• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ayyyy ne cici seyler bunlaarr..
biberonun icindekiler ne, seker gibi bir sey mi? Ben magnet mi alsam ne alsam bilemedim. Cikolata mi versem yesinler gecsin, herkesin dolabi magnet deposu olmus durumda :KK66:
Biberonun içindekiler dağıtacağım biberonlar o dışı eve gelince fark ettik kumbaraymış bunları hastane ve eve gelenlere vereceğim ayrıca çikolata vericem hayırlısı olsuna gelenlere bu arada Komşum kurabiye yapacak yeterli olur herhalde mevlütün biberon şekerleri farklı

Biz çıktık doktordan. 10 gun ilerdeyiz. 2368 gr olmuşuz.. parmagimizi emiyoruz :KK70: kocaman dudaklarimiz var bi de.. onun disinda 3 haftada 1 kilo aldigimiz icin tebrik edildik.. her sey yolunda.. bacak agrilari icin yapacak bir sey yokmuş.. Çekicez mecbuuuuur.. bundan sonra 2 haftada 1 kontrol ve nst.. bebegin can sıkıntısını olcecekmis.. cok sıkılıyorsa cikaracakmis..
G gelartikannecim tatlim bi arkadasim var okul müdürü aksam veya en gec pazartesi sorup öğrenebilirim.
Olur tatlim cok sewinirim :)
Yaa yirim bn onu annesi kocaman olmus masallah ♡sanada masallah cnm uc hftada bi kilo supersin bnce dondurmayi hakettin :)

image.webp image.webp image.webp image.webp Merhabalarrrr!!
Ozledim sizleri:) Dun doktorumuzla tanistik. Cok seker, civil civil bir adam. Arkadas gibi yaklasiyor. 1 saat konustuk. Hersey yolunda. Ali bey 1850gr olmus. Cok saglikli bir bebek dedi. Normal dogum icin bir engel gorunmuyor simdilik. Hala kafa asagida.
Hergun 5-6 km yuruyorum. Aksam 21.30 gibi pert yataga. Resmen uyumayi ozlemisim. Ters saat ise yaradi. Sabah 7 de kalkiyorum.
Toplam 10 kilo almisim bu arada ama istahim pek yok. Odem herhalde. Elim ayagim davul gibi. Gun icinde kasilmalarim artti ama normalmis. Bebek hareketleri daha fazla artik. Bazen canimi yakiyor.
Benden havadisler boyle. Herkes de iyiymis geriye donuk okudum. Cok sevindim. Opucukler

asmakilit asmakilit maşallah küçük bey bizikilere abilik edecek doğum muhabbetine az kaldı.
gucci85 gucci85 geçmiş olsun benim sırt ve bel ağrılarım çok şimdi bile kıvranıyorum doktor olabilir dediği için önemsemedim. Eşime masaj yaptırıyorum biraz hafifliyo. Ama sanırım senin durum ciddi inşallah bi daha yaşamazsın korkutmaz seni ufaklık
esilaecrin esilaecrin bacım dualarımız seninle hiçbirimiz bu günlere klay gelmedik her bebek kıymetli ama bizim gibi hamile kalanlar için çok daha kıymetli. Yaşadığın sıkıntıyı anlayabiliyorum benimkide biraz haftasına göre geriden geliyordu çok üzüldüm doktorm şakaya vurarak sen zaten minyon tiplisin basketçi gibi kocaman bişey bekleme dedi. Erken doğum ihtimali aklına gelmesin gerekirse hastanede yatırırlar serumla falan beslerler zamanında doğum yaparsın. Bu saatten sonra bebeğin dogsa bile yaşayacaktır. Kilosuna takılma görümcemin kızı doğduğunda kumanda kadardı 10 gün geriden geliyordu çok hızlı büyüdü ve kilo aldı. Senin sevgin ve sütün onu hayatta tutacaktır. Biz burda kardeşten öte olduk bu nedenle dualarımız içten ve samimi Rabbim kabul edecektir. Onun dergahı ümitsizlik kapısı değildir. Hepimizi O'na emanet ediyorum.

