• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benim doktorum ozel muayenehanede hizmet verdigi icin rapor veremiyor.. bu yuzden devlete geldim.
@sgmk canim calisiyorsan eger 32. Haftanin sonunda rapor aliyorsun. Bu raporla calismak istersen calisabilir, dogum iznine cikmak isterse calisamaz yaziyo.. ozelden alirsan sgkdan onaylatman gerekiyor sanirim. Yok devletten alirsan gerek olmuyo onaya diye biliyorum.

Kizlar zkamilse peritanolojiye gittim bu sefer su oranı 14cm çıktı doktor çok iyi dedi yeşil alandan yani riskli gebelikten çıkardı beni . Ben anlamadım hemen nasıl degisti Rabbimin takdiri çok şükür. Ozelde ctesi kilosu 1350 devlette bugun 1522 çıktı. Ozel doktorum da makinadan makinaya ffarklılık gösterebilir dedi. Neyse çok şükür atlattim. Darısı tüm kardeslerimin başına muuucckkk

gulsennnn gulsennnn hadi gözün aydin canim bende izne cikti güya evde badana heryer dandini anama gelim dedim oda temizlikci almis burdada oturmaya yer yok ise gidesim geldi vallah ya

Gunaydin herkese iyi haftalar.. gelisimcii gelisimcii arkadas napti acaba merak ettim degeri yukseldimi yazmadi da...
Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen

Günaydın canım. 151 çıktı değerim doktor düşebilirde değerin bilemem dedi yarın asıl test günüm bakalım kaç çıkıcak. Hamilelerin Duası kabul olurmuş kızlar dua edin lütfen

ayy bu dr larda masallah güzel artmis iste bende 6. gün yaptırmıştım ilk 27 ydi o zaman bile var gebelik dikkat et hareketlerine demisti var Allahin izniyle sen varmis gibi davran emanetine canım dikkat et hareketlerine

gulsennnn gulsennnn hadi gözün aydin canim bende izne cikti güya evde badana heryer dandini anama gelim dedim oda temizlikci almis burdada oturmaya yer yok ise gidesim geldi vallah ya

Sagol canım valla izne cikmakla çok iyi yapmışsın. Bol bol uzat bacakları keyfine bak. Ben 1senedir sınırsız izindeyim çalışmayı çok özledim ama. Tekrar calismayi çok istiyorum. Bebeğim ele avuca gelsin hele :)
Badana kokusundan uzak dur canim son haftalarimizi güzel geçirelim inşallah.

Ya ben böyle ümitsiz konuşan bir doktor daha görmedim. Neguzel artıyor işte. Maşallah canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah

Kizlar gecen hawuzluhana gittigimde begemdm bu arka tarafta duran kapi susunu ins 30 . Haftalara ulasayim yaptiricam Allahim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin ins hepimize. Size de fikir olsun diye gostermek istedim. On taraftaki de kutusu we tepsisi. Birseyler dagitirkn bebis icin gelen misafirlere kullanilip sonrasonda odasinda kullanabilirsiniz dedi satici.

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-06-18-56-37.webp
    Screenshot_2015-06-06-18-56-37.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar zkamilse peritanolojiye gittim bu sefer su oranı 14cm çıktı doktor çok iyi dedi yeşil alandan yani riskli gebelikten çıkardı beni . Ben anlamadım hemen nasıl degisti Rabbimin takdiri çok şükür. Ozelde ctesi kilosu 1350 devlette bugun 1522 çıktı. Ozel doktorum da makinadan makinaya ffarklılık gösterebilir dedi. Neyse çok şükür atlattim. Darısı tüm kardeslerimin başına muuucckkk
Bacım hadi gözün aydın yediklerin yaramış kuzucuğuna inan çok sevindim.

Canım bence doktorun senin sabırsızlığına kızıp gıcıklık yapmış değerlerin gayet iyi çok da güzel yükselmiş inşallah keseyi görür kalp atışlarını dinlersin. O ilk kalp sesleri nasıl mutlu ediyor inanamazsın ben ağlamıştım Rabbim sanada bu güzel duyguları nasip eder inşallah.

ayy bu dr larda masallah güzel artmis iste bende 6. gün yaptırmıştım ilk 27 ydi o zaman bile var gebelik dikkat et hareketlerine demisti var Allahin izniyle sen varmis gibi davran emanetine canım dikkat et hareketlerine
Teşekür ederim canım Allah razı olsun zaten dikkat ediyorum her hareketime ilaçlarıma yediklerime allahım ol dedikten sonra herşey boş

Canım bence doktorun senin sabırsızlığına kızıp gıcıklık yapmış değerlerin gayet iyi çok da güzel yükselmiş inşallah keseyi görür kalp atışlarını dinlersin. O ilk kalp sesleri nasıl mutlu ediyor inanamazsın ben ağlamıştım Rabbim sanada bu güzel duyguları nasip eder inşallah.
Olabilir canım. Inşallah dahada yükselir internetten okuyorum Düşen değerleri diyorum allahım ne olur benim ki düşmesin. Eminim ki çok güzel duygulardır allahım isteyen herkeze yaşatır inşallah

canım çok sevindim hadi gözün aydın inşallah sonuna kadarda böyle gider.
gelisimcii gelisimcii değerin gayet güzel artmış merak etme doktorun biraz karamsar konuşmuş yoksa gayette iyi bir değer inşallah düşmicek dahada çıkıcak kese ve kalp atışıda olcak hayırlısıyla

gelisimcii gelisimcii değerin gayet güzel artmış merak etme doktorun biraz karamsar konuşmuş yoksa gayette iyi bir değer inşallah düşmicek dahada çıkıcak kese ve kalp atışıda olcak hayırlısıyla
Teşekür ederim canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olucak

Sağol canimmmm Allah razi olsun böyle hep güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Amin canim inşallah
Diğer arkadaşlar da güzel haberlerle gelirler inşallah

Back
X