• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ya fikrinize ihtiyacm var gogus cevrem karnimin yan taraflari ve kasik bolgem cildim acayip kurumus soyuluyo ve dökülüyo catlak degil kuruluk ve soyulma var persmb doktorma sorucam ama acaba nemlendirici kullansammi nivea baby losyon mesela sonucta bebek losyonu zarari olmaz heralde dimi??
Canım o durumu çok yaşadım derim pul pul döküldü bebe yağı kullanıyorum niveanın kremli duş jelini aldım. Biraz faydasını gördüm. Bebe yağını sürekli kullan. Bence deri kendini yeniliyo kolay kolay çatlak olmaz diye düşünüyorum ama nemlendirme şart.

Kızlar çalışamaz raporunu 32+0 olunca mı alıyoruz. Devletle anlaşmalı özel hastaneden alınabiliyormuş. Acaba iş yerinden belge falan istiyorlarmı.

Kızlar iyi geceler size birşey soracağım perşembe günü Dr bizi ayrıntılı ultrasona yönlendirdi cumartesiye randevu aldık bizim plesantada bir sorun var galiba Dr arkadaşa sorduk büyük ihtimalle plesanta yaşlanıyordur dedi benim içime bir kurt düştü tekrar Dr aradım bizi niye gönderiyorsunuz diye bir sorun mu var dedim sorun olsa seni hemen sezaryene alırdım ben bu haftalarda hastalarımı gönderiyorum iyilik kontrolü bu dedi sizede ayrıntılı ultrasondan bahseden oldumu hiç
Ben normal zamaninda bile ayrintili yaptirmadim. Doktorum ben bakiyorum gerek yok dedi.. seninki fazla titiz olabilir. Bi girip cik bakalim.. para kaybindan baska bi zarari olmaz ;)

Günaydın kızlar,haftasonundan sonra pazartesi işte olmak çok zor :KK61:
opera opera geçmiş olsun,dikkatli ol
Gecen hafta calismama karari aldim ama isteyim yine.. baska bi hamileyle yer defistirecektim ama ona is ogreticem diye yine butun isi ben yapıyorum.. kahrolsun bağzi sorumluluk bilinçleri..

Canım o durumu çok yaşadım derim pul pul döküldü bebe yağı kullanıyorum niveanın kremli duş jelini aldım. Biraz faydasını gördüm. Bebe yağını sürekli kullan. Bence deri kendini yeniliyo kolay kolay çatlak olmaz diye düşünüyorum ama nemlendirme şart.
Ewet aynen nasil dokuluyo ya yagida cok sık suremiyorm useniyorm ;) bende johnsons baby nemlendirici krem yada losyonunu aldircam simdi anneme deniyim bakim faydasi olur insalah

Gecen hafta calismama karari aldim ama isteyim yine.. baska bi hamileyle yer defistirecektim ama ona is ogreticem diye yine butun isi ben yapıyorum.. kahrolsun bağzi sorumluluk bilinçleri..
pöfff sorma ya benim iş yerinde de yanımdaki kızı çıkardılae 2 hafta önce.8 aydır çalışıyodu benim yükümü almış sayılırdı.kalan işleride öğreticektim yokluğumda idare edebilecekti ama şuan tüm iş yine bana kaldığı gibi birde izine çıkınca yerime bakıcak kimse yok.bizim şirkette öyle orta ölçekli olduğu için hem ön muhasebeye bakıyorum,hem satış pazarlama vs.ben izine çıktıktan sonra nolcak bilinmez

Kızlar çalışamaz raporunu 32+0 olunca mı alıyoruz. Devletle anlaşmalı özel hastaneden alınabiliyormuş. Acaba iş yerinden belge falan istiyorlarmı.
32+0 da mu alınıyor onu tam bende bilmiyorum,bilen varsa aydınlatsın bizi.ama ben şirketin muhasebecisine sormuştum raporu hastaneden alınca onlara vericekmişim.sende hastaneden alıp iş yerinde muhasebeye yada ilgileniyosa insan kaynaklarına vericeksin tahminimce

yefens yefens marpesa marpesa 32+0 da alınıyor ben aldim. 1-2 gun oynama olabilir sıkıntı olmaz.. sonucta oraya SAT Yazmiyorlar. Devletin verdigi matbu bi yazi zaten eke koydum.. bundan sonra da 37+0 da çalışamaz alinacak..

Eklentiler

• IMG-20150615-WA0000-1.webp
    IMG-20150615-WA0000-1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 60
yefens yefens marpesa marpesa 32+0 da alınıyor ben aldim. 1-2 gun oynama olabilir sıkıntı olmaz.. sonucta oraya SAT Yazmiyorlar. Devletin verdigi matbu bi yazi zaten eke koydum.. bundan sonra da 37+0 da çalışamaz alinacak..
Saolasın canım,tarih falan birşey yazmıyo mu peki?Şu tarihe kadar çalışabilir.Şu tarihten sonra çalışamaz diye.

kızlar mrb bız dr a gıdıp geldık.848 gr olmus mınıgım :) yarın seker yuklememız yapılck. sat a gore hesaplıo dr tam bugun 25+0 ız. ama dr 5 6 gun onde gıdıo dedı. yaz tatılıne denk gelsekte asmakilit asmakilit ten aldıgım bılgı ıle 32. haftda raporumu wercek dr. sat a gore hesaplıyalım bı hfta awantajlı ol dedı okul ıcın. eyluldede ders yok ılk ıkı hfta nasılsa . sız 30 lardasınız canlar bn arkanızdan gelıyore :) oopptumm

Kizlar simdi liste yapiyormda kalan eksiklerimi bebek bakim urunlerini hangi marka almayi dusunuyosunuz? Sampuan pisik,kremi falan ben sebamed dusunuyorm ama nivea baby yada johnsons baby de olabilir kararsiz kaldim sizler ne alicaksiniz yada aldiniz ?

