• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın herkese :) popomda tam makata yakın yerde çıkan bir sivilcem var ve üzerine oturamıyorum. Cilt doktoruna gittim bu sabah , merhem verdi kendi doktorumla da telefonla konuştular . Eğer cumartesiye kadar geçmezse kesip temizleyecekler :KK43: bir bu eksikti ... Kıl kökü iltihabı olmuş .penisilin alerjim olduğu için her ilacı da alamıyorum . ... Her gün yeni bir aksiyon:KK57:

Günaydın herkese :) popomda tam makata yakın yerde çıkan bir sivilcem var ve üzerine oturamıyorum. Cilt doktoruna gittim bu sabah , merhem verdi kendi doktorumla da telefonla konuştular . Eğer cumartesiye kadar geçmezse kesip temizleyecekler :KK43: bir bu eksikti ... Kıl kökü iltihabı olmuş .penisilin alerjim olduğu için her ilacı da alamıyorum . ... Her gün yeni bir aksiyon:KK57:

Gecmis olsun canim, umarim ilac iyi gelir yoksa te izlenmesi icin yuzu koyun da yatiramayacaklari icin zor olabilir. Uzme kendini bebisin iyi olsun da..

Gecmis olsun canim, umarim ilac iyi gelir yoksa te izlenmesi icin yuzu koyun da yatiramayacaklari icin zor olabilir. Uzme kendini bebisin iyi olsun da..
Sağol opera opera cım , umarım ilaç iyi gelir . Doğru diyorsun yeter ki bebişler iyi olsun... Gerisi hallolur bir şekilde inşallah

Gunaydin kizlar. Hergun takip ediyorum ama yazamiyorum telefondan zor oluyor. Kapi susumu pelin bebekten yaptirdim magazasi eminonu havuzluhandaymis ama ben netten siparis verdim kaz tuyu ikiz kapi susu cok guzel tuluyle beraber 50 tl. Cikolata olayini arastiriyoruz daha karar veremedik.
Kapo susunun resmini atabilirmisin canim ya oraya bende baktim ama internetten guvenip siparis veremedim nasil bisey gelir diye eminonune gitmem de imkansiz

bugün doktora gittim ben.karnım hala ağrıyo bazen hafifliyo ama genel anlamda rahatsızlık hep mevcut.Bebeğimize bakıldı.1545 gr olmuş.Nst istedi doktor.Çektirdim ama sonucu gösteremedim ameliyata girmiş sonra asistanı başka bir doktora gösterdi öğleden sonra tekrar çekilecek yemeğinizi yiyip tekrar gelin dedi.neden tekrar çekilcek bi sorun mu var bilemiyorum öğle yemeğinden bi saat sonra faln tekrar gidicem

bugün doktora gittim ben.karnım hala ağrıyo bazen hafifliyo ama genel anlamda rahatsızlık hep mevcut.Bebeğimize bakıldı.1545 gr olmuş.Nst istedi doktor.Çektirdim ama sonucu gösteremedim ameliyata girmiş sonra asistanı başka bir doktora gösterdi öğleden sonra tekrar çekilecek yemeğinizi yiyip tekrar gelin dedi.neden tekrar çekilcek bi sorun mu var bilemiyorum öğle yemeğinden bi saat sonra faln tekrar gidicem

Benim de pazar gunu 3 kez cekilmisti. Asistan falan hicbir sey soylemedi mi?
Az once karsi komsum ugradi, bu olanlardan haberi yok, senin gobegin asagi inmis dedi. Bu asagi inme efsanesi nedir ya?

Bu haftalardan sonra karın yavaş yavaş inmeye başlarmış her karnı aşağıya inende doğurmazmış korkma benimde inmeye başladı gelinle ölç tam göğüs altına elini koy elin dümdüz mu duracak yoksa yamukmu

Bebekler dönme pozisyonuna geçtikleri zamanda karnın aşağıda olurmuş karnının resmini çeksene

Gonderiyorum
20150618_133534.webp

Benimkide o kadar indi aşağıya bende dedim o gün göbeğim aşağıya indi diye daha var dedi görümcem korkma ama sen genede tedbiri elden bırakma sürekli dinlen ayakta çok kalma allaha emanet olun

Benim de pazar gunu 3 kez cekilmisti. Asistan falan hicbir sey soylemedi mi?
Az once karsi komsum ugradi, bu olanlardan haberi yok, senin gobegin asagi inmis dedi. Bu asagi inme efsanesi nedir ya?
Asistan bişey demedi ya bende gerekli bilgiyi ondan alabileceğimi düşünmediğim için üstelemedim.Bi saate yine gidicem bakalım.
Bu arada göbeğinin resmine baktım,benimbi arkadaş var benden on gün önce yani seninle aynı oluyor göbeği aynı seninki gibi.onunda erkek aynı seninki gibi öne doğru göbeği benimki yayvan yanlara doğru genişliyo

Benim cizgi de kalemle cizilmis gibi :)
Senin gorumcen doktor mu? Benimki jinekolog ama esimle aralari limoni, arayalim diyorum kabul etmiyo kocam.
Yok kız dört tane doğum yapmış tecrübe diyelim eskiler bazı şeyleri Dr daha iyi biliyor Dr sadece kitaba bağlı kalıyorlar eskiler toplumun her türlü kesimini bızıklıyorlar onların yüzünden çoğu zaman tıp yetersiz kalıyor bak sana bir örnek vereyim geçen hafta enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım ve yan etki olarak vajinamda kaşıntı başla di Dr travazol kullan dedi ama geçmedi görümcem sirkeli suyla yıka dedi geçti

Yok kız dört tane doğum yapmış tecrübe diyelim eskiler bazı şeyleri Dr daha iyi biliyor Dr sadece kitaba bağlı kalıyorlar eskiler toplumun her türlü kesimini bızıklıyorlar onların yüzünden çoğu zaman tıp yetersiz kalıyor bak sana bir örnek vereyim geçen hafta enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım ve yan etki olarak vajinamda kaşıntı başla di Dr travazol kullan dedi ama geçmedi görümcem sirkeli suyla yıka dedi geçti

Dogru soyluyorsun ama benim komsular o eski yontemlere gore gobegin asagida sen cantani hazirla diyip duruyor..
o yuzden isime gelirse doktora gelmezse teyzelere inanmayi seciyorum ben ;)

doktordan geldim ikinci nst çekildi,böylece nst nasıl birşey öğrenmiş oldum.sancı falan yokmuş çok şükür.idrar tahlilide yapılmıştı oda temiz.karnımın ağrısının net bir nedeni yok çok fazla rahatsız ederse bilgim olsun dedi doktor.şimdilik böyle bakalım

Back
X