• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Teşekkürler Lulinda Lulinda cım :) kontrolün iyi geçmiş çok sevindim , benim 6 temmuzda kontrolüm ama nstye giricem 24 hazıranda. .

Kendiliğinden patladı 1 saat kadar oluyor çok rahatladım , sebamedle yıkıyorum her tuvaletten sonra , bactroban kullanıyorum antibiyotik merhem . Inşallah kimse Yaşamaz bu sorunu , olursa diye yazıyorum ne kullandığımı .

Ben bebek arabası ve ana kucağı travel set olarak bebe comfort loola 2 aldım . Kullanan Arkadaşlarım memnun kalmışlar , tavsiye üzerine aldık :)

86umut86 86umut86 canım vajina ağrısı bende 1-2 gün oldu şimdi ara ara çok hafif oluyor , ama geçirecek bir yol bulamadım . Ilık Duş almak genel anlamda iyi geliyor ama

opera opera canım göbişlerimiz aynı benim çizgim biraz yamuk ve kararmaya başladı :) bebeklerin başı aşağıda olduğundan öyle gözüküyor.. Benim servikal boy da kısalma var o yüzden hep yatıyorum Dr 36 lı 37 leri göreceğiz dedi sıkıntı yspma dedi.. Senin ölçüldü mü hiç ? marpesa marpesa ben little way plus aldım chicco ikizler için dn hafif bunu önerdiler Birleştirme aparatıyla yan yanada KULLANILIYOR.. Tek den avantaj iki yönlü değil puseti tam yatıyor hafif anakucağı falan çok güzel..

Valla tuse falan yapildi ama sadece a ilma yok dedi dr, bir de rahim kalinligi 50 mm dedi ne demekse..
vajina agrisi bende yok benimki kasilma. Bazen agri da oluyor kasilirken. Benim doktor zaten pimpirikli, ben de her ihtimale hazirliyorum kendimi. Ama icimden bir ses 40 haftada doguracaksin diyor, 6. Hislerim hep yaniltir ama insallah bu sefer hakli cikariz. Daha adi bile yok bebemin yaaa..

Valla tuse falan yapildi ama sadece a ilma yok dedi dr, bir de rahim kalinligi 50 mm dedi ne demekse..
vajina agrisi bende yok benimki kasilma. Bazen agri da oluyor kasilirken. Benim doktor zaten pimpirikli, ben de her ihtimale hazirliyorum kendimi. Ama icimden bir ses 40 haftada doguracaksin diyor, 6. Hislerim hep yaniltir ama insallah bu sefer hakli cikariz. Daha adi bile yok bebemin yaaa..
Benimde rahimde Açıklık yok o sende 50 mm olan benim 2.5 mm sanırım erken doğum yaratıyormuş bu durum.. Bide eskiler doğum yaklaştığını şöyle bakarlarmış yere oturuyorsun ayaklarını üst üste koyamıyorsan doğum yaklaşmış demekmiş :))

S sevimli26 masallah canim kizina
Yazdiginiz bebek arabalarini incelicem
Chicco liteway plus ben bikere daha inceliyim bari.kafama takilan iki tarafli kullanilmiyor olmasi ve ama kucaginin puseti katlayarak ustune konmasi.
Baska alan yada almayi dusundugunuz marka varsa onlarida inceliyim

tralleria tralleria gecmis olsun canim kndiliginde patlamis cok sukur bida olmaz insallah. Lulinda Lulinda kontrolunde hersey yolundaymia gozun aydin
Âmin canım çok teşekkürler ... Inşallah olmaz
Bi önceki iletide yazmıştım ben ama bebek Arabası olarak bebe comfort loola 2 aldık biz travel set olarak , kullanan Arkadaşlarım memnun kaldıklarını söylediler . Inşallah gönlüne göre bulursun :)

S sevimli26 masallah canim kizina
Yazdiginiz bebek arabalarini incelicem
Chicco liteway plus ben bikere daha inceliyim bari.kafama takilan iki tarafli kullanilmiyor olmasi ve ama kucaginin puseti katlayarak ustune konmasi.
Baska alan yada almayi dusundugunuz marka varsa onlarida inceliyim
Teşekkürler canım biz aldık bebek arabasını biz çok pahalı birşey almak istemedik kış geliyor Birde heryere arabayla gidiyoruz diye biz bu modeli aldık
52893320000730254581.webp

Teşekkürler canım biz aldık bebek arabasını biz çok pahalı birşey almak istemedik kış geliyor Birde heryere arabayla gidiyoruz diye biz bu modeli aldıkEki Görüntüle 1560273
Aldığınız modelin görünümü hoşuma gitti. Mağazada inceleme şansım olmadığından soruyorum kalitesi nasıl. Kumaşı, sürüşü,dengesi,çift yönlümü. Ben travel sistem almıcam sadece araba düşünüyorum.

Teşekkürler canım biz aldık bebek arabasını biz çok pahalı birşey almak istemedik kış geliyor Birde heryere arabayla gidiyoruz diye biz bu modeli aldıkEki Görüntüle 1560273
Bende cok pahali bisey istemiyorum canim yoksa 2binlere 3binlere geliyo fiyat.orta halli uygun bisey ariyorum.bu guzelmis gule gule kullanim insallah

Âmin canım çok teşekkürler ... Inşallah olmaz
Bi önceki iletide yazmıştım ben ama bebek Arabası olarak bebe comfort loola 2 aldık biz travel set olarak , kullanan Arkadaşlarım memnun kaldıklarını söylediler . Inşallah gönlüne göre bulursun :)
Soledigin arabayida incelenceklee listesine aliyorum canim :) valla esim diyo okadar arastirmakta iyi degil diye gerci ona kalsa ilk girdigimiz magazadakini alir pek fikri olmasada :)

En ucuzcu benim.. 2 ay once aldim gitti valla.. ilk baktığım mağazadan hem de.. 250 tl ye ;) kullanamazsam kaldırır atarım :D

Eklentiler

• unnamed (20).webp
    unnamed (20).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 96
Biz bu arabayı 297 TL aldık valla kumaşı felan güzel tek elle açılıp kapanıyor rüzgar lığı hediye geldi

Bu arada göbüş inme mevzusu varmış.. benimki resmen burnumda.. cok fena.. oturamiyorum bile.. hep aynada karsidam bakıyordum yag falan surerken, bugun profilden bi baktim aman yarabbi kocaaaaman olmuss.. bu kadar oldugumun farkinda degildim :D

N11 deki araba değil mi bu canım? Ben de böyle uygun fiyatlı birşey alacağım inş. Çünkü arabamız var, bebek arabasını az kullanırız. O Yüzden çok para vermek istemiyorum. Sizin elinize ulaştı mi, nasıl canım? Bi de kaç günde geldi? Gül'e Gül'e kullanın inş.

İki günde geldi canım arabanın fiyatı 329 n11 yeni kayıt olunca bize kupon verdi kuponları kullanınca bu fiyata indi çok kullanışlı bir araba

Biz bu arabayı 297 TL aldık valla kumaşı felan güzel tek elle açılıp kapanıyor rüzgar lığı hediye geldi
Canim valla cok uygun almissim bu sekilde takim travel 800 900 oluyo.telden bakiyorum markasini goremedm yazabilirmisin yarin n11 den inceliyim bnde

Back
X