• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Buda benim göbüşüm her gören ikiz mi diye soruyo. Kayınvalidem dün tlfnda sen çok kilo almışsın nasıl verecen o kadar kiloyu bilmem diyo. Eşim eve gelince hemen söyledim dedim bu kadın beni görmedi nerden biliyo göbeğimi kilomu. Valla ben bişey demedim diyo. 10 kg aldım herkese dert oldu yaw.

Eklentiler

• P_20150619_122209.webp
    P_20150619_122209.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 106
  • P_20150619_122155.webp
    P_20150619_122155.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 92
Ben de elimde olsa gobegi iple falan yukari cekecegim. Sabaha kadar kasilmam vardi yine; 7 gibi rahat bir uykuya dalmisim..
kocam bebek odasi isleri icin 3 gun izin almisti, istanbuldaki butun boyacilara bir seyler oldu sanki. Alt tarafi bir oda boyanacak adam bulamiyoruz, esimin ogrencisinin babasi birini getirecek bugun oralara kadar sorusturduk..
bir de esim dunden beri ishal kusma, zehirlendi ya da su bulasici hastaliga yakalandi. Doktora da gitmiyor, kan verir serum baglanir maazallah cani tatlidir..bana bulasmasindan korkmuyor ama :KK43:
boyle bunaltici bir psikolojideyim iste :KK14:
Eğer evde tek wc varsa eşin kullandıktan sonra çamaşır suyu yada domestısla temizle canım aynı havlu bsrdağı kullanma bulaşmayabilir.. ;)

Buda benim göbüşüm her gören ikiz mi diye soruyo. Kayınvalidem dün tlfnda sen çok kilo almışsın nasıl verecen o kadar kiloyu bilmem diyo. Eşim eve gelince hemen söyledim dedim bu kadın beni görmedi nerden biliyo göbeğimi kilomu. Valla ben bişey demedim diyo. 10 kg aldım herkese dert oldu yaw.

Seninki epey yukarda.. internette yaziyordu, alinan kilo ayni olsa da herkesin gobegi farkli oluyormus, kiminin yayvan kiminin sivri.. bence cok tatli bir hamile olmussun, gobeginin tadini cikar. 10 kilo da bu haftalar icin normal, 9-12 diyor bu haftalar icin..
kayinvalidene takilma, onun isi o :KK70:

bende bunu beğenmiştim havuzlu hana gittiğimizde.resimde çok güzel durmuyo gibi geldi ama baya büyüktü hoşuma gitmişti.

Eklentiler

• pr_01_5484_max.webp
    pr_01_5484_max.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 154
opera opera nasıl tutturulduğu konusunda benimde hiç bir fikrim yok az önceki mesajında yazmışsın bilgili arkadaşların cevaplamasını bekliyorum bende :)

opera opera nasıl tutturulduğu konusunda benimde hiç bir fikrim yok az önceki mesajında yazmışsın bilgili arkadaşların cevaplamasını bekliyorum bende :)

opera opera sorma ya :) :) telefondan girince yattığım yerden harfler karışıyor :) kusura bakma asmakilit asmakilit marpesa marpesa bak arkadaşım doğum yapmış seninkinin benzeri kapıda duruşu bence çok güzel

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 164
  • image.webp
    image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 170
86umut86 86umut86 ay çok güzelmiş bu gerçekten.
Bencede orjinal şık ve sıradan değil ne kadar fiyat olarak acaba.. Bende ikiz için bakıyorum doğumda takıp atmak istemiyorum.. Sonrasında da kalabilecek bişe oda da süs olarak.. Gezmelere gidemiyorum internet adreslerini benimle paylaşırsanız sevinirim :)

76 kilo oldum ben.. bi de geb3lik takvimimde kan hacmi artisindan bahsediyo.. 80 kilo bitircem herhalde hamileligi.. sumo gurescileri gibi hissediyorum.

