyamda her zamanki gibi sarisin bir rus hatunla kocami gördüm :KK11: bunlar pek samimi..bide kocam kariyi övüp durmazmi bana..sabah zor uyandim inanki..bide cattim adama..tövbe tovbe diye diye gitti..:KK48:

Hahahahhaaa :KK70:
Ben de durum tam tersi ya surekli kocami aldattigimi goruyorum hatta hamileyken neler yapiyorum dogunca cocugumun yuzune nasil bakarim diye kendimi sucluyorum.

Back
X