• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hanımlar ölüyorum yorgunluktan Ankarada babymall mağazasına gittik. Tam 5 saat bi mağazada vakit geçirilirmi. 2 saat boş boş dolaştık sonra eşim bebek arabalarını yakından inceleye kalktı annemle ben perişan olduk peşinde güya basit ucuz bişey alacaktık hatta geçen burdada konusu geçti McRae nin travel arabasını almayı düşünüyodum. Bana çemkirip durmuştu çok lazım bisey degil almaya ne gerek var diye mağazada kendini kaybetti tam 3 saat sadece araba baktık ve bunu aldık http://www.annelutfen.com/urun/kanz-kz4009-fernanda-travel-puset-gri-232826
Bebek yatağında kararsız kaldık ahşap mı olsun park yatakmı diye en son bunu beğendik aldık http://www.babymall.com.tr/PRC-811-KSL/pierre-cardin-karoline-oyun-parki-kuslu-60-120-cm.html
Eksik bi kaç şey kaldı onuda sonra tamamlarım artık .

Hanımlar ölüyorum yorgunluktan Ankarada babymall mağazasına gittik. Tam 5 saat bi mağazada vakit geçirilirmi. 2 saat boş boş dolaştık sonra eşim bebek arabalarını yakından inceleye kalktı annemle ben perişan olduk peşinde güya basit ucuz bişey alacaktık hatta geçen burdada konusu geçti McRae nin travel arabasını almayı düşünüyodum. Bana çemkirip durmuştu çok lazım bisey degil almaya ne gerek var diye mağazada kendini kaybetti tam 3 saat sadece araba baktık ve bunu aldık http://www.annelutfen.com/urun/kanz-kz4009-fernanda-travel-puset-gri-232826
Bebek yatağında kararsız kaldık ahşap mı olsun park yatakmı diye en son bunu beğendik aldık http://www.babymall.com.tr/PRC-811-KSL/pierre-cardin-karoline-oyun-parki-kuslu-60-120-cm.html

canım cok yormuşsun kendini ama değmiş.. arabaya bayıldım, hem tam yatıyor hem katlanıyor hem de ana kucagı var.. kırmızıyı da cok severim, biz de kırmızı aldık ;)
park yataga sıcak bakmıyorum ben ama sen epey kaliteli kullanışlı bir sey almışsın. güzel günlerde kullanın canım.
herkes yola ucuz bir sey alıcam diye cıkıyor ama magazaları dolaştıkça yüksek fiyatlara alışıp gidip aklındaki fiyatın 3-5 mislini veriyor :)

Selamlar..
Hayırlı Ramazanlar anneler..
Nasıl gidiyor hamilelik, burayı takip ediyorum ama fazla yazmamıştım.
Bi sorum olacak.. Rahim kemiği ağrıyan var mı benim gibi ?
Kalkarken veya bazen adım atarken ağrıyor.. Doktor Spasfone diye bir ilaç verdi ve bi kaç ilaç daha..
Bebeğe zararı yok verdiğim ilaçların korkma dedi ama ben korkarak içiyorum.. Allah korusun erken doğum felan olur belki ağrılardan dolayı diye düşündüm.. Az kaldı ama zaman geçmiyor gibi :(

sevcanf sevcanf bacım 34'ü devirdik 35'e gitdik valla.. inanamıyorum bazen.. doguma da az kaldi ama ben hep boyle gebe kalacakmisim gibi hissediyorum..

Bakalim hanginiz once doguracaksiniz??
Dun bir arkadasimin tupte 4. Denemede pozitif aldigini ogrendim cok sevindim. Bana diyor ki, kalp atisini duymadann oh demem..
dogurana kadar diyemeyeceksin dedim :KK66:

Selamlar..
Hayırlı Ramazanlar anneler..
Nasıl gidiyor hamilelik, burayı takip ediyorum ama fazla yazmamıştım.
Bi sorum olacak.. Rahim kemiği ağrıyan var mı benim gibi ?
Kalkarken veya bazen adım atarken ağrıyor.. Doktor Spasfone diye bir ilaç verdi ve bi kaç ilaç daha..
Bebeğe zararı yok verdiğim ilaçların korkma dedi ama ben korkarak içiyorum.. Allah korusun erken doğum felan olur belki ağrılardan dolayı diye düşündüm.. Az kaldı ama zaman geçmiyor gibi :KK43:

Doktor risk olsa verir miydi ilaci? Prospektusunu de oku ama doktorlar ilac konusnda temkinliler.

canım cok yormuşsun kendini ama değmiş.. arabaya bayıldım, hem tam yatıyor hem katlanıyor hem de ana kucagı var.. kırmızıyı da cok severim, biz de kırmızı aldık :KK66:
park yataga sıcak bakmıyorum ben ama sen epey kaliteli kullanışlı bir sey almışsın. güzel günlerde kullanın canım.
herkes yola ucuz bir sey alıcam diye cıkıyor ama magazaları dolaştıkça yüksek fiyatlara alışıp gidip aklındaki fiyatın 3-5 mislini veriyor :)
Aynen öyle alınan biraz kaliteli olsun istiyor. Ama eşim çok komikti sürüş keyfi diye bisey tutturmuş sanki dersin kendine araba alıyo :KK70: aldıklarım içime sindi çocuk 2-3 yaşına gelince oda yaparım.

