• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın herkese :) popomda tam makata yakın yerde çıkan bir sivilcem var ve üzerine oturamıyorum. Cilt doktoruna gittim bu sabah , merhem verdi kendi doktorumla da telefonla konuştular . Eğer cumartesiye kadar geçmezse kesip temizleyecekler :KK43: bir bu eksikti ... Kıl kökü iltihabı olmuş .penisilin alerjim olduğu için her ilacı da alamıyorum . ... Her gün yeni bir aksiyon:KK57:

geçmiş olsun canım yaa bu da nerden çıktı... umarım ilaçla geçer de uğraştırmaz. haberdar et bizi.

D _defne_ cnm resmi yuklemeye calisiyorum. Pelinbebek com da ikiz kapi suslerinde 166 kodlu olani siparis verdim. Gayet guzel geldi . Zaten gondermeden once watsaptan resim atiyolar.

benim göbek de aşağıda gibi ama ben hala kafasını kaburgalarımda hissediyorum. sanırım daha dönmedi. 36. haftaya kadar döner dedi doktor bakalım yarın randevumuz var. sanırım bizim de yarından sonra iki haftada bire düşecek randevular. daha nst deneyimim olmadı çok merak ediyorum. bu arada dün benim kuzen doğum yaptı epidural sezeryanla. sabah doğmuş bebek, akşam gittiğimde ikisinin de keyfi yerindeydi. yani sezeryanın da eski zorluğu kalmadı galiba. ama yine de normalciyim fikrim değişmediHoppa

bebek arabası konusunda ben de tercihimi travel sistem inglesina trilogyden yana kullanıyorum. zira kime sorsam onu tavsiye etti. çift yönlü, pratik ve tek elle kapanıp açılıyo. zaten ananesi alacakmış. her ne kadar babam bi bu kadar daha versek ikinci el bi vosvos alırım torunuma dese de anane dede olmak kolay diil:KK70:yarın öbür gün büyüyünce satar vosvos alırız napiim:-)

benim göbek de aşağıda gibi ama ben hala kafasını kaburgalarımda hissediyorum. sanırım daha dönmedi. 36. haftaya kadar döner dedi doktor bakalım yarın randevumuz var. sanırım bizim de yarından sonra iki haftada bire düşecek randevular. daha nst deneyimim olmadı çok merak ediyorum. bu arada dün benim kuzen doğum yaptı epidural sezeryanla. sabah doğmuş bebek, akşam gittiğimde ikisinin de keyfi yerindeydi. yani sezeryanın da eski zorluğu kalmadı galiba. ama yine de normalciyim fikrim değişmediHoppa
Kaburgalarindaki kafa degil popo olabilir.. ben de koca kafali diye seviyordum orayi bi gittimki doktora popoymuş :D
opera opera foto istemissin gonderiyorum..

Eklentiler

• 20150619_102358.webp
    20150619_102358.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 110
Gunaydin kizlar..
gypsy84 gypsy84 biz de inglesina travel system zippy aldik. asmakilit asmakilit gobegin cok yukarda da degil ideal bence :KK66:
Kizlar coolfire coolfire i soruyorum dunden beri, sonuclari belli oldu mu acaba?
Ya ben her aksam yerde popomu bi mindere koyup bacaklarimi tam acip bağdaş kurarak gobegimi sarkitip oturuyorum.. ayak tabanlarimi da birbirine yapistiriyorum. Oglan yavas yavas asagi insin artik diye.. 40 haftayi beklerse muhtemelen 4 kiloyu gecer.. soyle 3200 gibi dogsa super olur.. normal normal.. gece ruyamda dogum yapmışım, hemen ayaga kalkmisim? Gobek falam gitmis gordum.. annem yanimdaydi, bak ne guzel oldu normal dogum diyordum.. bilinçaltima iyice yerlestirmisim demekki..

opera opera birşey sorucam inglesina travel system zippy netten bakıyorum ön araştırma yapmak için heryerde fiyatı farklı yazıyor.bi 2.100 yazıyor başka yerde 1900-1600 falan yazıyor. normalde ne kadar bu arabalar

Ben de elimde olsa gobegi iple falan yukari cekecegim. Sabaha kadar kasilmam vardi yine; 7 gibi rahat bir uykuya dalmisim..
kocam bebek odasi isleri icin 3 gun izin almisti, istanbuldaki butun boyacilara bir seyler oldu sanki. Alt tarafi bir oda boyanacak adam bulamiyoruz, esimin ogrencisinin babasi birini getirecek bugun oralara kadar sorusturduk..
bir de esim dunden beri ishal kusma, zehirlendi ya da su bulasici hastaliga yakalandi. Doktora da gitmiyor, kan verir serum baglanir maazallah cani tatlidir..bana bulasmasindan korkmuyor ama :KK43:
boyle bunaltici bir psikolojideyim iste :KK14:

opera opera birşey sorucam inglesina travel system zippy netten bakıyorum ön araştırma yapmak için heryerde fiyatı farklı yazıyor.bi 2.100 yazıyor başka yerde 1900-1600 falan yazıyor. normalde ne kadar bu arabalar

Canim zippy modeli turkiyede pek yok, trilogy var. Ayhan bebe var hasim iscanda oradan bakabilirsin internet siteleri de var. Trilogynin on tekerlekleri tek teker, zippynin cift teker. Hani ilerde bebek buyunce cift teker daha iyi ama arabalar o kadar saglam ki, 3-4 bebek buyuyormus bunlarda.
ben yurtdisindan bir arkadasina rica ettim, onlar getirdiler. Sen inglesina dusunuyorsan trilogyi de gonul rahatligiyla alabilirsin. Benim aldigimda portbebe de var, hani duz yatmak icin ama o cok gerekli degil bence..

Ben de elimde olsa gobegi iple falan yukari cekecegim. Sabaha kadar kasilmam vardi yine; 7 gibi rahat bir uykuya dalmisim..
kocam bebek odasi isleri icin 3 gun izin almisti, istanbuldaki butun boyacilara bir seyler oldu sanki. Alt tarafi bir oda boyanacak adam bulamiyoruz, esimin ogrencisinin babasi birini getirecek bugun oralara kadar sorusturduk..
bir de esim dunden beri ishal kusma, zehirlendi ya da su bulasici hastaliga yakalandi. Doktora da gitmiyor, kan verir serum baglanir maazallah cani tatlidir..bana bulasmasindan korkmuyor ama :KK43:
boyle bunaltici bir psikolojideyim iste :KK14:
Tatlim enfeksiyon riskine karsilik evde varsa farklı banyoları kullanin.. yogurt yedir bol bol.. icini temizler.. evin tamamini boyatsaniz usta bulursun da 1oda olunca gelip boyamazlar.. zor iş valla..

Tatlim enfeksiyon riskine karsilik evde varsa farklı banyoları kullanin.. yogurt yedir bol bol.. icini temizler.. evin tamamini boyatsaniz usta bulursun da 1oda olunca gelip boyamazlar.. zor iş valla..

Aynen oyle, 2 sene once her yeri boyatip orayi birakmistik farkli bir tadilat yapilacakti oraya sonra vazgectik falan. simdi bir odaya kimse gelmiyor..
kocami da domestosla yikamayi dusunuyorum :KK70:

Back
X