• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydınnn:) burası da çok sıcak , kapı pencere gündüz açınca fön makinesi gibi esiyor daha sıcak geliyor :(( peki kızlar mama olarak ne düşünüyorsunuz ?

Günaydınnn:) burası da çok sıcak , kapı pencere gündüz açınca fön makinesi gibi esiyor daha sıcak geliyor :KK43:( peki kızlar mama olarak ne düşünüyorsunuz ?

Ben mama ve biberon konusunda hicbir fikir sahibi degilim. Hep anne sutune odaklandim, sutum gelmezse dusunurum diyorum;)

Günaydınnn:) burası da çok sıcak , kapı pencere gündüz açınca fön makinesi gibi esiyor daha sıcak geliyor :KK43:( peki kızlar mama olarak ne düşünüyorsunuz ?

Benim eşim 3 ay çocukta rotasyon yaptı.. Orda ki çocuk Dr arkadaşları hip i önermiş

yine macera dolu bir gün kızımla pazar gününden beri pimpirikliydim zaten yok sertlestim kasilmami yok bilmem ne dünden beride ela hanimin hareketleri cok yavasladi 2 gün once cosan hanim pek nazlandi bütün gece bekledim yok sabah dr aradim onunda 3 e kadar sezeryanlari varmış hastaneye git nst cektir dedi gittik şükür nat iyi cikti sancimi yok kalp atislarimiz hareketlerimiz var şimdide dr gidiyorum dua edin bize emi

yine macera dolu bir gün kızımla pazar gününden beri pimpirikliydim zaten yok sertlestim kasilmami yok bilmem ne dünden beride ela hanimin hareketleri cok yavasladi 2 gün once cosan hanim pek nazlandi bütün gece bekledim yok sabah dr aradim onunda 3 e kadar sezeryanlari varmış hastaneye git nst cektir dedi gittik şükür nat iyi cikti sancimi yok kalp atislarimiz hareketlerimiz var şimdide dr gidiyorum dua edin bize emi
Nazli kiz işte.. nst rutine binecek yakinda. 15 gun sonraki kontrolden itibaren her gidisimde nst ye baglayacakmis beni doktorum..

merhabalar...arada okuyorum ama yazmaya pek fırsat olmuyo...bizde deniz kum güneş tatil modundayiz..ama sicak nefes almami biraz zorluo..denizde koca gobekle herkes bana bakiomus gibi gelio:oops:
ben sezeryan oldum..odaya gelmemden itibaren sanirim saat başıydi emzirdim..öyle güçlü emiyorlarki hic korkmayin.ertesi güne geldi sütüm...azimle emzirin..mama hic ağzına bile sürdürmedim..zaten hemşirede gelir gelir emzirmeye devam dedi..mama vermicez dedi..hastanedeyken cocuk dr sık sık kontrole geliodu zaten..o sizi yonlendirir..benim oglum sarılık olmustu...ama cok sınırlarda değil..onuda bol bol emzirerek gecirdik..ablamin çocuklari hiç olmadi..dogdugu gün bir cay kaşığı şekerli su icirmislerdi..eskiler öyle diyor..sarılık karaciğer le alakaliymis..Şekerde ona iyi geliomus falan filan dediler..ben vermedim..takdir size kalmış:KK51:

Ben sekerli su vermeyi düşünüyorum tabii süt hemen gelmezse.. bi de bizde gazı kaçmış soda verilir, bebegin gazi olmasin diye.. yapanlar işe yaradigini söylüyor.. hemsirelerden gizli yapicam.. bi arkadasima dogumdan sonra doktoru annen ne biliyorsa yapsin, biz gormeden demis.. onlar da sekerli su vermislerdi..

bi geldik şükür artik haftada bir görüşcez kismetse nst olcak her gidisimde galiba 2300 gr olmusuz cok şükür suyu bilmem nesi hersey güzel sen ni kendini rahatlat artik dedi

bi geldik şükür artik haftada bir görüşcez kismetse nst olcak her gidisimde galiba 2300 gr olmusuz cok şükür suyu bilmem nesi hersey güzel sen ni kendini rahatlat artik dedi

