• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Heyecandandir o, sekerden degildir.. benim de başım çalıyor şu an.. is yerinde birini cok fena paraladim.. cok sinirliyim ve sakinlesemiyorum.. saçını başını yolsam ferahlicam.. ama olmuyo.. bi işi cozmekten aciz, iş satmaya çalışan insanlara sinir oluyorum.. neyse ki kamuda ucretsiz izin 2 sene.. inşallah hepsini kullanip bitmesine yakin yine hamile kalicam.. sonra yine.. önümüzdeki 7 sene işe donmeyi planlamiyorum..
iş yeri stresi fena gerçekten ya benmki özel sektör.6 aydır yanımda bi arkadaş daha vardı ona öğretmiştim ıvır zıvırları,dün işten çıkardılar nası olcak hiç bilmiyorum.ben 32den sonra çalışmak istiyorum doktorum bi sakınca görmezse ama şuandan kesin birşey diyemem tabi.çok kötü olmazsam 36da izne çıkmak istiyorum

Teşekkür ederim canım Rabbim sana da yavruna sağlıcakla kavusmayi nasip etsin. Erken doğma ihtimali yoktu hiç. Herşey normaldi. Birdenbire suyum geldi. Hani zamanla azaliyo olsaydı doktor derdi belki ama hiçbir belirtisi yoktu erken geleceğinin. Sürpriz yaptı bizimki :KK48:
Canim sütün hemen geldi ki cok merak ettim.. benim en büyük korkum o.. ya sütüm gelmezse.. maşallah 2 gunde ayaklanmissin, bas agrisi bel agrisi falan oldu mu??

Biz de kontrolden geldik. Suyu, başı kıçı normal:) Kafa sol altta, bacaklar sağ üstte. Kilosu 1650 olmuş, boyu da 42cm. Pazartesi tekrar gideceğim. Nst ve alttan muayene için.
Tansiyonum biraz yüksek çıktı. 13/7 Tuzu kes, ayakları yukarı kaldırma dedi hemşire.

Gunaydinlar.. Lulinda Lulinda mutlu ve saglikli bir omur dilerim ailenle insalah... gulsennnn gulsennnn bende hic balik yemedim hamile kaldimdan beri et de yeni basladm yemege doktorm ille balik ye demedi ama et mutlaka yemelisn dedi artik son zamanlar hayirlisiyla bi kurtulsak yatamiyorm geceleri yaa donup duruyorm bi kac parca daha giysi alip bebislere yikayip utuleyip cantami hazirlayin yavastan diyorm nolur nolmaz..

canim elimden geldigince tavuk eti yiyiyorum etide iki haftada bir yiyebiliyorum. geceleri bende soluma mumkunu yok donemiyorum saga donuyorum ama rahatta yatamiyorum surekli kipirdiyor bebegim. sirtustude bir yere kadar uyunuyor. neyse artik az kaldi 10-12 derken 30haftalik olduk cok sukur. elbiselerimiz tamamdir :) sadece banyo setimiz kaldi onu alicaz. yavas yavas cantaya koycaklarimizi hastaneden ogrenmek lazim

Canlar yarin da bizim kontrolumuz var lütfen dualarinizi eksik etmeyin anneler. Dilerim çok güzel haberlerle gelirim şu iki hafta boyunca sütümü balla içtim yumurtami yedim öğle yemeklerimi yedim ve portakal limon ve havuçlu meyve suyumu içtim. Akşam yemeğinden sonra ballı muzumu yedim. Meyve ayrıca yedim 2 litre suyumu içtim. Dünde badem ve cevize başladim. İnanın kızlar badem ve ceviz de yiyince bebeğim coştu gece bile uyanacak derecede tekme atıyor annesine tam göğsümun biraz altinda. Sizce eksik birsey var mi şu da olsa dediğiniz onerilere daima açığım hem kilo alsin istiyorum olur ya erken dogarsa ele avuca gelsin enazindan hemde geriden gelen 4 günü kapatmak istiyorum
Oynaması çoğaldıysa korkma suyun artmaya başlamıştır allahın izniyle hiçbirşey olmayacak merak etme allaha emanet o canım benim

