• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benim gece uykum çok derin sabah 7 ye kadar uyanamıyorum tuvalet için. O zamanda karnım taş gibi oluyo sancı yapıyo. Transfer sonrası dayanamadım yarım saatte 3 kez tuvalete kalkmıştım. Hemşire kalkmim diye altıma sürgü vermişti yapamadım dedim çatlayacam bırakın beni :KK70: bu yüzden tutmayacak diye ne korku yaşadım Rabbime şükürler olsun bu günleride gördük.

valla o konuda ben de çok kararsızdım ama şu anki kararım bebeği ilk günden itibaren odasında yatırmak. yanına minik bir açılan tek kişilik koltuk siparişi verdim. olmadı ben yanında yatarım. zaten yatağımda da yatsam 5 adımda yanındayım. şimdi bir de yatak odama beşik almak istemiyorum. üç beş ay sonra boşa çıkacak nereye koyacağımı şaşırıcam. zaten evde fazla eşyaya tahammülüm yok :) bakalım bikaç gün denerim, baktık olmuyor ufak ucuz yollu bir beşik ayarlarız herhalde.

bir de ben başta yiğitlik yapıp eşime" ben bu çocuğu 2 yıl bekledim, kimsenin hiçbirşeyini kullanmak istemiyorum, herşeyi özenerek kendim almak istiyorum" dedim. o zamanlar görümcem elinde ne varsa bana vermekte ısrarcıydı (yatak, bebek arabası, tulumlar...vs.) :KK66: eşim de sağolsun sen nasıl istersen öyle olsun, içine sinsin dedi. tabii sonrasında beşik vermek isteyen arkadaşlarımın da böylelikle önünü kapamış oldum:)
kararsızlığın sipariş vererek şuanlık son bulmuş gibi :) ben takım almayı düşünmüyorum.dolabını büyük bir dolap düşünüyorum 4-5 kapılı yani bebek dolabı olmıcak.belki bide normal şifonyer alırım diye düşündüm.koyacağımız odada tekli bir baza var onu kaldırmıcam.bebeğin odası benimde yatak odama yakın olacak ama yinede bizim odamızda durması daha mı iyi diye düşünüyorum.eğer ki bizim odamızda durması için beşik alırsam 6-7 ay olana kadar dediğin gibi kullanılcak sonra kalabalık olcak.oturduğumuz evdende önümüzdeki sene çıkmayı düşünüyoruz planlarımız uyarsa,ozamn kendi evimizde yatağını alırım diye düşündüm ama işte hala o konuda net değilim.bu ay içinde artık bi karar verip uygulama aşamasına geçmem gerekicek.sen yiğitlik yapmışsın kimseden birşey kullanmak istemiyorum demişsin,bana öyle bir teklifle gelen olmadı :)

Benim gece uykum çok derin sabah 7 ye kadar uyanamıyorum tuvalet için. O zamanda karnım taş gibi oluyo sancı yapıyo. Transfer sonrası dayanamadım yarım saatte 3 kez tuvalete kalkmıştım. Hemşire kalkmim diye altıma sürgü vermişti yapamadım dedim çatlayacam bırakın beni :KK70: bu yüzden tutmayacak diye ne korku yaşadım Rabbime şükürler olsun bu günleride gördük.
Bunu okuyunca aklima transferimdeki tuvalet maceram geldi. ;) Hastanede 3 kere tuvalete gitmeme ragmen eve giderken arabada okadar sıkıstımki anlatamam bide trafik olcak gibi degil catlicam esim hemen yol ustundeki avm ye girdi mecburen bide tuvalet girdigim kapidan baya uzaktaymis yuru allah yuru daha 1 saat olmus tranfer olali dedik tamam yaa tutmicak kesin okadar yurudum falan ama iste rabbim,nasip edince bugunlere geldik cok sukur

Bana da ordek verdi hastabakici sagolsun.. bi yandan muhabbet ettik bi yandan yaptim.. kadin bi ara bitti mi dedi.. ben hala yapiyordum.. hayatimda hic bu kadar uzun işememiştim :D

Kizlar bugun butun gun mobilya baktik maskoda. Once newjoya baktik, internetteki indirimli urunleri bitmis hep, @gypsy84 un aldigi modeli gorduk ama ben daha sade bir sey istiyordum. Diger magazalara baktik, urumler ve fiyatlar hep ayni. Mdf olup kursun icermeyen boya ile boyanmis urunler cok kokuyordu, havalansa da beklese de koku rahatsiz etti bizi. Suntalem bebek icin daha saglikliymis, boyasi yok ama daha dayaniksiz. 4 saatin sonunda 2900 tl.ye suntalem bir takim aldik, ben sadeligini cok begendim. Urun de su:
http://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/teddy

sonta mall of istanbula gittik orada mothercare e girdik ne gorelim, bir indirime girmis bebek odalari. Buyuyen ozellikte olmayan karyola (buyuyen karyolanin yaninda da cekmeceler var cok kullanisli), daha kucuk bir dolap ve sifonyer 2000 tl
yatagi da 300 tl. Malzeme de ahsap yani mdf ve sunta degil.