Aynen kizlar zaman gecmicekmis gibi geliyodu ama bugunlere geldik cok sukur beni yavas yavas dogum korkusu ve heyecani sarmaya basladi bu hafta ici artik cantami hazirlamam lazim gerci eksiklerm var biraz daha esim cumrts bi havuzlu han yapicak tekrar kendisine uzuuuunn bi liste hazirlamayi dusunuyorum :KK70:

Kozlar hastaneden çıkarken ama kucağı kullanacaksınız dimi ? Ya ana kucaklarımıza biraz Çukur ya bebekler içine Düşüyor battaniyesi bile koyunsalar.. Extra bişe koyacak var mı ? Yada ne biliyim öyle çukurda mı durmaları normal ?

Ben markafonide kampanya gordum, iki tane daha set olarak zibin takimi, alt acma minderi ve banyo havlusu aldim. Toplam 75 lira tuttu, havuzlu hana gittigime degmez dedim. Ben gidemem zaten de kocama agiz egmeye degmez :KK70:

Kozlar hastaneden çıkarken ama kucağı kullanacaksınız dimi ? Ya ana kucaklarımıza biraz Çukur ya bebekler içine Düşüyor battaniyesi bile koyunsalar.. Extra bişe koyacak var mı ? Yada ne biliyim öyle çukurda mı durmaları normal ?

Benim aldigim travel sette yenidogan icin aparat var bel cukurunu dolduran. Sen de hangi marka ana kucagin varsa bir arastir istersen.

Bakalim hanginiz once doguracaksiniz??
Dun bir arkadasimin tupte 4. Denemede pozitif aldigini ogrendim cok sevindim. Bana diyor ki, kalp atisini duymadann oh demem..
dogurana kadar diyemeyeceksin dedim :KK66:

büyük ihtimal ben dogururum sezeryan olacagi için

Yormussun kendini birkac gun dinlen bari iyice.aldiklarini gule gule kullanin.araba guzelmis benim aradigim ozellikleri barindiriyor.park yatak konusunda kararsizim ama senin aldigin cidden guzelmis.ben daha araba ve yatak almadim :( ivir zivir kucuk eksiklerimde var baya

yefens yefens güle güle kullan canım , sağlıkla huzurla ...

Kızlar depend marka hasta külodu aldım ben medikalden , ped kullanmaya gerek yok ayrıca 3 ay önce doğum yapan bir arkadasım tavsiye etti doğumdan sonra kanama oluyor ya onun için kullanmış ve çok memnun kalmış kullan at şeklinde , aklımızda bulunsun düşünürseniz .. Bir de sıkı sıkıya tembihledikleri bir şey Çorap . Normal ya da sezaryen farketmez çok üşüyormuş ayaklar , mutlaka 2 çift al yanına dediler . Hastane çantama koydum .

86umut86 86umut86 bendeki ana kucağı komsudan geldigi icin icindeki yeni dogan yastığı kayipti.. ben de markafoniden sevi bebe marka bi tane yastik aldim. Yeter mi bilemedim simdi.. daha denemedim bile.. kocam ana kucağını posetleyip dolabin üstüne koydu.. vakit gelince indiripndenicez artik.. ben bi video izlemistim, yabanci, bebekle Köpeğin ilk tanismasini cekmislerdi. Yeni dogan bebe ufacik ve ana kucağına gömülmüştü resmen.. cok muallaktayim bu konuda..

yefens yefens güle güle kullan canım , sağlıkla huzurla ...

Kızlar depend marka hasta külodu aldım ben medikalden , ped kullanmaya gerek yok ayrıca 3 ay önce doğum yapan bir arkadasım tavsiye etti doğumdan sonra kanama oluyor ya onun için kullanmış ve çok memnun kalmış kullan at şeklinde , aklımızda bulunsun düşünürseniz .. Bir de sıkı sıkıya tembihledikleri bir şey Çorap . Normal ya da sezaryen farketmez çok üşüyormuş ayaklar , mutlaka 2 çift al yanına dediler . Hastane çantama koydum .
Ben de 2 paket kullan at kilot aldim.. pakette 3 tane var.. hasta pedi fazla gelir dediler bana da.. hoppala.. bi paket de ondan mi alsam..

Back
X