Biz de kontrolden geldik. Suyu, başı kıçı normal:) Kafa sol altta, bacaklar sağ üstte. Kilosu 1650 olmuş, boyu da 42cm. Pazartesi tekrar gideceğim. Nst ve alttan muayene için.
Tansiyonum biraz yüksek çıktı. 13/7 Tuzu kes, ayakları yukarı kaldırma dedi hemşire.
cnm masallah kirkbinkere. bizim de yarin insallah.
burda ortaligi sel goturuyor derler ya aynen oyle saganak yagiyor ve simsekli :)
yarin da boyleymis hava.kara kara dusunuyorum nasil gidicez diye

cnm masallah kirkbinkere. bizim de yarin insallah.
burda ortaligi sel goturuyor derler ya aynen oyle saganak yagiyor ve simsekli :)
yarin da boyleymis hava.kara kara dusunuyorum nasil gidicez diye
Ben de yakalandım yağmura. Kontrolden çıkıp Ortaköy e gittim. Nazar boncuklu bilezikler alayım diye. Bir patladı. Biraz önce geldim eve. Dışarsı felaket. Bahçedeki yavru kedileri toplayacağım birazdan çıkıp kuru yere:)

Ohh masalah tabi tek olunca yayiliyolar tabi basi biyerde kici biyerde benimkiler sıkısmıstir gariplerim:KK4:

Oynaması çoğaldıysa korkma suyun artmaya başlamıştır allahın izniyle hiçbirşey olmayacak merak etme allaha emanet o canım benim

ayy canim benim insallah yarin hayirli haberlerle gelirim bu 30.haftadan sonra bebek yarim litre idrar yapiyormus :) umarim yuvasina suolur. sagol sekerim :KK15::KK200:

Günaydın kızlar,
Bir yaş daha alarak uyandım bu sabah. Kutlayan herkese teşekkür ederim. Bugün son kontrolümüz var bizim de. 11.30 da. Uçabilir raporu alacağım. Şaka maka 4 gün kaldı gitmeme. Yavaştan heyecan bastı:)
Lulinda Lulinda doğum günün kutlu olsun esinle ve oğlunla nice mutlu yıllara canım sana birşey diye çektim unuttum kaç gündür uçak diyince aklıma geldi haberlerde dinledim çocuklarına amerikada doğuranlar tekrar türk vatandaşlığına geçmek için uğraşıyorlarmış Amerika yeni vergiler getiriyormuş ekonomik kriz yüzünden vergiler çok ağır olacakmış birde sen kendin bak istersen o gün haberlerde dinledim

Lulinda Lulinda doğum günün kutlu olsun esinle ve oğlunla nice mutlu yıllara canım sana birşey diye çektim unuttum kaç gündür uçak diyince aklıma geldi haberlerde dinledim çocuklarına amerikada doğuranlar tekrar türk vatandaşlığına geçmek için uğraşıyorlarmış Amerika yeni vergiler getiriyormuş ekonomik kriz yüzünden vergiler çok ağır olacakmış birde sen kendin bak istersen o gün haberlerde dinledim
Teşekkürler canım. Okudum o haberi. Biraz abartılı bir haber. Zaten vergi vardı. %33 ten 39 çıkmış oran. Bir de çocuk 18 yaşına geldiğinde kalan miras ve aile şirketi hisselerinden vergi verecek eğer Amerika da yaşamıyorsa. Hani Koç-Sabancı olsam ciddi sorun da. Bizimkinde öğle birşey olmayacağı için sıkıntı yok:) Çok varlıklı aileler için yüksek o rakamlar.
Zaten isterse çıksın 18 ine geldiğinde kendi bilir:)

Bizde kontrolden geldik 15 temmuz doğum kızım 1817gr 43cm olmuş iltihap için monurol verdi pazartesi kültür sonucuna göre tedaviye karar veririz dedi

Bizde kontrolden geldik 15 temmuz doğum kızım 1817gr 43cm olmuş iltihap için monurol verdi pazartesi kültür sonucuna göre tedaviye karar veririz dedi
15 temmuz sezeryana mi gircen hayirlisi olsun insallah canim banada monurol verdi onu gece yatmadan idrarini yap sonra ic gece idrarini tut hemen kalkma wc ye dedi yanina ek olarak antibiyotik verdi ama onu birkere ictim daha da icmedim kirec gibi kokusu vardi. ise yariyor monurol kasinti ve yanma hissini gideriyor zaten 1 kullanimlik

Maşallah tosuncuk seninki annesi. Ilk sen doğum yapacaksın sanırım. Hayırlısıyla gelsin.

Back
X