kisacasi mothercare hem malzemesi daha guzel hem daha ucuz ama bizim aldigimiz da daha estetik, hem daha buyuk hem de daha kullanisli. Acaba iade edip mothercareden mi alsak yoksa bu aldigimiz iyi mi cok arada kaldim coooooookkk o_O

ayrica @gelartikannecim dedigin yontemi deniycem umarim ise yarar.
Operacığım odanız çok güzelmiş güle güle kullanın

Bana da ordek verdi hastabakici sagolsun.. bi yandan muhabbet ettik bi yandan yaptim.. kadin bi ara bitti mi dedi.. ben hala yapiyordum.. hayatimda hic bu kadar uzun işememiştim :KK70:
Bravo valla ben o kadar uğraştım yapamadım kadın perdeleri çekti kendini banyonda gibi rahat hisset diyo ama bende tık yok ağlamaya başlıyodumki kalkmama izin vermişlerdi hey gidi ne günlerdi sonuc bekle, kalp atışlarını bekle, tarama testlerini bekle, ayrıntılıyı bekle, şeker testini bekle derken şimdide hayırlısıyla doğumu bekliyoruz.

ayy Embriyolarimi fotografi benimde var hatta bizim embriyolarimiz dondurulmustu biz onlari baska bi hastaneden medical parka tasidik ozel bi sogutucu icinde termos gibi ozaman esime demistim onun elindeydi dur bi fotograf cekiyim eger cocuklarmz olursa gosteririz hatira bakin sizi boyle tasimistik diye:KK70::KK70: sacmalama deyip cektirmemisti oda tuhh keske cekseymisim hatira olurdu :KK70:

Fotoğraflar falan ohooo benim aklıma hiç gelmedi anca hastane bilekliğimi saklıyorum. Ben Bebek albümüne usg fotoğraflarıyla başlamayı düşünürken siz transfer fotolarınızı koyarsınız artık :KK39:

Gebelik testini de sakliyordun ama bozulmus.. bi tuhaf olmus rengi.. attim ben de..zaten oglan bebesi de pek merakli olmayacaktir.. amaan anneeee der.. kız olsa duygusal olur da oglan sallamaz gibi geliyo bana..

noluyo burda.. her sey saklanmış bakıyorum :)
ben de gebelik testini saklamıştım o da kaç gün sonra yapmıştık sırf çift çizgiyi görebilelim diye ama bozulmuş mudur bilmem cekmecelerden birinde..

Kizlar aksamdan beri sekermalzemecisi.com diye bir siteyi inceliyorum. Cok ucuz.. bi goz atin derim. Hani dogumda dagitilacak hatiraliklar icin..
bi de karar veremedim, baby shower da bebekli anahtarlik mi vereyim, seramik kucuk kutu mu??

Kizlar aksamdan beri sekermalzemecisi.com diye bir siteyi inceliyorum. Cok ucuz.. bi goz atin derim. Hani dogumda dagitilacak hatiraliklar icin..
bi de karar veremedim, baby shower da bebekli anahtarlik mi vereyim, seramik kucuk kutu mu??

bence anahtarlık ver, daha kullanışlı ;)

Ayyy asmalimescit ne yaaa :KK48: parmagim bi alttakine kaymis asmakilit asmakilit cim bencede anahtarlik buarada yarin 4de kontrolumuz var bebisler ne alemde bakalim :KK19:

Eve yeni geldim. Kızkıza bir akşam geçirdik, özlemişim. Son alemlerde sekmeleri yaşayayım dedim:)

Herkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedim :KK48:ekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın :KK68:

Herkese merhaba arkadaşlar. Beni hatirlayanlar olur heralde diye buraya da yazayım dedim :KK48:ekim kasim topiginin ilk hamişiydim. Çok şükür Rabbime 2 gün önce oğlumu kucağıma aldım. Biraz sabırsız davrandı bizim prens ama çok şükür iyiyiz. Anlatılamaz bir duygu kızlar. Rabbim hepinize önce vakitli sonra da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiyle kalın :KK68:
Bak sen acaleciye.. hayirli ugurlu olsun canim.. Rabbim saglik sihhat versin.. sansli, bereketli, uzun ömürlü olsun inşallah..
normal dogum mu oldu, sezaryen mi?? Dogum hikayeni paylasir misin??

Back
X