Canım benimde kese için vajinal yapılmıştı kalp atışı için normal bir sorun olmadı çok şükür
Teşekür ederim canım bugun bir arkadaş anlattı onun çevresinde bir kaç kişi vajinal ultrason sonrası kanaması olmuş düşük yapmış hastahnede falan yatmışlar

opera opera canım ben clinartra yaptırdım. Bugun başka bi arkadaş bahsetti onun Çevresinde olmuş öyle durumlar öyle bir tehlike varsa doktorda bunu göze almaz diye düşünüyorum ama kafamı karıştırdı

QUOTE="sesep 26, post: 41372636, memb et7234"]Çok güzel bunlar güle güle kullanın araba olan sepetmi canım çok şirin[/QUOTE]

evet cnm sepethastanede kurabiye falan dagitmak icin

opera opera inşallah canim.. her ayını kutlariz biz bu gidişle.. zor kavuştuk ya.. senin komsular da kırkı çıkınca Mevlüdünü okuturlar ;)

kizlar ya kasilma denilen şey nasil bisi bebek sanki.bi tarafa toplaniyo gibi tumsek oluyo bi taraf omu bu ara cok sik.olmaya basladi bende bebeğim harekwt wsiyo diye seviniyodum ama

kizlar ya kasilma denilen şey nasil bisi bebek sanki.bi tarafa toplaniyo gibi tumsek oluyo bi taraf omu bu ara cok sik.olmaya basladi bende bebeğim harekwt wsiyo diye seviniyodum ama
Tüm karnın taş gibi ya da tahta yüzeyi gibi sertleşiyor . Bi tarafta toplanma gibi değil de tüm karnında oluyor o toplanma . Bi tarafta oluyorsa o tamamen Bebeğin hareketi oluyormus , kasılma değilmiş . Sevinmekte haklısın yani :)

Kizlar selam, iyi pazarlar..
dun bebek odasi geldi, oncesinde o odadan bazi esyalari bizim odaya tasidik ama ben esya falan tasimadim sadece elektrik supurgesini kullandim. Sonra pazara gittik hizlica alip ciktik, yemek yaptim falan. Bir de bacaklarimda uc bes tuy vardi makineyle egilip aldim onlari, o ara 10 dk falan egildim. Sonra da banyo yapip 5 parca utu yaptim. Hepsini ayrintili yazdim yani anormal bir yorgunluk olmadigini anlayin diye ama sabahi sabah ettim. Kasilmalar korkuttu beni, zaten utuye baslarken vardi keske yatsaydim o ara. Acile gidecektim nerdeyse, dun de konusmustuk ya hep, 1 saat gecmzse dogum basliyor olabilirmis..
sabaha karsi 6 gibi azaldi kasilmalar ama psikolojim bozuldu resmen, dogum olsa hicbir seyim hazir degil, yikamadim bile hicbir seyi :KK43:

Benimde sabah görümcem rahatsiz soylemistimdaha oncede aksam kotulesmis iyice sabah eşim apar topar gittiler sabah biraz korktum galiba kasik bel agrim oldu su an bile hafiflede var arada kiz icerde toplaniyo artik böyle agrili sizili devam etcez galiba bu yola

Benimde sabah görümcem rahatsiz soylemistimdaha oncede aksam kotulesmis iyice sabah eşim apar topar gittiler sabah biraz korktum galiba kasik bel agrim oldu su an bile hafiflede var arada kiz icerde toplaniyo artik böyle agrili sizili devam etcez galiba bu yola

Gecmis olsun canim.. sen dikkat et kendine, gorumcene acil sifalar diliyorum.
ben de gidip bir nst mi cektirsem noktasina geldim, doktorum da yurt disinda :(

Gecmis olsun canim.. sen dikkat et kendine, gorumcene acil sifalar diliyorum.
ben de gidip bir nst mi cektirsem noktasina geldim, doktorum da yurt disinda :KK43:
benimde yarin kontrolum vardi esim isi vsr diiyd car almistik yarin ariycm bi bende acile gitsemmi diye düşünmedim değil kasilmami oldu sendede

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin Sende kendini yüzüp bebeği strese sokma

Back
X