Kizlar simdi liste yapiyormda kalan eksiklerimi bebek bakim urunlerini hangi marka almayi dusunuyosunuz? Sampuan pisik,kremi falan ben sebamed dusunuyorm ama nivea baby yada johnsons baby de olabilir kararsiz kaldim sizler ne alicaksiniz yada aldiniz ?
Ben henüz almadım ama bugün yarın alacağım, hepsini mustela alacağım..

slm kızlar...ne cok ilerlemis sayfa..daha okuyamadim hepsini..

biz tatili bitirdik..esim dönüşte ankaraya annemlere bıraktı..yatioz kalkioz..oglusta iyidir heralde arada ben burdayım dio..yarin 32 hafta çalışır raporu almaya gidicem.

D _defne_ oglumda herseyi sebamed aldim..ama sampuanini dönüşümlü kullanman gerekiomus..aldigim yer öyle demişti..4 5 kere sebamedle yikiosan araya baska marka katacakmisin..bende ciko almistim..3 4 kez sebamed 1 kez ciko yapiodum..

bi arkadaşım sebamedi cok onermiyolar dedi..bende bu sefer Johnson in yeni doganini aldim..yağını gene sebamed aldim..pişik koruyucu icinde mustela ve bepanten dusunuyorum..tabiki pisik ilaci asla vazgecmem fito..eczanede..sadece pisik olursa kullaniyosun..koruma için digerleri..ama pişik olursa ilac kullanmak gerekio..onada fito oneririrm..Göğüs yarasinada birebir gelio..tabii emzirmeden önce sabunla yikayacaksin..

Bizde doktordan geldik , humana cayi icin dogumdan once icmene gerek yok dedi bi faydasi yok yani, dogumla beraber sut salgilanmaya basladigi icin ne icersek dogumdan sonra icicez yani. kismetse bi aksilik cikmazsa 2 yada 3 hafta sonra falan dogumu gerceklestirecegiz. Bu topikte ilk doguran ben olacagim sanirim :)

kızlar mrb bız dr a gıdıp geldık.848 gr olmus mınıgım :) yarın seker yuklememız yapılck. sat a gore hesaplıo dr tam bugun 25+0 ız. ama dr 5 6 gun onde gıdıo dedı. yaz tatılıne denk gelsekte asmakilit asmakilit ten aldıgım bılgı ıle 32. haftda raporumu wercek dr. sat a gore hesaplıyalım bı hfta awantajlı ol dedı okul ıcın. eyluldede ders yok ılk ıkı hfta nasılsa . sız 30 lardasınız canlar bn arkanızdan gelıyore :) oopptumm
maşallah canım herşey yolunda gözün aydın

Bizde doktordan geldik , humana cayi icin dogumdan once icmene gerek yok dedi bi faydasi yok yani, dogumla beraber sut salgilanmaya basladigi icin ne icersek dogumdan sonra icicez yani. kismetse bi aksilik cikmazsa 2 yada 3 hafta sonra falan dogumu gerceklestirecegiz. Bu topikte ilk doguran ben olacagim sanirim :)
ay baya az bi zaman kalmış ozaman :)

gucci85 gucci85 ile sevcanf sevcanf yarışacak o zaman.. tabii ruzgar efendi bi atak yapmazsa hahahaa :D
Bebek urunu olarak sadece unibaby islak mendil.aldim o da eni topu 3 paker.. sirf ayip olmasin diye.. cantaya koymalık :D mamajo biberon ve emzik aldim.. fresh n soft tek kullanımlık alt acma bezi aldim.. kendi altima sericem.. olur da gece yatarken suyum gelir falan yatagim yeni Kıyamam.. bebişi de dogal zeytinyağı sabunu getirttim hatayda ev yapimi onunla yikamayi düşünüyorum. Saçsız bebelere sampuana gerek yok dediler.. benimki Saçsız doğacak diye düşünüyorum.. pişik kremi de ilk üç ay kullanmayin diyolar, onun yerine saf zeytinyağı kullanicam.. simdilik planlar bunlar ama gün gelir bize neler gosteririr gorcez.. pişik kremini bi arkadasim destin diye bi marka.onermisti. onu bulundurcam 3 aydan sonra.. bi de gogus ucu icin ekteki bebe marka kremi tavsoye etti biri inanilmaz etkiliymis ama silinmesi gereken bi krem yogun degilmis cok kolay temizleniyormus memeden oyle iste..

Back
X