- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
Ben kapısüsü olarak 2 model Arasında kaldım , meleğineli sitesinden beğendik , birinden biri olacak inşallah :)
Bence kesinlikle soldaki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kapısüsü olarak 2 model Arasında kaldım , meleğineli sitesinden beğendik , birinden biri olacak inşallah :)
Bence kesinlikle soldaki![]()
Soldaki derken uçaklı olan mı ? Babaannesi alacak o Yüzden çok değilAma 190 TL cok degil mi?
Soldaki derken uçaklı olan mı ? Babaannesi alacak o Yüzden çok değil
Oreoya bayılıyorum şimdi tuzlunun üzerine de tatlı iyi gider diye düşündüm![]()
Tamam canım bakayım bi ... TeşekkürlerEvet ucakli olan, n11'de bu tarz seyler var 95 tl civari, oraya da bak istersen. Oreoyu dun aksam cayla yedik, biskuvisi sert geliyo bana disim kesmiyo![]()
Guvenilirse yenir.. ben yedim bir kac kez.. arnavut cigeri.. bi sakincasi yok sanirim.. ciger cabuk bozulur diye yemeyin diyorlar diye biliyorum.. guvenilirse yenir..Kızlar Ciğer yenilir mi bu haftalarda
Maşallah göbişine nazar değmesin çok tatlı bence bir kadının vücudunun en güzel olduğu zaman hamile olduğu zaman Rabbim herkese nasip etsin bu güzelliğiBuda benim göbüşüm her gören ikiz mi diye soruyo. Kayınvalidem dün tlfnda sen çok kilo almışsın nasıl verecen o kadar kiloyu bilmem diyo. Eşim eve gelince hemen söyledim dedim bu kadın beni görmedi nerden biliyo göbeğimi kilomu. Valla ben bişey demedim diyo. 10 kg aldım herkese dert oldu yaw.
Cikolata sepetiyle beraber 80 di galiba 50 tane var icinde acaba diyorum cikolata sicakta kotumu olur lokumda fena degil ama bakicaz artik.. Kapi susunu bizimde hastane veriyoms ama ben yine de alicam evde de kullanirim diye..Çok güzel çikolata daha iyi bence kutusuyla birlikte ne kadar canım
Foto isteriz.. foto isteriz..ayy annemle disari ciktik 3 5 kisi ile karsilastik gören erkek dimi diyo uok kiz diyorum ikizmi diyolar la dedim yok dana gibi olmusum galiba iice anladim bugün![]()
Ben de onlarin süssüz olanindan siparis etcem.. evde sepetim var koyarim icine.. sicaga karsi korumali kutularda gonderiyorlarmis. Sitede yaziyordu.Cikolata sepetiyle beraber 80 di galiba 50 tane var icinde acaba diyorum cikolata sicakta kotumu olur lokumda fena degil ama bakicaz artik.. Kapi susunu bizimde hastane veriyoms ama ben yine de alicam evde de kullanirim diye..
Sulu hana gideceksen allah yardımcın olsun biz geçen hafta cuma günü ankaraya gittik bende merak edip eşime benide götür dedim iki gün kendime gelen edim arabaya yer zor bulduk o yüzden yürüdüm bayağı bir yordu beniopera , S sevimli26 kızlar saolun yaa moralim düzeldi. Kapı süsleri çok güzel görünüyo alırmıyım bilmiyorum üşenmezsem burdaki suluhana gidicem orada bol çeşit bulurum. Bebek şekerini yakın aile için fotoğraf çerçeveli bişey düşünüyorum annemler falan saklar gerisine çikolata dağıtırım. Milletin buzdolabının üstü dolmuş zaten