• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar doktordan geldim bu arada, kocam yetisemedi almaya gelebildi anca.
kasilmalari yatarken olmadigi icin, yani her halukarda gecmeyen duzenli kasilmalar olmadigi icin doktor rahatladi. Gunde 3 kez sase magnezyuma devam. Rahim agzi kapali, vaginal da bakti.
Bebeto 40 cm, 2050 gr olmus, bebek iri diye tokluk kan sekeri istedi, kan verdim yarin arayacaklar beni. Daha once de gebelik sekeri cikmisti ya, acaba o yuzden mi bebek iri diye sekere bakiliyor. Bir dahaki kontrol 4 temmuzda.
cok rahatladim, erken dogum riski su an her gebede oldugu kadar var. Amaa ev islerine yardimci kadin ariyorum bulamiyorum. Hem yaz donemi hem ramazan diye memlekette kadin kalmadi. Sisli civari her gun ev isi ve yemek icin yardimci olacak kadin tanidiginiz varsa aklinizda olsun.

benden haberler bu kadar :KK36:

Maşallah operacim. Bir sonraki kontrolde beraberiz birlikte güzel haberler vereceğiz inşallah. Doktora dedin mi düştüğünü?

36. Hafyanin sonunda calisamaz raporu alanimirsin.. zaten 37 bitince izne ayrilmak icin de rapor almalisin. Sgk sorun cikariyor yoksa 16 haftayi hesaplarken. Avukar bi arkadasim çalışamaz raporu alamadan dogum yapti sgkya derdini anlatana kadar öldü. Iyi arastir tatlim..

hadi yaa izin bitince bi daha mı gidicez? iyimiş o da. 36 dolunca rapor da alabilirim ama dediler ki doğum izninden düşeceklerine kafa izni kullan, bir çok şirket izin veriyor zaten. bizimkiler de sorun etmezler. yani hem bayramdan sora gitmem hem de doğum iznim 37. haftadan itibaren başlar.

bu arada sgk için bu geçerliymiş, emekli sandığı olunca 32. haftadan sonra 2 ya da 3 gafta falan da alabiliyormuşsun çalışabilr raporunu. sgk olunca ya hep ya hiç. çattık yaa..

hadi yaa izin bitince bi daha mı gidicez? iyimiş o da. 36 dolunca rapor da alabilirim ama dediler ki doğum izninden düşeceklerine kafa izni kullan, bir çok şirket izin veriyor zaten. bizimkiler de sorun etmezler. yani hem bayramdan sora gitmem hem de doğum iznim 37. haftadan itibaren başlar.

bu arada sgk için bu geçerliymiş, emekli sandığı olunca 32. haftadan sonra 2 ya da 3 gafta falan da alabiliyormuşsun çalışabilr raporunu. sgk olunca ya hep ya hiç. çattık yaa..
Iyi de hepsi birleşip sgk olmadı mi bunlarin.. hala ayrı uygulama mi yapiyorlar??

Iyi de hepsi birleşip sgk olmadı mi bunlarin.. hala ayrı uygulama mi yapiyorlar??

Yok yaa inan 2 ayda falan vermisti o. Ama yemiyor, diyet yapiyor hep. Yani aksam yemek yemiyor hic, millette irade var. Ben aksam bir kase yogurt yiyip yatsam sabahi sabah ederim acliktan :KK70:
Ya ben bunca zaman hep zayiftim yani yiyodum ama bunye meselesi almiyodum.almak istesemde olmuyodu.o yuzden ilk baslarda almak hosuma gitti snra baktim hamilelik oncesi gibi olmuo yedikce aliyorum :) o yuzden diyet falan bana gore degil hic.bu aksam yemek yedim pideyle beraber ustune tatli yedim pide cok guzeldi tatlidan snra yine basa donup pide yedim :(

asmakilit asmakilit opera opera sagolun kizlar tansiyonumu olctum dijitalden 9 4 cikti ben yuksek olmasindan korkuyodm şu preempleksi diye bisey var ya bacak sismesi falan okuyunca netde korktm bi an oyle bisey olabilir mi diye tansiyon yuksek olmamasi gerekiyomus neyse simdilim kafami rahatlattim

Ay bu izin konusunu bnde tam cozemedim yav ama gypsy84 gypsy84 bnde senin gibi 32den 36ya kadar calisabilie raporu aliyim isticektim olmadigini solemen iyi oldu.iki hafta sonra gidicem doktora ozamn bende solucem calisabilie raporu aliyim diye.ozamn 37de gidip calisamaa alcaz yine.dogumdan sonrada nezamn ise baslicagimiza dair mi rapor alcaz ne zor iş ya

G gulsenn doktora dustum demedim, zaten kolumun ustune dustum. Bebek de hareketli ve usg de iyi diye aklima bile gelmedi. Demek senin de kontrol 4 temmuz, iyi haberlerle donelim insallah..
D _defne_ tansiyonun gayet iyi ama sen bol su icmeyi ihmal etme, odeme en iyi su icmek ve hereket etmek iyi geliyor.
marpesa marpesa canim 2. Tur pide olmayaymis iyiymis. Bgn doktor cikisi midpointe gittik, spordan cikip yemege gelen bir kiz vardi yan masada. elinde canta ve spor kiyafetler falan. Koca bir salata, bir porsiyon izgara bonfile, ayri bir tabak dolusu patates puresi ve uzerine tatli yedi. Ben kizi izlerken midem bulandi ahahah :)

Kahrolsun huzursuz bacak sendromu.. depresyona giricem az kaldi.. bacaklarimi ne yapacagimi bilemiyorum.. kesip atsam rahatlicam..

günaydın kızlar.. bende de akşam ilk defa baş dönmesi oldu. kalkmadım yerimden. yattıktan sonra da bütün gece bacaklarım ağrıdı. nereye döndüysem kar etmedi. huzursuz bacak sendromu dediğiniz böle bişi mi?

günaydın kızlar.. bende de akşam ilk defa baş dönmesi oldu. kalkmadım yerimden. yattıktan sonra da bütün gece bacaklarım ağrıdı. nereye döndüysem kar etmedi. huzursuz bacak sendromu dediğiniz böle bişi mi?

Bacaklarin cekiliyor, nereye koyacagini bilemiyorsun. Tam agrimak da degil de iste, sizi gibi diyelim. Magnezyumdan baska her gun bir sise maden suyu ve cekilme zamaninda gidip soguk suyla bacaklari yikamak iyi geliyor.

Günaydın bizimde bugün kontrolumuz var bal bocegimizle bakalim ne alemlerdeyiz acaba insallah iyidir kuzucuk

opera opera bende tam tersi sıcak iyi geliyor.. sicak suyla iyica bacaklarimi ısıtıp yatıyorum. Internetten baktim dun demir eksikliginden oluyormus. Magnezyum ve kalsiyum kullandim bana misin demedi. Demir hapini aksariyordum, onu içiyorum simdi. Bi de dun gece mide eksimesi, ishal basladi.. aha dedim ölüyorum..

opera opera bende tam tersi sıcak iyi geliyor.. sicak suyla iyica bacaklarimi ısıtıp yatıyorum. Internetten baktim dun demir eksikliginden oluyormus. Magnezyum ve kalsiyum kullandim bana misin demedi. Demir hapini aksariyordum, onu içiyorum simdi. Bi de dun gece mide eksimesi, ishal basladi.. aha dedim ölüyorum..

Deliiii :KK70: bol su ic, ishal halsizlim yapmasin.

Back
X