Ben de elimde olsa gobegi iple falan yukari cekecegim. Sabaha kadar kasilmam vardi yine; 7 gibi rahat bir uykuya dalmisim..
kocam bebek odasi isleri icin 3 gun izin almisti, istanbuldaki butun boyacilara bir seyler oldu sanki. Alt tarafi bir oda boyanacak adam bulamiyoruz, esimin ogrencisinin babasi birini getirecek bugun oralara kadar sorusturduk..
bir de esim dunden beri ishal kusma, zehirlendi ya da su bulasici hastaliga yakalandi. Doktora da gitmiyor, kan verir serum baglanir maazallah cani tatlidir..bana bulasmasindan korkmuyor ama :KK43:
boyle bunaltici bir psikolojideyim iste :KK14:

cnm önce eşini iyileştiricen sonra odayı ona boyatıcan. baba olmak kolay değil. ben hepsini kocaya boyattım. avizeyi kornişleri priz ve anahtarları bile değiştirdi. baya usta yaptım adamı:) ben babamın evinde bu kadar çalışmamıştım diyodu en son:) neyse parası verelim yaptıralım diyodu ama yaptıkça onun da hoşuna gitti. şimdi evde alçı-boya matkap vidalama metre ne ararsan var:) para da cepte kaldı. hem baba olduklarını anlasınlar biraz.:KK48: bi oda için boyacı mı bulunur

Bencede orjinal şık ve sıradan değil ne kadar fiyat olarak acaba.. Bende ikiz için bakıyorum doğumda takıp atmak istemiyorum.. Sonrasında da kalabilecek bişe oda da süs olarak.. Gezmelere gidemiyorum internet adreslerini benimle paylaşırsanız sevinirim :)
benim gönderdiğim şapkalı model 60 tl yazıyodu internette www.suslubebek.com.tr şu adresten bakmıştım.ama mesela havuzlu handaki dükkanda 50 tlydi.gerçi ben artık gidemem havuzlu hana istanbulda oturmuyorum.senin gönderdiğin şapkalı daha güzel duruyo.bende senin mantıkta kullanıp atmak istemiyorum

76 kilo oldum ben.. bi de geb3lik takvimimde kan hacmi artisindan bahsediyo.. 80 kilo bitircem herhalde hamileligi.. sumo gurescileri gibi hissediyorum.

Kac kilo ile baslamistin? En son 3 haftada ir kilo a, dim gibi bir sey demistin sanki, iyi gidiyordun ;) ben gecenlerde agustos 2015 anneleri topigine baktim da birisi 2 kg almis :confused:

cnm önce eşini iyileştiricen sonra odayı ona boyatıcan. baba olmak kolay değil. ben hepsini kocaya boyattım. avizeyi kornişleri priz ve anahtarları bile değiştirdi. baya usta yaptım adamı:) ben babamın evinde bu kadar çalışmamıştım diyodu en son:) neyse parası verelim yaptıralım diyodu ama yaptıkça onun da hoşuna gitti. şimdi evde alçı-boya matkap vidalama metre ne ararsan var:) para da cepte kaldı. hem baba olduklarını anlasınlar biraz.
bi oda için boyacı mı bulunur

benim koca da o popo yok malesef :mad:

Kac kilo ile baslamistin? En son 3 haftada ir kilo a, dim gibi bir sey demistin sanki, iyi gidiyordun :KK66: ben gecenlerde agustos 2015 anneleri topigine baktim da birisi 2 kg almis :confused:

benim koca da o popo yok malesef :mad:
2 kilo mu !!!!! Bebek kaç kilo acaba Tövbe estağfurullah ... Ben en som 8 kilo almıştım Haziran 5 te ama ben de herhalde 15 kilo ile falan bitiririm gibi geliyor yiyorum arkadaş , Çay koydum şimdi mesela börekle oreo yiycem napayım Aklımda duracağına midemde dursun:KK9::KK70:

Ben kapısüsü olarak 2 model Arasında kaldım , meleğineli sitesinden beğendik , birinden biri olacak inşallah :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 79
2 kilo mu !!!!! Bebek kaç kilo acaba Tövbe estağfurullah ... Ben en som 8 kilo almıştım Haziran 5 te ama ben de herhalde 15 kilo ile falan bitiririm gibi geliyor yiyorum arkadaş , Çay koydum şimdi mesela börekle oreo yiycem napayım Aklımda duracağına midemde dursun:KK9::KK70:

BOrek tamam da oreo ne yaaa? Ben simdi bir bardak sutle eti kakaolu biskuviyi indirdim mesela, borek olsa biskuviye tenezzul etmezdim :KK70:

Back
X