Hadi gozun aydin..ben de ilk baslarda eve ikinci el usg alayim da her an bakayim kalbi atiyor mu, gelsiyor mu falan diye fanteziler yapiyordum ya, simdi de ikinci el nst cihazi bakiyorum:KK70:
bugun komsuya ugradim, senin gobegin asagi inmis, yuzun sismis, dogum yakin senin cantani hazirla dediler. Zaten korkuyordum iyice gozum korkuyor artik :KK17:
pazartesiye randevu aldim hemen ,en erken pazartesiye varmis, insallah her sey yolunda gider, 36dan once gelmez insallah bebetom:KK200:

Hadi gozun aydin..ben de ilk baslarda eve ikinci el usg alayim da her an bakayim kalbi atiyor mu, gelsiyor mu falan diye fanteziler yapiyordum ya, simdi de ikinci el nst cihazi bakiyorum:KK70:
bugun komsuya ugradim, senin gobegin asagi inmis, yuzun sismis, dogum yakin senin cantani hazirla dediler. Zaten korkuyordum iyice gozum korkuyor artik :KK17:
pazartesiye randevu aldim hemen ,en erken pazartesiye varmis, insallah her sey yolunda gider, 36dan once gelmez insallah bebetom:KK200:
Yav bu insanlarin densiz densiz konusmalari da öldürecek beni.. benim göbeğim bu iniyo bi cikiyo.. doktor bi gittigimde yuzunde odem var diyo, sonra ki gidisimde bu sefer odemin inmis diyo.. doguma kafar kirk kere inip inip sisicez..

Yav bu insanlarin densiz densiz konusmalari da öldürecek beni.. benim göbeğim bu iniyo bi cikiyo.. doktor bi gittigimde yuzunde odem var diyo, sonra ki gidisimde bu sefer odemin inmis diyo.. doguma kafar kirk kere inip inip sisicez..

Iyi niyetli soyluyorlar, antan hazir olsun son anda panik yapma demeye getiriyolar ama bendeki etkisi kotu oluyor tabi.
bu arada istanbulda oglen de felaket yagmur yagmisti, simdi de bardaktan bosanircasina yagiyor..

amam sen ne bakıyorsun komsulara herseyi bilirler onlar benim bastan beri göbeğim asagida dr bisi demedi

ayy cok iyi oldu ama hava serinledi valla birazcık bende 2 kg vermisim stresten uzuntuden gerçi ii oldu azari yemeden ciktim odadan ama kizim 10 günde 200 gr almis masallah ona yarasin insallah heoai yediklerimin esimde yarin gelir diye umit ediyordum ama pazara kadar kalcam dedi onada canım sıkıldi bütün gün agladim başım çatliyor su anda

ayy cok iyi oldu ama hava serinledi valla birazcık bende 2 kg vermisim stresten uzuntuden gerçi ii oldu azari yemeden ciktim odadan ama kizim 10 günde 200 gr almis masallah ona yarasin insallah heoai yediklerimin esimde yarin gelir diye umit ediyordum ama pazara kadar kalcam dedi onada canım sıkıldi bütün gün agladim başım çatliyor su anda

Canim aglamak yok lutfen... bebegini de uzuyorsun, ona karsi sorumlusun ve uzuntuyu birakip normal yasamina donuyorsun tamm mi?
simdi ilik bir dus al, tv ac ve kafani dagit. Bol su ic, meyve ye, tatli bir seyler at agzina kizin da bayram etsin ;)

Ne alemsiniz kızlar ya:)
Benım de yarın doktor randevum var. Doktor yeni ultrason cihazı almış. Üstümde deneyecek sanırım, çok heyecanlıydı:)

günaydın kızlar... sanırım bugün biraz daha çekilebilir hava. şükürler olsun. dün günü zor bitirdim...

Back
X