• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

doktordan geldim ikinci nst çekildi,böylece nst nasıl birşey öğrenmiş oldum.sancı falan yokmuş çok şükür.idrar tahlilide yapılmıştı oda temiz.karnımın ağrısının net bir nedeni yok çok fazla rahatsız ederse bilgim olsun dedi doktor.şimdilik böyle bakalım

Aman hadi cok sukur.. darisi basima :)

doktordan geldim ikinci nst çekildi,böylece nst nasıl birşey öğrenmiş oldum.sancı falan yokmuş çok şükür.idrar tahlilide yapılmıştı oda temiz.karnımın ağrısının net bir nedeni yok çok fazla rahatsız ederse bilgim olsun dedi doktor.şimdilik böyle bakalım
Gözün aydın , çok sevindim .. Iyıce dinlen:)

Buarada biz bu dolap ve sifonyeri almaya karar verdik
Siparis verice bugun, bebek odasi gibi renkli olsun istemedik boyle bembeyaz istiyodum uzun sure kullanim acisindan bi tek besiklerimiz kaldi nasillarrr ;)

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-18-16-02-52-1.webp
    Screenshot_2015-06-18-16-02-52-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20150618-WA0001.webp
    IMG-20150618-WA0001.webp
    8 KB · Görüntüleme: 49
Siparis verice bugun, bebek odasi gibi renkli olsun istemedik boyle bembeyaz istiyodum uzun sure kullanim acisindan bi tek besiklerimiz kaldi nasillarrr :KK66:
çok hoş canım,güle güle kullanın inşallah.bende senin gibi düşünüyorum bu tarz bir dolap alıcam kısmetse yada netten sipariş vericem.bu haftasonu iyi hissedersem kendimi beşiğini halledelim diyorum bakalım.bebek arabası var bide onuda netten araştırıyorum ama görmek lazım

çok hoş canım,güle güle kullanın inşallah.bende senin gibi düşünüyorum bu tarz bir dolap alıcam kısmetse yada netten sipariş vericem.bu haftasonu iyi hissedersem kendimi beşiğini halledelim diyorum bakalım.bebek arabası var bide onuda netten araştırıyorum ama görmek lazım
Tesekkurler canim bizde nette gorup begendik esim magazaya gidip bakicakti ama siparis uzerine uretiyolrmis ama begendik yani bugun vericek siparisini insalah guzel gunlerde kullaniriz..

D _defne_ canim sen gormedin mi mobilyalari? Resimde cok guzel gorunuyor ama gormeden arabayi da mobilyalari da almayin sakin.

Tesekkurler canim bizde nette gorup begendik esim magazaya gidip bakicakti ama siparis uzerine uretiyolrmis ama begendik yani bugun vericek siparisini insalah guzel gunlerde kullaniriz..
nerden sipariş verdin canım? genelde bu tarz dolaplar hepsiburada da falan görüyorum

D _defne_ canim sen gormedin mi mobilyalari? Resimde cok guzel gorunuyor ama gormeden arabayi da mobilyalari da almayin sakin.
Yani gormeden almak hic yaptigm bisey degil aslinda esim konusmus magazayla gidip gorucektik ama siparis uzerine uretiyorz demisler yani esimde alalim diyo fiyat da uygun olunca magazadan gelicek sonucta bi sorun olursa halledilir diye dusunuyorz bakalm risk alicaz ;)

nerden sipariş verdin canım? genelde bu tarz dolaplar hepsiburada da falan görüyorum
Modalife mobilya canim.. Insalah begendigimiz gibi cikar..

bebek arabası olarak ne yaptınız? travel sistem kullananlar sonrasında çok ağır diye baston pusete geçiyolarmış.ama en başta da travel almak daha mantıklı değil mi anakucağı falanda oluyor.ben kendimce araştırmalarım sonucu travel sistemlerde ana kucağı direk iskelete monte edilebilsin sonrasında puset kısmı çift taraflı olsun ve tamamen yatabilme özelliği olsun gibi özellikler belirledim.
Bununla ilgili olarak da bikaç marka araştırdım ama gidip bakmadım.
birincisi casual cadillac travel,ikincisi baby2go power travel, üçüncüsüde wollex new york.
Bunlar 2015 mi hepsi bilmiyorum 2015 oldukça fiyatta artıo genelde 1000 lirayı buluo travel sistemler en uygunu

Günaydın herkese :) popomda tam makata yakın yerde çıkan bir sivilcem var ve üzerine oturamıyorum. Cilt doktoruna gittim bu sabah , merhem verdi kendi doktorumla da telefonla konuştular . Eğer cumartesiye kadar geçmezse kesip temizleyecekler :KK43: bir bu eksikti ... Kıl kökü iltihabı olmuş .penisilin alerjim olduğu için her ilacı da alamıyorum . ... Her gün yeni bir aksiyon:KK57:
Geçmiş olsun canım.

marpesa marpesa cnm chicco nun liteway plus inada bak aradigimiz kroterler ayni o bnm cok aklima yatti. asmakilit asmakilit o bnm cnm tesekkur ederm sorumun cewabi icin. :)
D _defne_ bncede mobilya guzel iyi gunlerde kullansinlar . Dun gece bi kramp girdi kizlar bacagima esimlede yatamiyrm artik yan odadan seslendm seslendm duymadi bni az masaj yapsin diye cok kotuydu :( gun boyuda sanki igne batiriyo gbi agriyo baldirlarim :( magnezyum ictigim halde boyle sanirim artik bacaklarda sisko wucudumu tasimiyor

G gelartikannecim canım geçen haftasonu chicco liteway plus incelemiştik.Satış danışmanıda baya bir övdü.Ama puseti çıkmıyor onun.katlıyosun ana kucağını üstüne koyuyosun.Birde puseti çift taraf kullanılmıyor bu sebeple kararsızım onda.Hafifliğini baya bir övdü satıcı

marpesa marpesa geçmiş olsun canım iyi olduğun içinde sevindim bizde Dr geldik kızım maşallah 2420gr 46cm olmuş nst girdim artık her hafta gircekmişim hafif sancım çıktı oda normalmiş 20 geçmedikten ve düzenli olmadık tan sonra sorun yokmuş idrar tahlili verdim

Selam kızlar,
Kontrolden geldim. Herşey yolunda. Bizim oğlan hala minnak sadece ama normal doğum için sevindirici haber:)
Bir sonraki kontrolüm 1 Temmuz da.
Bebek arabası olarak inglesina zippy ve ana kucağını aldık biz. Tek elle açılıp kapanıyor olması ve arabanın tam yatabiliyor olması büyük avantajdı benim için.

opera opera canım göbişlerimiz aynı benim çizgim biraz yamuk ve kararmaya başladı :) bebeklerin başı aşağıda olduğundan öyle gözüküyor.. Benim servikal boy da kısalma var o yüzden hep yatıyorum Dr 36 lı 37 leri göreceğiz dedi sıkıntı yspma dedi.. Senin ölçüldü mü hiç ? marpesa marpesa ben little way plus aldım chicco ikizler için dn hafif bunu önerdiler Birleştirme aparatıyla yan yanada KULLANILIYOR.. Tek den avantaj iki yönlü değil puseti tam yatıyor hafif anakucağı falan çok güzel..

Back
X